s obzirom na sve , ovo je ugodno iznenađenje. Glava je iznad vode , iako cjena na berzi nije , ako je glava 100 kuna
Posts by Mrcash
-
-
ima li itko neki imfo sta je sa amerima ? Hoće li sutra i naša kraljica dole, neku sam lovu dobio od prodaje paških janjaca pa ma žuljaju
-
ta treća faza " puškaranja" , svojevrsni status quo koji će trajati dugo . Bitno je da prestanu raketiranja , uništavanja i slično, rat kakav smo gledali do nedavno, a ja se nadam kako je ta faza uskoro gotova. Bit ce neki mirovni sporazum , vidis da vec u ponedjeljak kod putina dolaze glavesine . A hoće li se Ukrajina raspasti ili neće, to je drugi par postola.
Objavljen plan šefa UN-a za posjet Moskvi i Kijevu. Prije toga ide u TurskuGLAVNI tajnik UN-a posjetit će Tursku prije odlaska u Moskvu i Kijev.www.index.hr -
ma kakva dividenda , treba ostati iznad vode dok se stvari ne poslože malo.
Čim rat prestane cjene dionica firmi koje su vezane uz Rusiju posebno ce reagirati. Sankcije će biti preko noći ukinute, nedavno je rekao jedan eu čelnik.
E sad, samo treba pogoditi tajming završetka rata . Bude li sreće junačke, to bi moglo biti ranije nego većina misli ....
-
eto ti ga na, ovi ameri su kao da im je joakim ćaća , čak i iskusne zse forumase bacaju iz euforije u očaj
-
nisam gledao , al rekao bi da nije, joakimova škola.
-
Čitajući postove vidim da sta god napravila uprava , to je supericka. Kupili , prodali , sve je to odlično, bitno je da se para okrece, ziđaj rođo!
-
Prica je smjesna , kakvi cipovi kakvi bakraci . Kriza se umjetno odrzava kako bi se napravio iskorak prema elekticnim autima , no ne ide to kako su zamislili.
-
jq ću vam reći pošteno, danas je zse išla kontra svega i dans je bio pravi dan ne za promatranje nego za bezaniju iz mora . Čini se da ipak je većina promatrala . Zato će sutra biti kuku leke
-
joakim je stari forumas , tome netreba vjerovati jer obično radi suprotno od onoga šta piše, balkanac mu je neko u familiji 1000%
Vozarine tonu ko klade , mogla bi na kraju 2022 umjesto meda i mlijeka biti godina pelina .... što bi jedan pokojni forumas govorio
-
Cejpovi nemaju dna , pitanje je hoće li i kad ovome tenwdu se priključiti i manje klase .. Al ovo nije ugodno za gledati , bez obzira na roze naočale nekih kolega
-
hahah mora da padaju kad nismo ništa čuli o njima... o gle, skoro 6% -
To ti je ko dobar dan , čim je tišina znači da nije zeleno .
-
izgleda da se stvarno rusi povlace kako su i rekli, iako su amri rekli da blefiraju. Prema nekim teorijama rat bi trebao biti gotov početkom 5 mjeseca na dan crvene armije , nije teorija luda u obzirom na sve stq se desava zadnjih dana.
E sad , po meni ovo je bitan moment jer su ljubičice prvi znakovi proljeća.
Dakle, koje ljubicice bi valjalo na zse ubrati prije nego proljeće dodje ? Ovako na prvu , i nemq puno opcija , neke dionice su čak i porasle u odnosu na početak rata . Moj je pick adpl , s obzirom na pad i potencijal rasta , sta misli ekipa?
-
ovo budifox zahebava narod da je prodao Al na 1.april , dakle sali se .
Inače što se zse tiče, ne treba tražiti kruha pored pogace . Ako trejdate sa 100k eura , zse je i više nego dovoljna.
-
tko ne vidi da je ovo muljaza, taj je ili slijep , ili maluman ili je predugo bio u optimi čekajući 15 kuna ....
-
znqci u ladi samo plastika na max. Odlično
-
ako rat stvarno bude gotov , ovo će biti lijepa prica . Al da je euforija , je
-
Ovaj pad cejpova je već zabrinjavajuci, mislim da 7 dana već padaju brutalno . Ima li netko pametno objašnjenje stq se desava ?
-
cejpovi padaju ko sikire već tjedan dana , evo i danas 8 posto . Znam , znam nemaju gospari tu robu, no sumnjam da manji brodovi mogu ostati imuni na ovoliki pad velike braće. Just saying ...
-
+malo ADPL na 100-101.. čekam niže. Pa da vidimo gdje će.
I ja sam mislio, ali sjetim se kolegice zloćke i njene izreke, ne love se padajući noževi i odustao. . I upravu je, tako sam lovio jdpl kada je pao 7 posto i postao dugoročni.
Ona je nekidan kupila atpl po 440 , neznam sta grah kaze na to al meni se taj potez cini jednako hazarderski kao i plastika na 100, može i gore i dolje ., sve ovisi o tome hoće li granata pasti s ovu ili onu stranu ukrajinske granice .