1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Lurker458

Posts by Lurker458

• Što smo danas tržili

• Lurker458
    • April 7, 2020 at 10:23 AM
    Quote from D'artagnan

Nego nitko ne govori kako se zahebao šta je izašao jučer, petak..... i koliko je izgubio šta je izašao vani, a ono cijene otišle 5-10-20% gore i sad je u čudu gleda dali ući skuplje ili propustiti zaradu i ove ubijene cijene?

Malo će bit offtopic, al u pravilu se nikad ne govore gubitci ili propuštene zarade. Uvijek se pišu samo pobjede i masne zarade da se pokaže drugima kako se zapravo uspješno trguje.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Lurker458
    • April 6, 2020 at 9:55 PM
    Quote from Barikb
    Quote from Manu

Nafta je u debelom crvenom kao što se može vidjeti. Onaj tko pokušava obmanuti sve na forumu i kad nema nimalo razloga za to baš i nema pravo tražiti poštovanje.

Neće da može kolega. Nafta u ZELENOM zadnjih 5 dana ukupno 29.45%.

Skočila sa 19.5 dolara.

Molim poštovanje za sebe i sve forumaše.

A u zadnjem mjesecu je pala sa 41$ na 26.45$.

• CORONA virus

• Lurker458
    • March 27, 2020 at 12:29 PM

Izgleda da je zahvatilo Johnsona..

https://m.vecernji.hr/vijesti/britan…navirus-1389447

• CORONA virus

• Lurker458
    • March 27, 2020 at 12:10 PM
    Quote from ovchica
    Quote from bbkk0000

Puno mišljenja argumentiranih je skroz ok. Ja mislim da je ovo daleko prenapuhano što se događa. Bio jučer članak u Jutarnjem da Japan ima samo 1000 oboljelih? A tkao gusto naseljena zemlja? Jako poučan članak po meni

https://direktno.hr/eu-i-svijet/kl…a-virus-188111/

Koronavirusi su uzročnici obične prehlade, i ovdje se apsolutno ništa neuobičajeno ne događa što se nije događalo svake zime. Osim što je netko napravio nekakav test sumnjive pouzdanosti i koristi medije da bi dizao paniku kako bi kasnije uvaljivao cjepiva. Slično su pokušavali i ranije sa svinjskom, ptičjom gripom i šta ja znam čime, ali im nije uspjelo, zato su promjenili pristup. Sad se jasno vidi i kome služe Beroš, Anemični i ona plaćenica farmacetuske mafije iz klinike za infektivne bolesti. Sve koji su sudjelovali u ovome bi trebalo procesuirati nakon ovoga, no to se neće dogoditi pored ovakvog naroda:

Ja cu samo podijeliti Youtube kanal profila koji je objavio taj video pa prosudite o kakvom tipu osobe se radi:
    https://www.youtube.com/channel/UCDTot…LY8Q0cVQ/videos

• CORONA virus

• Lurker458
    • March 24, 2020 at 11:15 AM
    Quote from ovchica

Transkript konferencije za novinare civilne zaštite u Rimu:
    http://www.tanker-enemy.com/PDF/DECRETO-CO…NUNCIA-TIPO.pdf

"Iz Kine stižu prvi podaci o pouzdanosti testova: 80,33% pozitivnih PCR pozitivnih rezultata lažno je pozitivno."
    "Sve pokojnike prebrojavamo skupa, ne razlikujemo pokojnika koji ima ili nema virus."
    "Svaki umrli je prosječno bolovao od 2,7 teških patologija."
    itd itd

Display More

dajte molim vas, pogledajte kakva je to stranica.. Sve prsti od chemtrailsa i ljudi gusteri
    http://www.tanker-enemy.com/

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Lurker458
    • March 23, 2020 at 10:57 AM
    Quote from Barikb

Po meni ova dionica mora ići gore i zato jer dividenda od 70 ak kn ide relativno brzo. Imatelj sam.

