Što mislite dali je Kandit na prodaju ?
Posts by Jure
-
-
Bez poziva na skupštinu. Traži se dostava poštom, osobno u poslovnicu banke i email : likvidnost@ikb.hr
kontakt tel: 052 702343, 702344. 702340
-
Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.
Ja sam isto dobio zahtjev mada sam ranije bio dioničar i primio divku, kasnije sam prodao pa opet kupio. U zahtjevu se traži potvrda od banke s IBAN i osobnim podacima.
-
Ništa od novog izdanja narodnih obveznica.
Novu obveznicu vlada planirala krajem ožujka, ali to nije bilo moguće s obzirom na raspuštanje Sabora.
Premijer Plenković novu "narodnu" obveznicu sada najavljuje za svibanj
Premijer Plenković "narodnu" obveznicu sad najavljuje za svibanjObveznica je ranije bila najavljivana za ožujak, a ministar financija je nedavno izjavio kako je njeno izdavanje sada nemoguće radi raspuštanja Sabora.hr.bloombergadria.com -
Molim , ako neko može pomoći. Kako na IBKR pronaći mjesecna i godišnja izvješća o trgovanju.
-
Gdje je predsjednica. jeli još u Afganu brani Hrvatsku.
-
Čini mi se da se potkrala greška u dobiti u ad 3. Dali se tu misli samo na fin dobit ili ukupnu dobit Ukupna dobit Nije 8 mil (to je bilo 2022 ) nego 12 mil .
Dali neko može pojasniti
-
Sjećate li se kako su nama trubili da smo neuki, da ne znamo ništa o slobodnom protoku, ljudi, roba i kaptala u kapitalizmu, Mesić i ekipa. Da velike firme moraju propasti kaki bi nastale male obiteljske koje će faćati korak s financijski tokovi, S Europu i svet. Dolazi vreme reformi, transformacije, sistematizacije...
Pročitajte, jako poučno
PRIJETNJA ZAPADU
Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘
nisam stavio link gore
Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘Proizvodi više nego SAD, Njemačka, Japan i Južna Koreja zajedno, a od 2019. industrijska proizvodnja skočila je skoro za četvrtinuwww.jutarnji.hr -
Može se lijepo zaraditi i na etf-ovima.
SBI TOP je ojačao više od 15 posto od početka ove godine.
Ljubljanska burza u zelenom: Petrol se vraća na profit, Krka s rekordnom dobitiLjubljanska burza je zabilježila pozitivan tjedan s rastom indeksa i snažnim pokazateljima vodećih tvrtki. Petrol se uspješno vratio na put profitabilnosti, a…www.fondovi.hr -
SBI TOP danas "divlja". Trenutno u plusu 2,2 %.
-
Ja isto kad kupujem ETF idem na just ETF i onda selektiram akumulirajuće etf ove koji ne isplaćuju divku.
Evo i link za one koji slično razmišljaju.
ETF portfolios made simple | justETFInvest broadly diversified at low cost. justETF will guide you there.www.justetf.com -
Ja ne znam koliko g Kneževic ima godina ali u zadnje vrijeme je dosta kupovao pa valjda smije i nešto prodati po možda nešto pokloniti ženi, sinovima, kćerima , unucima, otići na put oko svijeta i slično.
-
Slavi obljetnicu ovu, onu iz prošlosti slavne, da se zamažu sadašnji problemi. Kruha, nogometa i igara.
-
Kad se cijena primakne njegovom nalogu, on ga makne tj podigne na višu cijenu.
-
Evo info i za slo market.
Na slovenskom tržištu dionica vlada optimizam potaknut atraktivnim vrednovanjem dionica i stabilnim poslovanjem kompanija. Ovaj pozitivan sentiment dodatno pojačava očekivanje smanjenja kamatnih stopa u prvoj polovici tekuće godine, što je dovelo do zamjetnog povećanja obujma trgovanja u veljači.
Veliki optimizam na Ljubljanskoj borzi, hoće li SBI TOP dosegnuti 1.500 bodova?ANALIZA - Na slovenskom tržištu dionica vlada optimizam potaknut atraktivnim vrednovanjem dionica i stabilnim poslovanjem kompanija. Ovaj pozitivan sentiment…www.seebiz.eu -
Sve je bitnije nego korupcija i hvatanje lopova.
Stiglo upozorenje: Čak 67 posto hrvatskih kompanija izlistanih na Burzi nema niti jednu ženu u upraviZagrebačka burza i ove godine ‘zazvonila‘ za ravnopravnost spolovanovac.jutarnji.hrUnatoč činjenici da Grad Makarska zapošljava više osoba sa završenim Pravnim fakultetom, gradonačelnik Zoran Paunović se za pravne savjete i zastupanja uglavnom obraća odvjetničkim društvima
Zoran Paunović u manje od 3 godine mandata spiskao 160.000 € na odvjetnike! | MegamediaUnatoč činjenici da Grad Makarska zapošljava više osoba sa završenim Pravnim fakultetom, gradonačelnik Zoran Paunović se za pravne savjete i zastupanja…mega-media.hr -
Najprije hvala uvaženom kolegama s foruma na iscrpnim analizama.
Ali evo i od mene nešto što se zbilo jučer na Dan žena točnije sinoć sasvim slučajno prolazeći blizu škuri bande di piva klapa ispod volta.
Momak Disto Končar dovikuje Prima Mediki: Sačekaj me, dolazim brzo ( jer ti prsten nosim ja).
A klapa zapiva: Disto i Medika zaljubljeni par kad se budu vjenčali ....
E dalje nastavite sami.
Ugodan vikend !!
-
Evo nešto zanimljivo. Cijena zlata na tržištu stalno se mijenja slično kao i kod dionica. Malo čudno ali otkupna cijena kod Auro Domusa je veća nego na tržištu. Pa to je moguće jer vjerojatno kod kupnje zaračunaju nešto veću maržu, a onda kod otkupa nude malo veću cijenu od tržišne. Evo web stranice pa se može sami uvjeriti i pratiti cijena unce zlata.
Nisam provjeravo kakva je trgovačka politika drugih firmi u HR koje trguju zlatom.
Live Gold Prices | Gold News And Analysis | Mining News | KITCO
Zlatna poluga 1 unca 31.1g - Auro DomusZlatna poluga 1 unca 31.1g - Unca je povijesna mjera izražavanja cijene zlata, iako se posljednjih godina sve češće plemeniti metali...aurodomus.hr -
Disperzija ulaganja.
Cijena zlata u srijedu je dosegnula 2141 dolar u rano poslijepodne, odnosno oko 1967 eura po unci. Dio je to dugogodišnjeg trenda rasta cijene plemenitog metala: u proteklih godinu dana radi se o rastu cijene od 17,6 posto.
-
Ministar Primorac je krajem veljače kazao kako ne zna kakav će biti interes za novo izdanje "narodnih" obveznica, ali da će im rok dospijeća biti dulji od dvije godine na koliko su izdane lanjske, iako nije precizirao točno koliko.
Izniman interes za novo izdanje hrvatskih euroobveznicaInvestitori su bili spremni upisati više od devet milijardi eura planiranog izdanja vrijednog 1,5 milijardi.hr.bloombergadria.com