Možda niste provjeravali ali u samo 1,5 mj tj od 29.11.23 do 15.01. cijena je porasla za 45%.
Pored brdo dobrih novih vjesti ovo je samo početak.
Čuvajte svoje papiriće..
Možda niste provjeravali ali u samo 1,5 mj tj od 29.11.23 do 15.01. cijena je porasla za 45%.
Pored brdo dobrih novih vjesti ovo je samo početak.
Čuvajte svoje papiriće..
Gospon Ante se ne šali, evo ga na 3 poziciji, zasad.
Dioničar | Vrsta Računa | Broj Dionica | % Izdanih | Vrijednost | |
---|---|---|---|---|---|
1 | AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION LIMITED | Ostalo | 239,500 | 39.03% | 3.04M |
2 | AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION LIMITED | Transakcijski račun | 62,950 | 10.26% | 799.47K |
3 | DRNASIN ANTE | Osnovni račun |
14,196 | 2.31% | 180.29K | |||
4 | EUROHERC OSIGURANJE D.D. | Transakcijski račun | 13,744 | 2.24% | 174.55K |
5 | LEJO IVAN | Osnovni račun | 12,500 | 2.04% | 158.75K |
6 | MIHALJEVIĆ BRANKO | Osnovni račun | 8,100 | 1.32% | 102.87K |
7 | CAPTURIS D.O.O. | Osnovni račun | 7,895 | 1.29% | 100.27K |
8 | INSTITUT IGH, D.D. | Osnovni račun | 6,659 | 1.09% | 84.57K |
9 | ČOLINA ANTE | Osnovni račun | 4,890 | 0.80% | 62.10K |
10 | FRIŠČIĆ EMIL | Osnovni račun | 4,605 | 0.75% | 58.48K |
Ukupno | 375.04K | 61.11% | 4.76M |
Vjerojatno je Admin negdje zadremao kad dozvoljava ovakva lupetanja na ovoj temi...
Evo još jedne prilike za IGH za izradu dokumentacije i nadzor.
Moram priznati da me ovo malo "streslo" potsjetivši me na neka druga vremena i drugo vrijeme.
Nikad se nezna, možda je ovo nastavak stare i već zaboravljene priče...
U Mađarskoj, na izgradnji dvaju blokova nuklearnih elektrana, građevinski radovi se zahuktavaju. Inžinjeri IGH dodatno povećavaju broj djlatnika zbog obima poslova...
I ovdje očekujem popriličan komad kolača za IGH.
Čuvajte Vaše papiriće.
Mene, prošlost i budućnost IGH potsjeća i asocira na ovu parabolu.
Ako 2-3 osobe na jednom od foruma kroje sudbinu zse, onda se treba zatvoriti.
To je sve mašinerija dobro poznata iskusnim i inteligentnim ulagačima, što očito niste
Inteligentni, ajde ne s......, Promet i samo promet je lijek za sve pa i za mašineriju uš to smo se mogli 1000 puta uvjeriti. Dok toga nema dionica je na vjetrometini..
Kad probijemo desetku, onda će to dalje ko podmazano.
Kolega Moller i ekipa po difoltu i dalje će prosipati crnilo da malo popune forum. He, He.
Čuvajte Vaše papiriće..
Zasto vec nismo na 30😁
Očito, prava tematika nije bila na dnevnom redu.
Koliko sam ja shvatio i razumio u IGH ulazi investitor koji će sa svojim kapitalom pokriti sve dugove i donjeti još sviježeg kapitala. Vlasništvo će dogovorit u postotku sa Robertom.
Koliko ja imam saznanja (info) od sutr dug ide na NULU
Možda bolje da sačekate sutra. Mirnije će te spavati.
Zna, zna Robi što radi.
Ovu najavu čekam već 6mj. U međuvremenu utukao 10k
Kolega, inžinjer u IGH neznači gospodin nego "šljaker". Ako ste znalac i kvalitetan u svome poslu brzo bit ćete prepoznati i nagrađeni. Zaboravite probni rok.
Ma pogledajte samo zadnje izvješće, sve će Vam biti jasno. Bar se nadam..
Nitko nikamo neodlazi. Stalno primaju nove djelatnike. Imaju posla preko glave. Otvaranje novih "espozitura" Egipat; Gruzija. Povećane i redovite plaće.
Znam šta govorim. Info iz prve ruke. Još nije kasno da se ukrcate u vlakić..Tik, tak. Tik, tak.
Kolega, manite se prošlosti i Jure Radića. Preporučam da se usredotočite na 30.09. i skupštinu društva. Tik, tak. Tik, tak. Vrijeme neumorno curi.
Razlog obustave | Neprovjerena informacija o blokadi računa |
---|
Kao i u životu, uvjek popuše naivci.