dioničar
Znam ja što vas muči: Kako se ukrcati??
Savjet: Morat ćete sačekati neke nove razine, jer za ovaku dionicu isplati se čekati
dioničar
Znam ja što vas muči: Kako se ukrcati??
Savjet: Morat ćete sačekati neke nove razine, jer za ovaku dionicu isplati se čekati
Kolega, samo se Vi držite booka i čekaj da dionica padne na razine koje Vama odgovaraju. Da vam ovo dionica nije interesantna nebiste tu pokušavali prosipati crnilo.
Ova dionica je jedna od najperspetivnijih na ZSU.
Da napravimo kratki rezime: Glavnica duga prebijena sa nekretninom koja im nije bila potrebna. To je po meni odličan potez. Zaposlili su 100 novih djelatnika zbog širenja posla od kojih su tridesetorica bivši djelatnici. Da ovih 30 inžinjera nije vidijelo perspektivu u staroj firmi nebi se zasigurno vratili. Povećane su plaće (sada znam taj podatak) 10 -15% A što je još najvažnij, posla preko glave. Pametnom dosta.
Na temelju referenci od posla iz Gruzije smješe im se dva velika posla i to Rusija i Bugarska koja su pred realizacijom ili su već ugovoreni. Kolega nije vam još kasno uskočiti u vlakić, ovo je tek početak.
Ovo je tek početak nove priče, najljepša tek slijedi. Pa pogledajte samo indikatore sve će vam biti jasno..
Pilapila
Za reference koje je IGH dobio za odrađene poslove u Gruziji otvara im se najvjerojatnije još jedan veliki posao u Bugarskoj. O tome više uskoro.
Od 100 novozaposlenih visoko obrazovanih djelatnika 30 djelatnika bivši su djelatnici IHG koji su firmu napustili prije 3-4 godine.
Veliki poslovi dobiveni u Rusiji.
Od 100 novozaposlenih visoko obrazovanih djelatnika 30 djelatnika su bivši djelatnici IHG koji su firmu napustili prije 3-4 godine.
Veliki poslovi dobiveni su u Rusiji.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…kineze-15059795
Konačno i to da dočekasmo.
Trenutno ne vidim na našoj burzi perspektivniju i potentniju dionicu od IGH pa Vas pitam:
Koja je firma u zadnja tri mjeseca zaposlila stotinjak diplomiranih inžinjera i pritom povećala plaće za 25 – 30% uz sjajnu perspektivu??
Usput moram vam ispričati što mi se jučer dogodilo:
Idem ja ulicom i u ruci nosim komadić papira i sretnem šjor VLADa i počinje dijalog:
Mali dićeš? A nosim vam vo pokazat. A ča to mali. A ov' graf ča sam ga pren nacrta. Ala pokaži.
A lipo, lipo. A šjor VLAD vidite vi ovod štogod? A vidim, vidim, ovod doli imaš Morning star. Ma čini mi se šior VLAD da gledate na krivu bandu. Je ovod gori Year-old Star? Je mali, je, a kako si zna? A onako slučajno. Lipo lipo bit će od tebe neč.
(Hvala Admin)
Nemaju posla idu u stečaj a gazda im povećao plaće 25-30%. Očito sa gazdom nešto nije u redu.
Meni nije jasno zbog čega i iz kojeg razloga IGH je zaposlio stotinjak mladih diplomiranih inžinjera ako nema posla i samo što nije otišao u dokapitalizaciju po 10kn. Bit će da nisu pri zdravoj pameti
Dioničar
Poštovani, baratate sa starim info. Zadna plaća im je porasla i to poprilično. Neznam postotke a vi slobodno provjerite kako nebi nitko buncao.
Moller = Pitur
Dragi moj Moller samo ti piturivaj nemam ja ništa protiv, mora netko i to
Kako u svemu tako i tu: stanpedo čini svoje. Vidjeti ćemo u ponedeljak dali je ovo bilo dno.
Usput: iz prve ruke doznao sam da nakon desetak godina poprilično je porasla plaća djelatnicima. Neznam postotke ali ovo je točan info.
Ponavljam, samo okidač jer posla će biti na sve strane. Pogledajte koja je samo ovdje lova.
Nama je potreban samo okidač a to je početak obnove Zagreba. Ostali preduvjeti su ispunjeni, zato preporučam još malo strpljenja.
A onda:
Čitam neke retke g. BUFFETA i imam potrebu podjeliti ih sa Vama. Izdvoit ću samo neke za koje smatram da su aktualne u ovom trenutku:
3. “Budite oprezni ako se investicije počinju pretvarati u špekulacije.”
4. “Kompanija je važnija od cijene - bolje je kupiti odličnu kompaniju po poštenoj cijeni nego poštenu kompaniju po odličnoj cijeni.”
5. “Nemojte biti klimavi u svemu. Tržište dionica je bezimena igra i ne morate se gurati u sve, čekajte svoje vrijeme.”
6. “Wall Street je jedino mjesto na kojem ljudi koji se voze u Rolls Royceu slušaju savjete od onih koji se voze podzemnom željeznicom.”
8. “Ne trebate biti genijalac da biste sudjelovali na burzi. Investiranje nije ona vrsta igre u kojoj bi netko sa IQ-om od 160 pobijedio onog sa IQ-om od 130.”
9. “Da je Isaac Newton bio upoznat sa investicijama imali bismo i četvrti zakon gibanja i on bi glasio: Za investitore, povrat se smanjuje kako se gibanje povećava.”
10. “Loše se stvari ne vide u dobrim vremenima. Nakon svega, tek nakon povlačenja plime ćete shvatiti tko se kupao gol.”
11. “Vječnost je dobar period za držanje dionica. Kada posjedujemo udjele izvanrednih tvrtki s izvanrednim menadžmentom, vječnost je naš omiljeni period za držanje tih udjela.”
Sve se posložilo: vraćanje duga; zaposlen priličan broj mladih doškolovanih inžinjera i posla preko glave
https://www.hzinfra.hr/naslovna/odrza…ja/eu-projekti/
Nema zime za IGH. Slika govori više od tisuću riječi.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…effena-15055887
Možda ovaj link trenutno nije direktna poveznica sa LKRI ali želim vas potsjetiti da cijela Riječke Luka ide u smjeru da postane ( već je jednim djelom postala) specijalizirani prihvatni centar za sve vrste jahti od onih 10 metarskih do onig 150 metarskih megajahti. Naravno tu nemisli na kontejnerski i terminal rasutog tereta koji je samo plus ovoj priči.