Gdje je informacija o iznosu dividende? Nigdje nije spomenuto koliko sam ja pratio. A i 2019 im je EPS cca 75kn, malo mi zvuci cudno 70kn.

• Lurker458
    • March 15, 2020 at 11:38 PM

Jel su to US futures puknuli limit down ili circuit breaker? Na investing.com zamrznuli svi US

• Lurker458
    • March 11, 2020 at 9:37 AM
    Quote from Roki
    Quote from Lurker458

Bilo bi lijepo da i Crobi poprati. Ali, svojeglavi smo mi pa cemo bas kontra krda :))

A da budemo iskreni, europa je jucer pala po dva tri posto dok smo mi nešto ipak narasli...

Sve pet, ali moramo priznat da je to anomalija. I to teska. Sa koje razine su njemci i ameri pali na danasnju, a sa koje smo mi?

Ne treba Crobija braniti..

• Lurker458
    • March 11, 2020 at 9:27 AM
    Quote from Roki

Boga mi europa otvorila bolje nego što sam očekivao.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bilo bi lijepo da i Crobi poprati. Ali, svojeglavi smo mi pa cemo bas kontra krda :))

• Lurker458
    • March 5, 2020 at 2:14 PM
    Quote from my moon

https://lider.media/poslovna-scena…zdravlje-130169

Možda ovdje leži uzrok tonjenju ERNT ?

To su gluposti, a ne razlog pada.. ERNT je sa 1500 pao uslijed slabije operativne dobiti, iako je imao povecane prihode (procitati izjave maticne grupe zasto).

Opet iste price oko stetnosti, bila je potpuno ista prica dok se 4G uvodio (prije njega 3G, itd..). Pa eto, vidite i sami koliko je u svijetu zastupljenost 4G signala.

• Lurker458
    • February 27, 2020 at 1:58 PM

https://m.vecernji.hr/vijesti/oglasi…-ozujka-1382121

Vecina tvrtke se vraca na posao osim preventivnih samoizolacija. Nastavlja se poslovanje po starom.

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Lurker458
    • February 27, 2020 at 8:50 AM

Dobit 2019 1Y iznosi 390M naspram 244M iz 2018. Prihodi od prodaje porasli za 180M kuna.

• Lurker458
    • February 27, 2020 at 8:42 AM
    Quote from Bug0

Na ovo naletio na netu.... sta mislito koliko je realno i moguce ili cista teorija zavjere ???? 😂😂😂

KINA je zaobišla i nasamarila SVE !

ZARADILA JE VIŠE OD 20 MILIJARDI DOLARA U NEKOLIKO DANA !

Osim toga, vratila je oko 30 % udjela vlastitog monopola !

XI JIPING je prevario Evropu i Ameriku.

Kako dobro.

Pred očima cijelog svijeta,odigrali su prekrasnu igru.

Prije su dionice tehnoloških tvrtki ,pripadale Evropljanima i Amerikancima,stranim ulagačima.

To znači,gotovo polovica prihoda od teške i kemijske industrije,nije odlazilo u kinesku riznicu, već na račune " financijskih morskih pasa" u Evropi.

Zbog situacije u Wuhanu,Juan je počeo opadati,ali Centralna banka nije poduzela ništa, da podrži Juan.

Bilo je puno glasina da Kina nema niti dovoljno maski za borbu protiv korona virusa.

Te glasine i izjava XI JIPINGA, da je spreman zaštititi narod Wuhana, doveli su do velikog pada cijena dionica, kineskih tehnoloških i kemijskih industrija.

"Financijski morski psi" , počeli su stavljati na prodaju sve kineske dionice, dok nisu postale totalno bagatelne.

XI JINPING , čekao je cijeli tjedan i samo se smješkao na konferencijama za novinare.

A kada je cijena pala, ispod dozvoljene granice, dao je naredbu ,da u jednom trenutku,

otkupe SVE dionice Evropljana i Amerikanaca !

Sve dok " financijski morski psi" , nisu shvatili , da su PREVARENI !

ALI, BILO JE PREKASNO !

Dionice su već bile i jesu u rukama KNR !

Kina ne samo da je zaradila 20 mil.dolara, nego je ovih dana vratila dionice svojih kompanija u Kinu !

Sada prihodi od njihovih kompanija ne odlaze van granice Kine, nego ostaju kući !

A kineske devizne i zlatne rezerve su sačuvane !

Tako su " F.M.P" ostali budale, a Kinezi su za nekoliko minuta pokupovali za lipe ,svoje dionice, koje im sada donose...milijarde dolara prihoda !

Ovakva sjajna operacija , nije se još dogodila u povijesti svjetske burze !!

A VI,

o KORONA VIRUSU !

Display More

Nisam detaljno citao jer me boli glava od ovakvog "jezika" i strukture. Ali ovo boldano je extra krivo. Kina je srozala reverse repo rates pocetkom 2. mjeseca i bile su zabrane nekog zabijanja cijene na njihovoj burzi (ne znam tocno mehanizam, bilo je opisano negdje, treba naci).

Ovo nikako ne izgleda kao tekst pokrijepljen cinjenicama, vec teoreticarskim (zavjerskim?) stavovima.

• Lurker458
    • February 26, 2020 at 10:09 AM

Prvi puta da crobi pada slabije od susjeda..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Lurker458
    • February 25, 2020 at 6:36 PM
    Quote from stariigrac
    Quote from Lurker458

Pitanje je kako ce se nastavit poslovanje, odnosno da li ce sve po starom ili ce biti zastoja.

Definitivno najgori slucaj bi bio da se neko od kolega zarazio, jer tada slijede crni scenariji iz kineskih tvornica/tvrtki gdje se ne zanemariv postotak radne snage zarazi.

Pa šta mislite da zadnjih zima djelatnici ERNT-a nisu dobivali gripu?

Ovo nisu uvjeti obicne gripe. Medijska panika je napravila svoje, iako je realno potpuno ista zaraza kao obicna sezonska gripa, izolacije i karantene potpuno drugacije utjecu na poslovanja tvrtki.

Osobnog sam misljenja da ce brzo proci zainteresiranost medija i onda sve po starom. Ali trenutno nije za odbacit da ce biti potencijalnih problema/usporenja u poslovnaju.

• Lurker458
    • February 25, 2020 at 6:11 PM
    Quote from -Jura-

Pa ne radi samo jedan čovjek u ERNT.

Pitanje je kako ce se nastavit poslovanje, odnosno da li ce sve po starom ili ce biti zastoja.

Definitivno najgori slucaj bi bio da se neko od kolega zarazio, jer tada slijede crni scenariji iz kineskih tvornica/tvrtki gdje se ne zanemariv postotak radne snage zarazi.

• Lurker458
    • February 25, 2020 at 4:05 PM

Moram priznat da sam prodao nesto sitno danas, jer ce mozda nastat panika pa ce bit prilika za kupit jeftinije.

ERNT je stabilna firma sa dobrim poslovanjem i sposobnim kadrom, dugorocno je za ocekivati da ce rasti.

• Forex - Trgovanje valutama

• Lurker458
    • February 21, 2020 at 7:44 PM
    Quote from NaBiduAsku

Interactive Brokeri. Otvoriti ću temu kad se prebacim tamo u potpunosti.

Negdje sam čitao da im je mjesečna naknada (neovisno od prometa, dakle to plus naknade za transakcije) 10$, jel to tako ili neka druga cifra?

• Lurker458
    • February 20, 2020 at 12:05 PM

Nista neocekivanoga, bilo je najavljeno jos prije mjesec-dva ako se ne varam da ce maticni Ericsson mati smanjenu operativnu dobit uslijed nizih cijena radi povecanja udjela na trzistu.

Bitno je uociti rast prihoda od 14%. Po meni to nikako nije malen rast..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt