Posts by tute
-
-
Ovo stvarno zaslužuje da se više puta ponovi ovdje na forumu. Sad je valjda svima sve jasno.
-
Možda niste provjeravali ali u samo 1,5 mj tj od 29.11.23 do 15.01. cijena je porasla za 45%.
Pored brdo dobrih novih vjesti ovo je samo početak.
Čuvajte svoje papiriće..
-
Gospon Ante se ne šali, evo ga na 3 poziciji, zasad.
Dioničar Vrsta Računa Broj Dionica % Izdanih Vrijednost 1 AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION LIMITED Ostalo 239,500 39.03% 3.04M 2 AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION LIMITED Transakcijski račun 62,950 10.26% 799.47K 3 DRNASIN ANTE Osnovni račun 14,196 2.31% 180.29K 4 EUROHERC OSIGURANJE D.D. Transakcijski račun 13,744 2.24% 174.55K 5 LEJO IVAN Osnovni račun 12,500 2.04% 158.75K 6 MIHALJEVIĆ BRANKO Osnovni račun 8,100 1.32% 102.87K 7 CAPTURIS D.O.O. Osnovni račun 7,895 1.29% 100.27K 8 INSTITUT IGH, D.D. Osnovni račun 6,659 1.09% 84.57K 9 ČOLINA ANTE Osnovni račun 4,890 0.80% 62.10K 10 FRIŠČIĆ EMIL Osnovni račun 4,605 0.75% 58.48K Ukupno 375.04K 61.11% 4.76M -
Vjerojatno je Admin negdje zadremao kad dozvoljava ovakva lupetanja na ovoj temi...
-
Novi krčki most imat će dva kata, njime će prolaziti auti i vlakovi. Donosimo sve detalje megaprojekta - Novi listVlada kreće u projekt izgradnje drugog mosta za otok Krk. Hrvatske autoceste raspisale su s jučerašnjim danom otvoreni natječaj za izradu studijske i prometne…www.novilist.hr
Evo još jedne prilike za IGH za izradu dokumentacije i nadzor.
-
Crna Gora planira do 2030. završiti obje autocestewww.poslovni-dnevnik.me
Moram priznati da me ovo malo "streslo" potsjetivši me na neka druga vremena i drugo vrijeme.
Nikad se nezna,
možda je ovo nastavak stare i već zaboravljene priče...
-
U Mađarskoj, na izgradnji dvaju blokova nuklearnih elektrana, građevinski radovi se zahuktavaju. Inžinjeri IGH dodatno povećavaju broj djlatnika zbog obima poslova...
-
Donesena odluka od velikog značaja za hrvatski prometni sustav, slijede goleme investicije, najvažniji dio tiče se Splita!Osim Ličke pruge, kreće se i u modernizaciju pruge Knin - Zadar. Kako saznajemo, ovih dana će biti objavljen natječaj za radovewww.jutarnji.hr
I ovdje očekujem popriličan komad kolača za IGH.
Čuvajte Vaše papiriće.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mene, prošlost i budućnost IGH potsjeća i asocira na ovu parabolu.
-
Ako 2-3 osobe na jednom od foruma kroje sudbinu zse, onda se treba zatvoriti.
To je sve mašinerija dobro poznata iskusnim i inteligentnim ulagačima, što očito niste
Inteligentni, ajde ne s......, Promet i samo promet je lijek za sve pa i za mašineriju uš to smo se mogli 1000 puta uvjeriti. Dok toga nema dionica je na vjetrometini..
-
Kad probijemo desetku, onda će to dalje ko podmazano.
Kolega Moller i ekipa po difoltu i dalje će prosipati crnilo da malo popune forum. He, He.
Čuvajte Vaše papiriće..
-
Zasto vec nismo na 30😁
Očito, prava tematika nije bila na dnevnom redu.
-
Koliko sam ja shvatio i razumio u IGH ulazi investitor koji će sa svojim kapitalom pokriti sve dugove i donjeti još sviježeg kapitala. Vlasništvo će dogovorit u postotku sa Robertom.
-
Koliko ja imam saznanja (info) od sutr dug ide na NULU
-
Možda bolje da sačekate sutra. Mirnije će te spavati.
-
Zna, zna Robi što radi.
Ovu najavu čekam već 6mj. U međuvremenu utukao 10k
-
Kolega, inžinjer u IGH neznači gospodin nego "šljaker". Ako ste znalac i kvalitetan u svome poslu brzo bit ćete prepoznati i nagrađeni. Zaboravite probni rok.
-
Ma pogledajte samo zadnje izvješće, sve će Vam biti jasno. Bar se nadam..
-
Nitko nikamo neodlazi. Stalno primaju nove djelatnike. Imaju posla preko glave. Otvaranje novih "espozitura" Egipat; Gruzija. Povećane i redovite plaće.
Znam šta govorim. Info iz prve ruke. Još nije kasno da se ukrcate u vlakić..Tik, tak. Tik, tak.