Index je pao dosta, čak i previše Al tako je i rastao, jer nisu se odjednom oslobodili svi ti tankeri koji leže puni nafte. Očito je poremećaj na ovom tržištu ogroman, kao nekidan negativna cijena nafte. Ja sam jučer kupio po 49 pola planirane količine, padne li do 45 uzet ću drugu polovicu
Posts by Mrcash
-
-
+tankeri po 49.4 Al malo, sitno parsto komada . Čisto da nije dosadno
-
Prova vam je lijepa Al danss skoro sve što je trgovano išlo je po asku.
-
Ovo još nisam doživio u ovo doba godine
-
promjena u top 10, skrbnicki podravske izgurao IC
-
Di je onaj mudrijas od jučer što posta pluseve brodara vanka, ima li danas sličan scenarij posto ne vidim dalje od optime?
-
Ma naravno.
Nisam siguran dal treba biti objava da je lana prodala.
Al cini mi se da igra ide ka nekim pravcima.
Vidite. Pise se o obnovi grada. Dal ce sto biti ili ne vrijeme ce pokazati.
Opi i iceri imaju sasvim dovoljno za druge projekte. Ovo mu vise ne treba.
Na vrhu je bio par desetljeća
i druga kćer je prodala jer je isti broj dionica kupio nadzornik
Da i ja sam baš to htio napisati, Anja je ostavila 10k komada. Izgleda da je obitelj vanka.
Sad si ja nešto mislim, da pokušate prodati bilo šta trenutno, morali bi dati opasan diskont jer keš je kralj. Ako ne vjerujete, pokušajte prodati nešto na njuškalu, bilo šta. Ako ne skinete gaće, telefon zvoniti neće jer keš je kralj svima.
Ovo su ozbiljne pare, nemislim da bi ovi ljudi iskesali toliko milijona a da nisu sigurni da će zaraditi. Stoga, ako je njima 5 kn ok ulaz, mislim si danas što nebi bio i meni. Jesam li u pravu vidit će mo, bar neće biti dosadno u ovoj dioni. Podsjetila me danas me na moju mezimicu Optiku kad je bila mala beba.... Kažem sebi ma dodji da te deda ljubi!
-
Dobar Im ćako bio, finu dotu u amanet ostavio.... A nešto sam sitno gricnuo ovde, čisto da nije dosadno
-
Tko je Lana Krstanovic? Jeli ona u vezi sa Opijem?
-
Meni bi bila uvreda zdravoj pameti da ovo ljeto plaćam isto kao i prošle. Imam osjećaj da bi mi se recepcioneri smijali koji sam levat. Daklem, bukiram u last minutu,garantiram vam bar 50 % popusta na prošlogodišnju cijenu.
-
+optika po 5.44 par tisuća komada na kraju dana , iako nisam pametan kud ploči ovaj brod, prodavač je nemilosrdan
Čemu srljanje kolega? Ne tako davno je bilo po 3.80 kn. A uvijek postoji ona povijest se ponavlja.
Danas zadnja cijena 5.18 kn.
A ima sam spurius da će danas odbijanac, rekoh idem zaradit stotinjak bureka, kad ono ćorak vidilo se po otvaranju, cjeli market je bio u banani... Prodao sam tih 3tis komada po 5.4, platio kurbu I likara Al sreća nisu bili skupi... Danas.
-
Lavrentije I slični, prestanitw postati samo kad brodari i indexi rastu. Ako će te biti pošteni, objavite i kad cjene rokaju dole, zadnjih par dana nisam vidio vaše postove, da sam glup i slijep pomislio bih da brodari samo rastu po 10 % svako par dana.....
-
HT ovde ima zadnju riječ nemojmo to nikad zaboraviti. To znači da oni ako hoće, mogu prodaju odgoditi jednostrano jer tako piše u natječaju. Pitanje svih pitanja, odgovara li im to. Kad na sve to nadodate i korona krizu imaju lijepu priču da odbiju ponude, AKO to žele.
Večeras će se viditi ko je pametno prodavao proteklih dana nakon objave FI pa će mo biti pametniji
-
Moji nalozi su iznad 160ak kn, uvijek malo iznad capo de tutti capi Igora. Mislim da nema šanse da ode ispod, tu biblos brani teškom artiljerojom koliko treba. Da nije njega nebi dirao štapom s obzirom na tržište i perspektivu bulkera, a i ovako mi nije svejedno....
-
Bogami stvarno losa vremena za bulkere, a ako je suditi po prognozama glavnog, neće ni tanekri izbjeći lošu kob kad prodje kurbin pir sa skladištenjem nafte. Pa ajde budi pametan
-
Mogu otvarati koliko hoće, Al nisam čuo da muhe i komarci plaćaju sobu u hotelu. Ja sam uvjeren u to da od ove sezone nema ništa, a i sam se bavim tom rabotom pa nešto znam o tome. Cijene će ići na 50% prošlogodišnjih u pokušaju da se koji zalutali metak ulovi
-
Niti trezor niti indexni nisu kupili komada u ovom rastu, sve su praktički odradili trejderi. Pošto su trejderi plahe ribice bid je danas supalj ko sir, što samo govori o tome koliko je opasno ostati u dioni bez potpore.
-
Stanje nije loše nego katastrofalno sudeći po ovim izjavama. Nadao sam se da su bar u TC ugovorima neke pristojne vozarine isposlaovali prije krize, izgleda corak. Pored toga, još i svi brodovi nisu plovili. Mogao bi ovo biti jedan on najgorih fi u povijesti firme, ja to tako izcitavam... Ako su spali na to da traže pomoć od države za 30ak radnika, jadna li nam majka...
-
Pobogu o čemu vi opet, pa davno smo utvrdili da ponuda ima, ušli smo drugu fazu prodaje.
Sad kako ide proces tu, nije jasno. Ide li prvo odabir kupca i objava na zse pa onda odobrenje aztna nakon par tjedana ili mjeseci , ili odabir kupca pa odobrenje aztna pa objava na zse kad sve bude gotovo što bi odgovaralo ovom zadnjem HTovu dopisu o tome da neće objavljivati daljnje informacije do samog kraja.
-
Meni u RH nije drago što će izgleda sav deficit proračuna past na ledja mirovinaca. Odkad su nekidan počeli kupovati junk obveznice RH stala je u potpunosti i trgovina na berzi,imam osjećaj da trejdaju samo forumasi sada. Kad na to dodate ocajne Fi q1, s nadovezom za katastrofalne fi q2, onda se nemamo čemu radovati osim možda prodaji optike princu na bijelom konju.