nema sta , dobit iznad mojih očekivanja. Posebno me raduje to sto je čak 8 brodova na spotu sada , q4 bi mogao biti berićetan, nebi se usudio prognozirati koliko puno . Bravo , bravo atpl !
Posts by Mrcash
-
-
Nebudite nerealni... kakvih 60 milja dobiti, pa jasno je bilo nakon 1q i 2q da dobit raste pomalo Al će zato i polako padati kad se trend okrene . Stoga oko 40 milijuna za q3 bi bilo i više nego odlično
-
Pa čak ni ja koji sam i veći optimist od kolegice (kolegice, molim da ne zamjerite) nemam 100% u ATPL.
Manji dio je uložen u novu Mazdu CX-5.
Meni je 100% u atpl , mazda cx5 mi pobjegla kad su challenge opremu digli sa 199tis kn na 214 tis , sad mi je roba skupa , računam neka me u moru , bit će i za takumi plus dogodine
-
za one koji imaju slabije pamćenje, isto se desilo prije nekih 7-8 mjeseci. Prvo rast cijene sa 45 na skoro 50 kn, i onda je počela agonija.... iskrcaj po 45, pa 44 pa 43 pa 40 ... a ja samo kupujem mislim si pa nemoze više, bila je na 50 nekidan.... još su rane svježe, al lijepih 10ak tis sam izdimio u nadi da će stati iskrcaj . Ovo danas me podsjetilo na te dane, deja vu pravi
-
Gledam kako kiti lik, i sjetim se ovako je i mene dok sam bio mlad .... ova roba je strogo kontrolirana, nema tu kruha za male
-
nešto se u tisini zbiva , velim ajmo razbiti šutnju
-
moglo bi I 600 pasti šapatom, ove vozarine nenormalno rastu iz dana u dan . Odkad je kolega zločesti u preduzetje ušao, ovo raste ko optima u mlađim danima
-
ovo je ozbiljna kupnja maloprije , da nisu pivci malo kapitala odlučili smočiti?
Definitivno neki morski pas pliva sa nama malim srdelicama , neka
-
e sad kad je I lova zločestog iz optime ovdje , vrijeme je za let. Vezite se !
-
Svaka čast ko je ovdje uletio, finih 15ak posto, ovakve priče su odlične za berzu. Sad zamislite prosječnog stedisu koji je orocio 100k eura uz kamatu od 0.3 posto , sjedi on na kavi i čita u Jutrnjem kako su na tamo nekoj ZSE uzeli 15ak posto u mjesec dana na pravdi boga, a on budala drži novce za 0.3 posto godišnje ... možda taj isti stedisa ode do banke sutra i kaže dajte mi lovu , idem malo do ZSE , kamata je bolja...
-
ja bi više volio da su kupili jdpl za te pare, I još bi ostalo , nebi morali čekati 2023 .. Al očito je to oko jdpl politicka igra , roba namjenjena za odabrane , zato se nisu ni javili na natjecaj .
Oni jednostavno moraju ulagati u flotu inače bi im svi brodovi bili Bene , rage stare 20 godina . ..
-
Evo vidite , sve je bas onako kako je neo rekao . Ko je jučer kupio na dnu, sad može lijepo prodati na vrhu , a to što vi ne znate gdje je dno a gdje je vrh , e to je dragi moji drugi par postola. Sve vam pise lijepo u TA koju je kolega neo prostudirao do detalja .
-
moj je savjet nešto sličan kao Neov , kupiti na dnu i prodati na vrhu, nemos falit nikako , samo pamet u glavu.
-
Page 500 saptom.... a tek sad mi se čini da se raketa pali . Još malo I na 100% sam dobiti , a ne tako davno skupo mi se činilo po 259 kuna
-
meni je samo vazno da se neo vratio, jer nista me nemoze toliko razveseliti kao lijepi druk, a koliko vidim piše da ova roba nevalja , dakle kupuje neo nemilice .
-
a nista , bar će kolega mittko uzet lovu .. čudi me da atpl nije dala ponudu , očito su znali kakva je shema u igri
-
Bio sam prejeftino skracivao, ali sto se tu moze sada!?
A mos skuplje nadokupiti. Ja bi tako da kesa imam Al sve mi u moru tamo od 260 kuna
-
I ja bi davao dislike da mi brodovi stoje u navozima lenca dok ovdje valove sijeku. Ipak , nikad nije kasno za porinuti brod sa navoza i ukrcati se ovdje
-
I ja mislim da je jadroplov pazaren, ovo je netko cirio u kuverte
-
svaki post koji napisete a nije dio teme može biti razlog za ban . Ja se često zahebajem ba svako malo budem baniran na 2 dana . Evo I ovaj post je dovoljno razlog za takav ban, neznam koji je smisao takvog moderiranja.... žao mi je kolegice kvark, nadam se da će se vratiti