imaš ispod top 10 neke sa 5, 6 tis komada . Dovoljno je da nekome od njih zatreba love i eto ti belaja , da ne govorimo koliko ih ima sa 1k komada . I sam sam imao toliko , a prodati 1k komada kad ti se zacrni pred očima nije nimalo lako , posebno kad sam ja izlazio sve je bilo crno , pomeo sam bid da im je i čukunbaba taj udar osjetila
Posts by Mrcash
-
-
strašno kolike količine iskrcaju .... i sad recite da ovo prošli tjedan nije bio pump&dump... na prvu lošu vijest opet će ovo testirati 90kn , zapamtite što vam kažem
-
ako celovog dobro razumijem, planirana divka je otišla u beton batale, jerbo takva im je politika kad je godina dobra , a kad nije čekaju papire
-
nemislim da će prodavati do kraja , al trecinu prometa su oni napravili u utorak. Sutra će biti zanimljivo vidjeti koliko su iskrcali u srijedu na prometu od 25k komada , nebih se iznenadio da njihova količina bude respektabilna .
Mene više zanima tko kupuje , nije valjda da su ovolike količine zavrsile u rukama trejdera, al zaista je neobično
-
nakon više od 10 godina ponovo u plusu
Sreca nisi puno cekao , jos malo i postajes dugorocni ulagac
-
Smrdilo mi je na pump&dump zadnjih dana, sad je jasno , budite oprezni da ne ostanete bez gaca . Lijepo je dok raste, al lako pumpa prestane
-
pa zar se nemogu nadati nečemu iako nisam unutra ? Pa imam prijatelja koji je kupio 1000 komada isti dan kad i ja još nije prodao, ako ništa nadam se radi njega .... ja sam prodao sve po prosječnoj cijeni od 385 kuna , ne sramim se reći , ne blefiram, ne kupujem i ne prodajem kokosarski par komada . Na ovoj dioni sam zaradio 100k kuna i trenutno sam 100% mr.cash , a ako opet budem mr.brod javim vam kao i uvijek
-
do 6 mjeseca ko živ ko mrtav.... svi smo se nadali toj vjesti jučer
-
Sve se cini da nista od divke sa skupštine, iako to ocito i nije neki faktor za cijenu dione, stabilno se drzi u kanalu 420-430 kuna , prateci Dijanu ponovo u cencu .
-
ovdje fondovi kolo vode , mali su prodali stq su imali. Ja se nadam propadu do 800 ako bude junačke sreće, tu ću se osvetiti za propušteni dobit
-
ja sam prodao dva puta po 500 , računam mislit će netko da fond prodaje ako stavim cijelu keku komada
Salu na stranu , ovdje fondovi igraju igre , sreca prema gore pa možemo biti merđostitori, al do kad ce neznamo.
-
Prodao Adpl 500kom po 105kn
Kupljeno po 84kn🙂
Nije mogao sačekat, par dana da ode još gore!
Bravo za HR burekstitore!
10k kuna zarade u par dana nije burekstitor kategorija oprostite. Svaka zarada iznad 2k kuna spada u kategoriju merđostitora, bilo za kasko , bilo za registraciju. Molim ubuduće da pravilno koristimo terminologiju !
-
Mene danas izulo iz cipela ... prodao 1k komada po 97 , računam rat je , kad ono raketa Al ne ratna i to do 105 ... netko je na meni uzeo laganih milju eura ... stq ti je kockarska sreća
-
- plastika po 97 kn, rano mi aparat dao vidim sad , al dobit je dobit pa makar bila i za registraciju merđe
-
Da ovo netko sa sastanka uprave ne klika po pbz investiru mobilnoj aplikaciji ?
-
fjucersi krvave ko Kijev, a američki brodari ko Mariupolje. Sutra jedino odluka o divki može spasiti dionu od crvenila
-
u tišini plastika proljece nagovjesta, zar nije doom & gloom scenarij trebao biti ? Gdje su ti fondovi sa 150k komada ?
-
ja prodao svoje, izi mani, rekli bi istočni susjedi. Ovdje pameti nema osim da je trebalo uzeti prvi dan i izdržati onaj propad par dana iza . Fondovi kolo vode , diktiraju tempo i smjer , sreća prema gore
-
Dvoje prodaje u top 10
5. HPB - 1053
7. Pbz - 597
Imaju zajedno cca 160 000 kom, bit ce veselo ako misle izaci do kraja
Ovo su smjesne kolicine . U srijedu je netko po 93 kune stavljao cijeli dan skoro 20 tis komada, skrivenim nalazima. Ovo sve što je top 10 prodao dosad od početka krize bi stalo u sat vremena trgovine toga dana , očito netko ispod top 10 se igra.
-
da Al kad bude situacija jasnija , onda će i cjena biti nova . I ovo sada je možda nekima ok risk / reward scenarij, očito da neki fond kipa na 93 , mogao je i po 100 Al eto njemu više paše po 93 , al s druge strane skoro 25k komada je netko i pokupio po toj risk / reward cijeni .
S obzirom da ovdje rusi imaju dobar postotak vlasništva, mislim da će i u tom nekom slučaju nacionalizacije adpl biti izuzeta,a ako i nebude hrvatska može uzvratiti istom mjerom s tim da će rusi tada izvući deblji kraj .
U svakom slučaju, ajmo promatrati , možda nešto i kupiti , neće biti dosadno sigurno .