Obožavam ovaj drukeraj. Ja danas dokupio na 10,60 ako ovako nastavimo ima još municije.. he he
Posts by tute
-
-
Prateći današnje trgovanje dolazim do zaključka: Morat će ovo na više razine da bi se portfelji malo razlabavili kod naivnih..
-
Lijepo Vas molim ne kritikujte mi zemljaka i ne zazivajte zlu sudbinu
-
Skoro zaboravih, Vdjeli ste nedavni natječaj za šeficu računovotstva
Zgodnaaa
odjednom puni lovee.
-
Možda treba spomenuti:
Radnici IGH pored redovitih plaća dobili su božićnicu a djeca radnika poklon za Božić.
Možemo zaključiti da su već sada počeli puhati neki novi vjetrovi u našem Igiju.
Donesen poslovni plan za 2023 a širokokutno na vidiku masa novih poslova.
Pametnom dosta...
jesu kolega.. a iz 1. ruke info da ljudi iz IGH odlaze - kako Vi kažete.. "pored redovnih plaća" koje KASNE! :))) hahaha
to su "redone plaće" :))) hahahha
U čemu je problem:
Jesu li radnici dobili sve plaće? -JESU
Jesu li dobili božićnicu? - JESU
Jesu li djeca radnika dobila poklon za Božić? - JESU
Žao mi je kolega ali sa vama nema smisla polemizirati. Ovakve destrukcije jako su providne..
-
Možda treba spomenuti:
Radnici IGH pored redovitih plaća dobili su božićnicu a djeca radnika poklon za Božić.
Možemo zaključiti da su već sada počeli puhati neki novi vjetrovi u našem Igiju.
Donesen poslovni plan za 2023 a širokokutno na vidiku masa novih poslova.
Pametnom dosta...
-
Ovaj današnji rast, ovo je tek početak. Uskoro Ask i Bid: troznamenkasti..
-
Ha, ha, ha,
Toplo preporučam bronhi, lakše se diše
-
Mislim da je bitno pomenuti da je nekoliko djelatnika IGH od početka uključeno u pripremne radove na budućem gradilištu dvaju nuklearki u Mađarskoj.
Inače info zasad dolazi na kapaljku.
-
Pokušavam u grubo izračunati koliki dio kolača pripasti će IGH-u. u ovom poslu desetljeća. Iskreno zavrtilo mi se u glavi. Cifra od 12,5 milijardi eura. Neka bruto iznos bude samo 1% dolazimo do približne nevjerojatne cifre od 500.000.000kn
. U ovom trenutku čini mi se ovo malo nevjerojatno ali o točnim brojkama otom-potom. Nezaboravimo da je gazda prije cc dvije-tri godine pojačao firmu sa još 100 VSS djelatnika građevinske struke. Firma IGH u ovom trenutku može i spremna je kvalitetno odraditi i najzahtjevnije poslove iz njihove branše..
-
Dečki se nadaju ali čini mi se da od Božićne rasprodaje neće biti ništa.
-
Gradi se nekoliko zgrada u blizini budućeg gradilišta dvaju blokova nuklearnih elektrana u Mađarskoj. U ovom trenutku nije izvjesno tko će finansirati gradnju.
Po mom saznanj trebali su to finansirati Rusi. Sobzirom na situaciju najvjerojatnije će ovu investiciju finansirati Mađarska.
-
Bez nezvoze molim. Toplo preporučam bronhi, lakše se diše.
-
Zašto odjednom toliki interes za kupnju IGH? pitam se, pitam..
-
Mislim da smo dodirnuli dno prije dan, dva. Današnji promet obećava. Molim znace za komentar..
-
Dečki, popite si hladan gemišt. Može i na moj račun.. Živjeli !!
-
Rusi počinju graditi dva nova nuklearna reaktora za MađareElektrana Paks trenutno Mađarima osigurava 40 posto energije, a sa dva nova reaktora, elektrana koja dosad ima četiri sovjetska reaktora će udvostručiti svoj…www.24sata.hr
Evo o čemu se radi. Ovo je poveznica sa mojim prethodnim postom. Sada je vjerojatno jasnije zašto su odustali od posla u Makedoniji.
-
Nažalost nemam. Info iz prve ruke početkom rata u Ukrajini. Pošto je na čekanju mislio sam da trenutno nije relevantan. Ali vrijedan spomena, zasad.
-
Dobiven velik posao na izgradnji nove nuklearke u Mađarskoj koji je trenutno na čekanju zbog rata u Ukrajini. Zvuči malo futuristički ali vrijedno spomena.
-
Šala šala, moja fikcija. Zadovoljni?