Posustaju a trebali bi gasat na max
Posts by Mrcash
-
-
ako ne bude više prosipanja onda je pbz bio prodavač, zasada izgleda tako . Osim njih jedino cerp ima robe , nadam se da nisu oni
-
Činjenica je da se nešto kuha, velika lova je u igri i tu ne mislim na ovu sicu od par milja u vlasničkim rosadama, pokrenuta je i medijska i lobisticka kampanja, sve to košta.
Kazem , ja ovo gledam kao startup , mogu izgubit 50 posto ako sve propadne , al i zaraditi bar toliko, neće trebati predugo čekati da vidimo što se kuha
-
Ja moram reći da se divim svima koji imaju cohones ovo kupovati pored ovoliko fondova na drugoj strani . Al svako ima svoj dir...
-
ovo su poznate stvari tek sad proknjizene na skdd, neznam zašto bi explodiralo nista novo nije poznato . Detalji oko otkupa obveznica mogli bi biti game changwr ovdje kad budu poznati . Kad bi se na to još nadovezala i ta obnova ZGa , e onda bi tek bila nuklearna explozija .
No nezaboravno da je ovo sad kao startup sto je jedan kolega lijepo primjetio ovdje se može lova i popusit isto kao i zaraditi.
-
ma čekajte malo, jelo ovo greška o indexu na 0?? a ovaj pavić što je prodao, ovo je danas bilo dogovoreno da neko podupre leđa da on izadje. nije normalno da danima pada cijena i baš vidi čuda kad on treba izaći čudom bid raste kao da su vozarine na 5000 a ne na 0?!!
i još jednom jeli moguće da je index pao na 0?
p.s. očekujem i objavu kako je trezor kupio dionice danas.
-
jel ovo neka greška sa BCTI indexom danas?
-
i ja prodao jucer , al ocito sam se gadno zahebo. E sa mi je današnja pamet jucer , koliko bih novaca sada imao
-
a gle , zar je to sve bitno ? Poglede amere i ostatak svijeta , što gore vijesti dione to lude rastu
-
http://www.brodportal.hr/m/clanak/sto-s…turiranju-25933
Brzo će taj program u brisl
-
po svemu napisanome zaključih da je Ingra novi start up
Bravo odlično rečeno. A na dobrom start upu dobra se i lova digne ako staru up ne bude down
-
Taj projekt obnove zagreba i okolice je prevelik zalogaj da ne bi se kumovi okoristili, no tako je to u cijelom svijetu i to je normalna praksa svugdje. Gdje je ogromna lova u pitanju, tu su i igrači. E sad Ovo vlasničko preslagivanje je nužno za clean start rekao bi , pospremanje kostura iz ormara koji su vezani uz opija, i očito je prva faza koja je bila nužna. Vidite da svi putovi vode u Rim tj prema Ingri . Otkup obveznica je dio tog deala sigurno no meni zapravo enigma , koja to banka im financira , nadam se da će nakon q1 fi biti slika jasnija .
Sad hoće li se šta izjalovoiti u tom poslu , to je pitanje od milijun dolara no očito je kako ovo raspustanje sabora prije donošenja zakona je negativno utjecalo na cijenu dionice.
-
Gledam i nevjerujem, pa zar su ljudi stavrno toliko naivni da puse ovakve price. Kakve gluposti , cuj dobre vjesti o mogucem otkricu neke tamo firme i sad svi indexi luduju, odjednom i turiszam se opravlja a to to sto ljudi nemaju za papar nema veze.
-
jao ovaj barbik je proziran ko jadransko more... kupio lik pa druka da izađe... cujc10 posto blokada na otvaranju jao jesi me nasmijao ...
-
zaista smiješno ovo pumpanje turista, iako nije niti cudno jer je vrtuljak dosao do njih sad
-
ja bi sve na tc , kakav spot kakvi bakraci. Dok se ekonomija oporavi ovo će biti jedan od rijetkih biznisa koji ostvaruju lijepu dobit
-
burza je ko forex ja bi rekao, samo šta tamo lijepo piše da 78.69 % ulagača gubi lovu a na burzi ne piše nista .
Meni je trebalo dosta dok nisam shvatio ovo poveznicu između forexa, burze ili kasina , sve vam je to isto, kompjuter steli a kuća uvijek dobija.
-
netreba sumnjati da će se grad obnoviti ,to će sigurno ići preko međunarodnog natječaja, novac iz eu fondova. Sad jesu li u takvom projektu vrijednom milijarde kuna bitne hr tvrtke , tu će na natječaju biti stotine eu firmi?
-
koliko je to sigurno da će posao dobiti naše firme?
-
Vjerujem da će ovaj put biti oboren ATL bdi rezultat. Svi su uvjeti tu.
Nego tih 160 kn su zaista strašan bet. Ja osobno posto sam sklon kockanju, ušao bi po tim razinama