1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Mrcash
    • May 13, 2020 at 10:30 AM
    Quote from D'artagnan

A sa današnjeg pogleda na tržište je super, osigurava uredno poslovanje ... a za koji mjesec ćemo vidjeti dali je bilo dobra odluka, dali će više godišnji ugovori otići par milja gore/dolje.

Eeew da je baba muško zvaal bi se dusko...

U ovom neizvjesnom vremenu poslovati sigurno i sa dobrim profitom u narednim godinama je ravno Jack potu. Stoga ne čudi rast cijene jer tankerska je safe Harbour za plahi kapital.

• Prognoza cijena

• Mrcash
    • May 13, 2020 at 10:25 AM

Tu je on ne brini. 160ka neće pasti, a ko ima cohones može se sa njim tu igrati

• Mrcash
    • May 12, 2020 at 5:46 PM

Ocekivao sam I bolje ugovore od 17k, očito tako dugacki period utječe i na cijenu

• Prognoza cijena

• Mrcash
    • May 12, 2020 at 4:25 PM

Ja bi se dao kladiti da 160ku probit neće, biblos to brani sa svim što ima, a fala bogu, ima.

• Mrcash
    • May 11, 2020 at 9:59 PM

tu se trend okreće, moguce da je sa današnjim danom opet up jer je to graf od četvrtka kad je pad bio minimalan u odnosu na srijedu

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Mrcash
    • May 11, 2020 at 9:50 PM

ako me feeling ne vara, pbz mirovinac je taj koji je prodavao u petak i danas, na dalekovodu on je pola prometa učinio u četvrtak. ako je i ovdje obrazac bio isti, ostalo mu je zanemarivo malo, ne više od 50k diona. stoga sutra opet palim T84 made in djuro, i ponovo u napad.

nije nagovor na druge tenkiste da me prate u pohodu, jer u ratu se ponekad može i poginuti

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Mrcash
    • May 11, 2020 at 9:44 PM

brutalan iskrcaj mirovinca u četvrtak, 190k komada, pola prometa....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • May 11, 2020 at 11:19 AM

Lagano palim t84, made in djuro. Ko mi stane na put zgazim ga, pazi se Neo

• INGR (INGRA d.d.)

• Mrcash
    • May 9, 2020 at 11:15 AM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…i-cas/10284469/

Nedavno sam rekao kako će ovo biti godina građevinara, daj bože.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 5:29 PM

Prorocki sam pogodio da će Neo kipat svojih 3000 komada dalekovoda po 4 kn.

Ja svojih 10 tis djukice kupljenih po 2.7 držim do 5aka, vikend zapravo paše ovoj dioni, malo dnevnik, malo jutarnji, malo ministar horvat da kaže ide to na 10.

Jedva čekam ponedjeljak

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 4:07 PM

Koliko bi tu razvodnjavanje moglo ići? Ova cijena na berzanu je još ispod 1:5 omjera razvodnjavanja u odnosu na sadašnju nominalu. Bude li tako, a nekako sumljam da bi bilo žešće od toga, sve ispod 4 kn je bomboncic

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 2:51 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Mrcash

Ja sam jučer kupio po 49 pola planirane količine, padne li do 45 uzet ću drugu polovicu

- vidim da ste ribolovac pa vas moram pitati kada će te uzeti treću polovicu ???

Koleginice Kera, to će mo ako budu produzeci. ;)

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 2:42 PM

+ djukica po 2.7 10k komada, čisto na stari kockarski feeling. Za sad pukovnik

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 2:40 PM

Ja na spurious uboo 10tia Koamda jutros po 2.7, nek se kiseli sad. Ovako sam na Optimi rano izlazio pa plako na kraju.

• Mrcash
    • May 8, 2020 at 12:13 PM

A neznam Al opasno se gutanju dione, jucer je krenulo Al sramežljivo, danss bezobrazno

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • May 7, 2020 at 5:27 PM

Posto ovdje tržište ne diktira cijenu već jedan lik, cijena nece ispod 160 kn da svi brodovi izgore a bdi ode ko nafta u negativan teritorij. A da će izviješće za q1pa i q2 će biti katastrofa, u to ne treba sumljati. Pa i sami su to rekli u interviewu od nekidan, zadranima tankeri pokrivaju minus bulkera, koliko vam više signala treba?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Mrcash
    • May 7, 2020 at 12:00 PM

Pa zar mora prodati sve? Svako ima neki cilj dokle misli prodavati...

• Birtija

• Mrcash
    • May 7, 2020 at 11:46 AM

Čim neo počne hvaliti dionu kako ide na 6, to je meni znak da se sprema iskrcati po 4. ^^

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • May 7, 2020 at 11:41 AM

+ tnpl po 49

+igh po 92

• INGR (INGRA d.d.)

• Mrcash
    • May 7, 2020 at 11:09 AM

Indikativno je da su svi koji imaju neke veze sa građevinom malo zivnuli zadnjih dana, nesto se valja iza brda.

Nije nemoguće da potres u zagrebu bude nešto najbolje što se dogodilo za građevinski sektor godinama, kao kad poslje rata krene obnova pa oni procvjetaju, mi to imamo prirodnim putem

1. Privacy Policy
  2. Kontakt