Moguće da nas u dogledno vrijeme očekuje još pokoja pozitivna korekcija. Svi zainteresirani veći igrači nisu se uspjeli ukrcati. Nezaboravimo da je nominala 700kn a dugovi pri kraju. A rat u Ukrajini neće vječno trajati.
Posts by tute
-
-
Jači igrači nisu se uspjeli dovoljno nakrcati pa pokušavaju štopati cijenu, jasno ko dan. Pogledaj ovaj prvi nalog u 09:30 sa 66km. A i ova druga dva su njihova.
-
Koliko pratim forum a pratim, dotična IVANA 7 zainteresirana je za kupnju veće količine dionica IGH.
-
Molio bih znalce za objašnjenje: zašto danas ovoliki pad?
-
Šta reći na ovo??
Uprava i Nadzorni odbor Petrokemije dali zeleno svjetlo za povlačenje dionica sa Zagrebačke burze - Novi listZAGREB - Petrokemija je danas izvijestila da je na sjednicama uprave i nadzornog odbora prihvaćen prijedlog o povlačenju dionica te tvrtke sa Zagrebačke burze,www.novilist.hr -
Bez drukeraja molim..
Istinu imat ćemo u skorom izvješću, a koliko pratim dionicu izvješća su sve bolja i bolja.
-
Ne razumijem pojedince koji zadnju lovu upucaju u dionicu. Sad kad im fali pred blagdane hoće to unovčiti. Netreba se čuditi ako IGI trenutno padne ispod 100kn
-
Poštovani kolege: Sretan Božić i Novu Godinu želim Vama i Vašim obiteljima. Sretnu i uspješnu Staru kao i Novu godinu želim našem IGIJU i njegovim djelatnicima..
-
Split dobiva novi ulaz u grad: Pogledajte videoanimaciju ceste vrijedne 900 mil. kuna!Kreće i obilaznica prema Omišu. Imat će 13 vijadukata, mostove, sedam tunela, četiri čvorišta... Stajat će 2,5 milijardi kunawww.jutarnji.hr
Ima li neki info o ovom poslu?
-
MACD x prva stanica 130kn
-
Vjerujem da ste primjetili kako su i jači igrači bacili oko na IGH pokušavajući srušiti cijenu. Pitam se pitam
-
Izvješće, izvješće, čekamo izvješće a ne prazna naklapanja..
-
Mislim da ovaj pokušaj rušenja cijene u konačnici neće dati željeni efekat jer kako kaže gopon TRIAL pri pokušaju kupnje čeka ih " usko grlo" tako da preporučam malo strpljenja.
-
Kad neka neperspektivna dionica mene ne interesira ja na nju ne obraćam pažnju niti na forumu ne gubim vrijeme na nju.
Ali kod većine dioničara jako brzo razvije se dodatni filing, intuicija da nespominjem dostupni info. Kako narod kaže: Iza brda se nešto krupno valja. Sačekajmo sledeće izvješće..
-
Kolega svaka čast na oprezu, možda je za vas najbolje da nastavite pratiti igu još dve-tri godine.
-
Pitam se pitam, koliki udio u ovom poslu će odraditi IGH
Split dobiva novi ulaz u grad: Pogledajte videoanimaciju ceste vrijedne 900 mil. kuna!Kreće i obilaznica prema Omišu. Imat će 13 vijadukata, mostove, sedam tunela, četiri čvorišta... Stajat će 2,5 milijardi kunawww.jutarnji.hr -
Atlanska, number 2
-
Konačno, napuštamo ove razine.
Institut IGH nastavlja s ugovaranjem novih poslovaTrendovi ugovaranja novih poslova uspješno se nastavljaju za IGH. Samo u 8 mjesecu ugovoreno je gotovo trećinu novih ugov...www.nacional.hr -
Poštovani, pokušajte na trenutak zamisliti da ste Vi vlasnik firme i da osjetite potrebu da morate i možete zaposliti novih 100 visoko obrazovanih kadrova iz struke.
Valjda g. Robertom Petrosijan i uprava imaju širu sliku što će sa tolikim kadrovima. Pa pogledajte samo posljednja dva izvješća i koliki je pozitivan pomak napravljen. Ja više nevidim IGH kao nekog regionalnog igrača nego puno šireg uskoro bez i jedne lipe duga, uz gomilu novih poslova. Pa i sama izjava g Petrosijana da ga citiram:
Brojka od 1,7 milijardi kuna podmirenih obveza jasno dočarava našu predanost da u skorije vrijeme podmirimo sve naše preostale obaveze, i tako rasterećeni se posvetimo onome po čemu smo na tržištu i poznati.
govori o tome u prilog.
Neželim nikoga nagovarati na kupnju. IGH je moj izbor i odabir.
-
Sve što ste naveli u prethodnom postu stoji ALI sačekajmo sledeće izvješće pa ako treba i ono sledeće. Uvjeren sam da je IGH trenutno najpotentnija dionica na ZESu čega ste i vi čini mi se svjesni.