1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • April 30, 2020 at 9:16 PM

Meni se čini kao da polako objavama izvještaja kompanija svima dolazi iz dupeta u glavu šta se desava, I to po cijelom svijetu.

Mene je recimo šokirao izvještaj hta, od navodno best buy kompanije u ovim korona vremenima kad svi gledaju tv i telefoniraju, ono na kraju ćorak. Šta li će te biti kad dodju izvještaji za q2.... Ako će mo iskreno , svi su imali vremena i prilike za bezaniju, niko se nemoze tužiti da ih je zateklo spustenih gaca.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • April 30, 2020 at 4:03 PM

+optika po 5.44 par tisuća komada na kraju dana , iako nisam pametan kud ploči ovaj brod, prodavač je nemilosrdan

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • April 30, 2020 at 3:41 PM

Distribucija po 5.5 je očita, nego nije mi jasno gdje su kupci navalili kad je očito kako neko veliki izlazi, trebali bi mu spustit skale na 5 ili niže kao nekad sikirici

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Mrcash
    • April 30, 2020 at 11:51 AM

Ja isto vidim frulu, I to u mojim ustima tamo od 8.5 kn....

• Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID - 19)

• Mrcash
    • April 30, 2020 at 10:42 AM

Jucer sam napisao na temi adpl kako je sramota što su za njih pišljivih 5 milja išli u ovo. Ovo je mjera koja je trebala pomoći ljudima koji ionako plesu po rubu života i smrti u normalnim okolnostima, ne svima. Kriterij pada prihoda od 20 posto se namjesti lagano, za to i ne treba biti kriza, posebno kod malih poduzetnika. Jednostavno fakture odgodis za par mjeseci, zamolis ljude posto se svi znaju. Vlada je isla na poštenje Hrvata, Al očito su previše po Brislu hodali pa ih ponijelo....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 9:50 PM

Kolega Tin vi imate jedan problem a taj je što ste očito previše vezani uz dionicu pa gledate samo dobre stvari. Ovo što vam jasko govori nije zanemariva stavka, i ne piše zlonamjerno već samo činjenice. Dobro je biti optimist, Al ove stvari koje vi pišete ovdje nisu realne, kakva cijene dionice od 100 kn o čemu govorimo u trenutku kad se cijeli svijet mijenja, kakve tc vozarine od 30k dolara kad se nezna šta će biti sutra.

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 4:39 PM
    Quote from tin
    Quote from Lavrentije

"Glavnoj skupštini će se predložiti da se neto dobit u iznosu od 23.340.242,00 kuna ne isplati dioničarima kao dividenda."

To vam je godišnje izvješće i to vam znači ništa od dividende u ovoj godini...tako da očekujem dividendu tek 2021...nakon rekordne 2020 godine.

Odlično so to pojasnio što znači ništa od dividende u ovoj godini. Isto tako ako ne bude 2021 g bit će 2022g. Nastavi niz

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 4:16 PM

Majko isusova, ovo pokazuje koliko je idiotska ta mjera. Firma koja svake godine isplaćuje brutalnu dividendu, sad odjednom ima pravo na potporu kao neki jadni obrtnik koji ionako pleše na rubu. Gdje im je pamet bila

• OPTE prodaja - kladionica

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 3:38 PM

Odlično je to što je izvješće odlično svakome, I ko ima dione I ko nema dione. Pa kud ćeš bolje, win won, Kim in Jong.

Ovo je jedna od rijetkih diona gdje su svi uvjek zadovoljni, cveta cvece u naše preduzece

• OPTE prodaja - kladionica

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 2:44 PM

Definitivno neobična trgovina zadnje vrijeme sa liparenjem kupnje i urednim punjenjem po 6 kn ko digne glavu. Ovdje smo svi bili begovi dosad, pa koje gledao u 2 lipe. Di su ti lipi dani...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • April 29, 2020 at 2:32 PM

Grabe jer nema love. Ovaj mjesec su kasnili sa isplatom dječjeg doplatak dobrih 7 dana. Još nisu uplatili subvencije za plaće za 4 mjesec iako sam im poslao joppd za treći prije tjedan dana. Mislim da opasno sa lovom grcaju, jadna li nam majka za koji mjesec

• Mrcash
    • April 28, 2020 at 9:47 PM
    Quote from tin

BCTI 2111 ....mislio sam da će korekcija danas biti veća..

Bilo je očito da ide rikverc, za sad lagani a iz dana u dan bit će sve veći. Pitanje je na kojim razinama će se ustabiliti I koliko žestoko će pad ići.

• Mrcash
    • April 28, 2020 at 3:03 PM

Izgleda da nema goriva za prelet 60ke, druk nije dosta treba će i neka konkretna vijest jer puno robe je kupljeno od 45 do 55 kn, treba to preprodati.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • April 27, 2020 at 9:38 AM

Tpng all out po 57 I 58, posljednjih 1000 komada. Ovo je bila jedna od ljepši vožnji, preko 25 posto u par dana, sretno dalje

• Turističke dionice i perspektive

• Mrcash
    • April 27, 2020 at 9:01 AM

Gledam jučer na dnevniku, Kinezi u nekom parku njihovu ulaze kroz portu, tu teta sa maskom skenira im ruku na mjestu gdje počinje dlan, i oni ukaže unutra. Nisam mogao vjerovati šta gledam. Jeli moguce da je čipiranje počelo?

• Best buy

• Mrcash
    • April 26, 2020 at 9:29 PM

I ja se moram kolegi Neu zahvaliti ne samo što mi je ukazao na tpng nego što mi je nesebično prodao 500 komada po 45 kn. Prodajom tih njegovih 500 komada i još 500 nečiji drugih po 55 kn popravio sam korona minus koji me dočekao nespremnog i do grla u dionama.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • April 26, 2020 at 9:27 PM

rekao bi da je ovo neki odgovor ili pokušaj odgovora na upit hanfe oko kretanja cijene dionice. Mora da ovo pretumbavanje upada u oči hanfi pa propitkuju ih što se zbiva, o ovi odgovaraju podcjenjujuci.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • April 24, 2020 at 4:20 PM

-1000 komada tpng po 55 kupljenih po 45 nekidan od kolege Neo. Zarada 1000 bureka, teška srca sam prodao pola portfelja, moguce da sam i pogriješio Al u ova kokuzna vremena glad za burekom je velika

• Mrcash
    • April 24, 2020 at 9:35 AM

Koji lip dan. Rekao bi da je se trezor uključio.

• Mrcash
    • April 23, 2020 at 6:32 PM

Ovo je kupac na kraju dana znao pa pomeo sve do 50 kn... A ja nekidan skrtarim po 45 samo 2000 komada.. Bemti skrtost I poskoka mi u dzepu...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt