1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Jure

Posts by Jure

• Što smo danas tržili

• Jure
    • May 2, 2024 at 7:22 PM

dokupio Zabu po 16,9 e

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• Jure
    • April 25, 2024 at 4:01 PM

Ipak 67,9

1. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O./KONČAR,D.D.263.71667,90%
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Jure
    • April 3, 2024 at 12:14 PM

Velike banke kupit će male (problematične ) banke i idemo dalje.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Jure
    • March 27, 2024 at 9:15 PM

Što mislite dali je Kandit na prodaju ?

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• Jure
    • March 26, 2024 at 10:15 AM

Bez poziva na skupštinu. Traži se dostava poštom, osobno u poslovnicu banke i email : likvidnost@ikb.hr

kontakt tel: 052 702343, 702344. 702340

• Jure
    • March 26, 2024 at 9:48 AM
    Quote from zd69

Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.

Ja sam isto dobio zahtjev mada sam ranije bio dioničar i primio divku, kasnije sam prodao pa opet kupio. U zahtjevu se traži potvrda od banke s IBAN i osobnim podacima.

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• Jure
    • March 23, 2024 at 6:33 PM

Ništa od novog izdanja narodnih obveznica.

Novu obveznicu vlada planirala krajem ožujka, ali to nije bilo moguće s obzirom na raspuštanje Sabora.

Premijer Plenković novu "narodnu" obveznicu sada najavljuje za svibanj

Premijer Plenković "narodnu" obveznicu sad najavljuje za svibanj
    Obveznica je ranije bila najavljivana za ožujak, a ministar financija je nedavno izjavio kako je njeno izdavanje sada nemoguće radi raspuštanja Sabora.
    hr.bloombergadria.com
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Jure
    • March 22, 2024 at 8:46 PM

Molim , ako neko može pomoći. Kako na IBKR pronaći mjesecna i godišnja izvješća o trgovanju.

• Birtija

• Jure
    • March 22, 2024 at 11:51 AM

Gdje je predsjednica. jeli još u Afganu brani Hrvatsku.

• AUHR (Auto Hrvatska d.d.)

• Jure
    • March 22, 2024 at 10:23 AM

Čini mi se da se potkrala greška u dobiti u ad 3. Dali se tu misli samo na fin dobit ili ukupnu dobit Ukupna dobit Nije 8 mil (to je bilo 2022 ) nego 12 mil .

Dali neko može pojasniti

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Aktualno (vijesti)

• Jure
    • March 20, 2024 at 9:21 AM

Sjećate li se kako su nama trubili da smo neuki, da ne znamo ništa o slobodnom protoku, ljudi, roba i kaptala u kapitalizmu, Mesić i ekipa. Da velike firme moraju propasti kaki bi nastale male obiteljske koje će faćati korak s financijski tokovi, S Europu i svet. Dolazi vreme reformi, transformacije, sistematizacije...

Pročitajte, jako poučno

PRIJETNJA ZAPADU

Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘

nisam stavio link gore

Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘
    Proizvodi više nego SAD, Njemačka, Japan i Južna Koreja zajedno, a od 2019. industrijska proizvodnja skočila je skoro za četvrtinu
    www.jutarnji.hr
  • 7SLO

• Jure
    • March 17, 2024 at 12:23 PM

Može se lijepo zaraditi i na etf-ovima.

SBI TOP je ojačao više od 15 posto od početka ove godine.

Ljubljanska burza u zelenom: Petrol se vraća na profit, Krka s rekordnom dobiti
    Ljubljanska burza je zabilježila pozitivan tjedan s rastom indeksa i snažnim pokazateljima vodećih tvrtki. Petrol se uspješno vratio na put profitabilnosti, a…
    www.fondovi.hr
  • 7SLO

• Jure
    • March 15, 2024 at 1:48 PM

SBI TOP danas "divlja". Trenutno u plusu 2,2 %.

Ljubljanska borza

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• Jure
    • March 15, 2024 at 10:46 AM

Ja isto kad kupujem ETF idem na just ETF i onda selektiram akumulirajuće etf ove koji ne isplaćuju divku.

Evo i link za one koji slično razmišljaju.

ETF portfolios made simple | justETF
    Invest broadly diversified at low cost. justETF will guide you there.
    www.justetf.com
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Jure
    • March 15, 2024 at 10:27 AM

Ja ne znam koliko g Kneževic ima godina ali u zadnje vrijeme je dosta kupovao pa valjda smije i nešto prodati po možda nešto pokloniti ženi, sinovima, kćerima , unucima, otići na put oko svijeta i slično.

• Birtija

• Jure
    • March 14, 2024 at 8:48 PM

Slavi obljetnicu ovu, onu iz prošlosti slavne, da se zamažu sadašnji problemi. Kruha, nogometa i igara.

• Jure
    • March 14, 2024 at 4:07 PM

Kad se cijena primakne njegovom nalogu, on ga makne tj podigne na višu cijenu.

• 7SLO

• Jure
    • March 11, 2024 at 8:23 PM

Evo info i za slo market.

Na slovenskom tržištu dionica vlada optimizam potaknut atraktivnim vrednovanjem dionica i stabilnim poslovanjem kompanija. Ovaj pozitivan sentiment dodatno pojačava očekivanje smanjenja kamatnih stopa u prvoj polovici tekuće godine, što je dovelo do zamjetnog povećanja obujma trgovanja u veljači.

Veliki optimizam na Ljubljanskoj borzi, hoće li SBI TOP dosegnuti 1.500 bodova?
    ANALIZA - Na slovenskom tržištu dionica vlada optimizam potaknut atraktivnim vrednovanjem dionica i stabilnim poslovanjem kompanija. Ovaj pozitivan sentiment…
    www.seebiz.eu
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Jure
    • March 10, 2024 at 11:02 AM

Sve je bitnije nego korupcija i hvatanje lopova.

Stiglo upozorenje: Čak 67 posto hrvatskih kompanija izlistanih na Burzi nema niti jednu ženu u upravi
    Zagrebačka burza i ove godine ‘zazvonila‘ za ravnopravnost spolova
    novac.jutarnji.hr

Unatoč činjenici da Grad Makarska zapošljava više osoba sa završenim Pravnim fakultetom, gradonačelnik Zoran Paunović se za pravne savjete i zastupanja uglavnom obraća odvjetničkim društvima

Zoran Paunović u manje od 3 godine mandata spiskao 160.000 € na odvjetnike! | Megamedia
    Unatoč činjenici da Grad Makarska zapošljava više osoba sa završenim Pravnim fakultetom, gradonačelnik Zoran Paunović se za pravne savjete i zastupanja…
    mega-media.hr
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Jure
    • March 9, 2024 at 11:27 AM

Najprije hvala uvaženom kolegama s foruma na iscrpnim analizama.

Ali evo i od mene nešto što se zbilo jučer na Dan žena točnije sinoć sasvim slučajno prolazeći blizu škuri bande di piva klapa ispod volta.

Momak Disto Končar dovikuje Prima Mediki: Sačekaj me, dolazim brzo ( jer ti prsten nosim ja).

A klapa zapiva: Disto i Medika zaljubljeni par kad se budu vjenčali ....

E dalje nastavite sami.

Ugodan vikend !!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt