Od 100 novozaposlenih visoko obrazovanih djelatnika 30 djelatnika bivši su djelatnici IHG koji su firmu napustili prije 3-4 godine.
Veliki poslovi dobiveni u Rusiji.
Posts by tute
-
-
Od 100 novozaposlenih visoko obrazovanih djelatnika 30 djelatnika su bivši djelatnici IHG koji su firmu napustili prije 3-4 godine.
Veliki poslovi dobiveni su u Rusiji.
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…kineze-15059795
Konačno i to da dočekasmo.
-
Trenutno ne vidim na našoj burzi perspektivniju i potentniju dionicu od IGH pa Vas pitam:
Koja je firma u zadnja tri mjeseca zaposlila stotinjak diplomiranih inžinjera i pritom povećala plaće za 25 – 30% uz sjajnu perspektivu??
Usput moram vam ispričati što mi se jučer dogodilo:
Idem ja ulicom i u ruci nosim komadić papira i sretnem šjor VLADa i počinje dijalog:
Mali dićeš? A nosim vam vo pokazat. A ča to mali. A ov' graf ča sam ga pren nacrta. Ala pokaži.
A lipo, lipo. A šjor VLAD vidite vi ovod štogod? A vidim, vidim, ovod doli imaš Morning star. Ma čini mi se šior VLAD da gledate na krivu bandu. Je ovod gori Year-old Star? Je mali, je, a kako si zna? A onako slučajno. Lipo lipo bit će od tebe neč.
(Hvala Admin)
-
Nemaju posla idu u stečaj a gazda im povećao plaće 25-30%. Očito sa gazdom nešto nije u redu.
-
Meni nije jasno zbog čega i iz kojeg razloga IGH je zaposlio stotinjak mladih diplomiranih inžinjera ako nema posla i samo što nije otišao u dokapitalizaciju po 10kn. Bit će da nisu pri zdravoj pameti
-
Dioničar
Poštovani, baratate sa starim info. Zadna plaća im je porasla i to poprilično. Neznam postotke a vi slobodno provjerite kako nebi nitko buncao.
-
Moller = Pitur
Dragi moj Moller samo ti piturivaj nemam ja ništa protiv, mora netko i to
-
Kako u svemu tako i tu: stanpedo čini svoje. Vidjeti ćemo u ponedeljak dali je ovo bilo dno.
Usput: iz prve ruke doznao sam da nakon desetak godina poprilično je porasla plaća djelatnicima. Neznam postotke ali ovo je točan info.
-
Ponavljam, samo okidač jer posla će biti na sve strane. Pogledajte koja je samo ovdje lova.
-
Nama je potreban samo okidač a to je početak obnove Zagreba. Ostali preduvjeti su ispunjeni, zato preporučam još malo strpljenja.
A onda:
-
Čitam neke retke g. BUFFETA i imam potrebu podjeliti ih sa Vama. Izdvoit ću samo neke za koje smatram da su aktualne u ovom trenutku:
3. “Budite oprezni ako se investicije počinju pretvarati u špekulacije.”
4. “Kompanija je važnija od cijene - bolje je kupiti odličnu kompaniju po poštenoj cijeni nego poštenu kompaniju po odličnoj cijeni.”
5. “Nemojte biti klimavi u svemu. Tržište dionica je bezimena igra i ne morate se gurati u sve, čekajte svoje vrijeme.”
6. “Wall Street je jedino mjesto na kojem ljudi koji se voze u Rolls Royceu slušaju savjete od onih koji se voze podzemnom željeznicom.”
8. “Ne trebate biti genijalac da biste sudjelovali na burzi. Investiranje nije ona vrsta igre u kojoj bi netko sa IQ-om od 160 pobijedio onog sa IQ-om od 130.”
9. “Da je Isaac Newton bio upoznat sa investicijama imali bismo i četvrti zakon gibanja i on bi glasio: Za investitore, povrat se smanjuje kako se gibanje povećava.”
10. “Loše se stvari ne vide u dobrim vremenima. Nakon svega, tek nakon povlačenja plime ćete shvatiti tko se kupao gol.”
11. “Vječnost je dobar period za držanje dionica. Kada posjedujemo udjele izvanrednih tvrtki s izvanrednim menadžmentom, vječnost je naš omiljeni period za držanje tih udjela.”
-
Sve se posložilo: vraćanje duga; zaposlen priličan broj mladih doškolovanih inžinjera i posla preko glave
-
https://www.hzinfra.hr/naslovna/odrza…ja/eu-projekti/
Nema zime za IGH. Slika govori više od tisuću riječi.
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…effena-15055887
Možda ovaj link trenutno nije direktna poveznica sa LKRI ali želim vas potsjetiti da cijela Riječke Luka ide u smjeru da postane ( već je jednim djelom postala) specijalizirani prihvatni centar za sve vrste jahti od onih 10 metarskih do onig 150 metarskih megajahti. Naravno tu nemisli na kontejnerski i terminal rasutog tereta koji je samo plus ovoj priči.
-
Uz jasnu strategiju razvoja a nakon ovog izvješća očekujem brži financisli oporavak Najgore je iza nas.