Cijena ETF ovisi o cijeni sastavnica. Osnivač ETF tj. Intercapital se obvezao imati na bidu i asku po 2.ooo dionica tako da se uvijek može kupiti ili prodati ETF.
Posts by Jure
-
-
Razvili su domaće cjepivo koje strani stručnjaci nisu ni pogledali, a rezultati su zapanjujući!
Na otoku Kubi potpuno je cijepljeno 79,9 posto svih stanovnika, dok je barem jednu dozu dobilo čak 90 posto ljudi. Jučer nitko nije umro od covida.
Patente koji su u većini slučajeva razvijeni javnim novcem, no profit od njih ide u džepove zapadnih farmaceutskih kompanija.
Razvili su domaće cjepivo koje strani stručnjaci nisu ni pogledali, a rezultati su zapanjujući!Na otoku Kubi potpuno je cijepljeno 79,9 posto svih stanovnika, dok je barem jednu dozu dobilo čak 90 posto ljudi. Jučer nitko nije umro od covidawww.jutarnji.hr -
Sad provjerio. Mene se nisu sjetili, zna li netko što napraviti da se ovo ispravi.
-
Ovaj tvrdi baš suprotno.
1 Simple Reason I Don't Think a Stock Market Crash Is Coming Soon
1 Simple Reason I Don't Think a Stock Market Crash Is Coming Soon | The Motley FoolIn the multiple-choice question for investors, stocks remain the best answer.www.fool.com -
Ovo im isto može donijeti povećanje prometa i dobiti.
Potpisan koncesijski ugovor za Zagreb Deep Sea terminal.
U sklopu projekta Rijeka Gateway odrađena je Faza 1 novog Zagreb Deep Sea terminala s 400 metara operativne obale i dubinom mora od 20 metara. Gradnja je dovršena u svibnju 2019. godine. Javno otvaranje ponuda za koncesiju održano je u svibnju 2021. godine, te je ponuda APM Terminals i ENNA Logic ocijenjena valjanom pa je Upravno vijeće Lučke uprave Rijeka donijelo odluku o dodjeli koncesije u lipnju.
Potpisan koncesijski ugovor za Zagreb Deep Sea terminalRIJEKA - Ugovor za koncesiju za razvoj i gospodarsko korištenje Zagreb Deep Sea kontejnerskog terminala u luci Rijeka procijenjene vrijednosti 20 milijardi…www.seebiz.eu -
Evo potvrda da su njemci najveći prevaranti. Najprije varaju na tehničkim pregledima auta a sada i s cjepivima. Za sve prevare moraju platiti kaznu, ali samo Americi, a svima drugima ne, jer što će drugima novac kad ga ne znaju čuvati, ionako će ga potrošiti.
Ja ako se budem htio cijepiti to će biti američko cjepivo jer vjerujem dr Fauciju a ne Bati (Ko to tamo ... )koji kaže da je njemačka medicine beste.
Eksplozivno izvješće zviždača o razvoju cjepiva srušilo dionice BioNTecha: ‘Tamo caruje nekompetencija!‘Bivši zaposlenik Brook Jackson tvrdi kako je tvrtka angažirala loše obučene cjepitelje, a čak je i krivotvorila podatke o ispitivanjimawww.jutarnji.hr -
Sad pronašao razlog. PENN ima loše rezultate u ovom kvartalu. Moguće da se analitičar mimoišao s ovim novim rezultatima, mada je analiza od danas.
-
Penn pao 10- ak %. na 66 usd. Neki analitičari daju ocjenu buy na 115 usd . pa tko ima živaca i povjerenja , evo i link
Analysts Offer Insights on Services Companies: Penn National Gaming (PENN), Quinstreet (QNST) and Esports Entertainment Group (GMBL)<p>There’s a lot to be optimistic about in the Services sector as 3 analysts just weighed in on Penn National Gaming (<span class='tr-stock-ticker'…www.tipranks.com -
Zaista dobro izvješće. Očekujemo predujam dividende i sljedeće godine Evo jedan dio iz 3-mj. izvješća.
U 3Q 2021. Društvo je nastavilo uspješno poslovanje i trend iz prve polovice godine te je ostvarilo rast prihoda od 8%, što je rezultiralo 46% većem dobiti u odnosu na isti period prošle godine. Trend povijesno visokih vozarina je nastavljen, te usprkos mnogim izazovima za održavanje transportnih lanaca, Društvo ostvaruje dobre poslovne rezultate.
Tržište brodova na kružnim putovanjima se nije u potpunosti oporavilo te u ovom kvartalu bilježimo maleni postotak u odnosu na predpandemijski period.
-
A da nažalost. čak imaju pad prihoda u odnosu na prošlu godinu a rast poslovnih rashoda i naravno neto gubitak. Neznam šta država čeka i zašto se ništa ne poduzima ili možemo pretpostaviti iz recentnog iskustva da netko ima skrivene planove i da ništa nije slučajno.
-
Au, koja falinga . Lipo vrime , došao bagerista na parcelu ovaj tjedan Ništa ne mogu pratiti . Kad će kiša više?
-
New Strong Buy Stocks for October 22nd
SBLK dobio rating Zacks Rank #1 (Strong Buy)
-
Nakon nedostatka čipova pojavio se novi problem: Europskoj autoindustriji prijeti potpuno zaustavljanje
Pa kako se ovo moglo dogoditi. A najbolje kadrove poslali smo u EU npr D. šujica, B Borozan, i onaj ljubitelj pasa.
-
Nekako mi ovdje na prvu ne štima tablica sa rastom globalnih indexa ove dodine.......mislim da su bar američki indexi više rasli od početka godine.....od kad je taj članak?
Na vrhu je datum objave članka.
Autor: Promo , 21. svibanj 2021. u 07:38
-
Vlasnički nisu povezani. Dva koncesionara mislim da su konkurencija jedni drugima. Maersk je najjača firma u svojoj branši i vjerojatno će i druge usmjeriti na svoj terminal. Nije teško pretpostaviti tko bi mogao izvući deblji kraj.
-
Ako vam se ponekad teško odlučiti u koju gas oil dionu vani uložiti jer ih ima more tj puno uložite u ETF . Ja sam kupio IOGP i ima lijep rast.
-
Zbog šuškanja na više korištenja nuklearne energije vani raste cijena urana. Kupio UEC, zasad lijep rast preko 10 % .
-
7 cro i 7 slo ne isplaćuju dividende dioničarima, već ih reinvestiraju tako da indirektno dobijete dividendu. Dividende koje se isplaćuju ovim fondovima nisu oporezovane tako da i to povećava zaradu dioničarima 10%.
-
BLRX sam kupio nazad na 2,96$, nešto ga pumpaju
I ja nešto simbolično po istoj cijeni.
If approved, Motixafortide represents a significant advancement in SCM to the benefit of patients and payers alike, and, to that end, we remain on track to submit a New Drug Application (NDA) to the FDA in the first half of next year,"
Mr. Serlin concluded.
-
Molio bih znalce ili imatelje SB dionica odgovor na pitanje dali kupiti redovne ili povlaštene dione i zašto i dali imatelji red. dionica primaju dividendu.