Prateći današnje trgovanje dolazim do zaključka: Morat će ovo na više razine da bi se portfelji malo razlabavili kod naivnih..
Posts by tute
-
-
Lijepo Vas molim ne kritikujte mi zemljaka i ne zazivajte zlu sudbinu
-
Skoro zaboravih, Vdjeli ste nedavni natječaj za šeficu računovotstva
Zgodnaaa
odjednom puni lovee.
-
Možda treba spomenuti:
Radnici IGH pored redovitih plaća dobili su božićnicu a djeca radnika poklon za Božić.
Možemo zaključiti da su već sada počeli puhati neki novi vjetrovi u našem Igiju.
Donesen poslovni plan za 2023 a širokokutno na vidiku masa novih poslova.
Pametnom dosta...
jesu kolega.. a iz 1. ruke info da ljudi iz IGH odlaze - kako Vi kažete.. "pored redovnih plaća" koje KASNE! :))) hahaha
to su "redone plaće" :))) hahahha
U čemu je problem:
Jesu li radnici dobili sve plaće? -JESU
Jesu li dobili božićnicu? - JESU
Jesu li djeca radnika dobila poklon za Božić? - JESU
Žao mi je kolega ali sa vama nema smisla polemizirati. Ovakve destrukcije jako su providne..
-
Možda treba spomenuti:
Radnici IGH pored redovitih plaća dobili su božićnicu a djeca radnika poklon za Božić.
Možemo zaključiti da su već sada počeli puhati neki novi vjetrovi u našem Igiju.
Donesen poslovni plan za 2023 a širokokutno na vidiku masa novih poslova.
Pametnom dosta...
-
Ovaj današnji rast, ovo je tek početak. Uskoro Ask i Bid: troznamenkasti..
-
Ha, ha, ha,
Toplo preporučam bronhi, lakše se diše
-
Mislim da je bitno pomenuti da je nekoliko djelatnika IGH od početka uključeno u pripremne radove na budućem gradilištu dvaju nuklearki u Mađarskoj.
Inače info zasad dolazi na kapaljku.
-
Pokušavam u grubo izračunati koliki dio kolača pripasti će IGH-u. u ovom poslu desetljeća. Iskreno zavrtilo mi se u glavi. Cifra od 12,5 milijardi eura. Neka bruto iznos bude samo 1% dolazimo do približne nevjerojatne cifre od 500.000.000kn
. U ovom trenutku čini mi se ovo malo nevjerojatno ali o točnim brojkama otom-potom. Nezaboravimo da je gazda prije cc dvije-tri godine pojačao firmu sa još 100 VSS djelatnika građevinske struke. Firma IGH u ovom trenutku može i spremna je kvalitetno odraditi i najzahtjevnije poslove iz njihove branše..
-
Dečki se nadaju ali čini mi se da od Božićne rasprodaje neće biti ništa.
-
Gradi se nekoliko zgrada u blizini budućeg gradilišta dvaju blokova nuklearnih elektrana u Mađarskoj. U ovom trenutku nije izvjesno tko će finansirati gradnju.
Po mom saznanj trebali su to finansirati Rusi. Sobzirom na situaciju najvjerojatnije će ovu investiciju finansirati Mađarska.
-
Bez nezvoze molim. Toplo preporučam bronhi, lakše se diše.
-
Zašto odjednom toliki interes za kupnju IGH? pitam se, pitam..
-
Mislim da smo dodirnuli dno prije dan, dva. Današnji promet obećava. Molim znace za komentar..
-
Dečki, popite si hladan gemišt. Može i na moj račun.. Živjeli !!
-
Rusi počinju graditi dva nova nuklearna reaktora za MađareElektrana Paks trenutno Mađarima osigurava 40 posto energije, a sa dva nova reaktora, elektrana koja dosad ima četiri sovjetska reaktora će udvostručiti svoj…www.24sata.hr
Evo o čemu se radi. Ovo je poveznica sa mojim prethodnim postom. Sada je vjerojatno jasnije zašto su odustali od posla u Makedoniji.
-
Nažalost nemam. Info iz prve ruke početkom rata u Ukrajini. Pošto je na čekanju mislio sam da trenutno nije relevantan. Ali vrijedan spomena, zasad.
-
Dobiven velik posao na izgradnji nove nuklearke u Mađarskoj koji je trenutno na čekanju zbog rata u Ukrajini. Zvuči malo futuristički ali vrijedno spomena.
-
Šala šala, moja fikcija. Zadovoljni?
-
Nominalna vrijednost, dakle iznos naznačen na samoj dionici je prvenstveno računovodstvena kategorija. Ona označava knjigovodstvenu vrijednost dionice u trenutku njenog izdavanja. Prema nominalnoj vrijednosti dionica, računa se udjel pojedinog dioničara i broj glasova koje ima. Cijena dionice nije , međutim, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost . Tržišna vrijednost nastaje odnosom ponude i potražnje na burzi, ne utvrđuje se jednom zauvijek, već se upravo suprotno, uvijek iznova određuje. Ukoliko veliki broj ljudi želi kupiti baš vašu dionicu, njoj će tržišna cijena rasti bez obzira na nominalnu (knjigovodstvenu) vrijednost. Vrijedi naravno i obrnuto. Ako je slab interes za kupnju vaše dionice, bez obzira na knjigovodstvenu vrijednost, njena će tržišna cijena stagnirati ili padati. Na ponudu i potražnju utječu razni domaći i međunarodni faktori, prije svega sadašnje poslovanje dioničkog društva i očekivanja o budućem poslovanju.
Čuvajte Vaše papiriće, budite strpljivi.