A da nije ovo kako bi jos koji dan iskoristili insajderi da se nakrcaju ? Pa kad se nakrcaju onda udare print izvjesce, mail to zse.
Posts by Mrcash
-
-
velik je udar IGHovaca na svim dionama bio , dobro je u proslo s obzirom na zov mjesalica i lopata
-
ovo je neo napucao igh
-
Ovdje je staro pravilo zlatno, sto veci seljak bolji krumpir
-
kao sta sam nekidan rekao, 1/4 prometa su fondove dione, ostatak je trejd. Tako je bilo na optici, i sad ako ovaj fond hoće prodati sve sta ima puno vode ispod mosta mora proteci...
-
sinoc se vidila sva jad i bijeda naše polite i tog jadnog ministra koji je onako napuhan u početku, pokisao do kraja emisije potopljen argumentima grubisica i sterna.
Grubisic me iz nastupa u nastup sve više oduševljava, treba imati cohones i reci nekom tamo mudonji iz hdza u javnosti , između redaka , koji ste vi idioti, nije posao države da bude poduzetnik već da potiče poduzetništvo.
-
Grubisic za procjenu vrijednosri INE koristi iste metode koje smo mi ovdje prožvakali sto puta. Pa neće valjda sad pljunuti na diplomu
-
Ako zaba i ht prodaju zajednički, onda bi im bilo u interesu da im adris bude zajednički zec od pocetka, a iz prvotnog tendera nije to izgledalo tako. Nemoguce je da ht nesto radi bez suglasnosti zabe, oni su ovdje alfa i omega . Ja i dalje mislim da je adris (ako je zaista dao ponudu) igrač UGa , babysiter koji će pričuvati bebu dok mama ne dodje doma cim joj teta boravišnu dozvolu izpecatira.
Važno je znati ime kupca , jer nema svaki kupac iste namjere i količinu novca .
Kada to saznamo , onda cijena neće biti više 6 kn , već puno viša
Koja glupost. Svi zainteresirani su napravili dubinsko snimanje i nema šanse da plate nešto "puno više" zato da bi u budućnosti stvarali gubitak jer stanovništva je sve manje i manje. Da je ovo zlatna koka razgrabilo bi se u sekundi. Ova odgađanja, mijenjanje uvjeta govori samo jedno. Pobogu ljudi ja ne znam jeste li vi zlocesti ili samo ne kuzite. Ovo prvo razumijem, ali ako je drugo....jao.
Odkud ti znaš da se i ne grabi ? Odkud ti znaš da nema 10 ponuda? Mijenjanje uvjeta je dobra stvar a ne losa za prodaju firme jer je prvotni natječaj bio diskriminatoran. poštedi nas gluposti i empatije , čujemo se kad sve završi pa će se ispričati onaj koji bude u krivu .
-
Ako se nastavi jučerašnji promet,kroz nekoliko dana očekujem skori izlazak fonda i iza toga cijenu u rasponu 5-5,40. Tu će se stabilizirat, do dolaska nekih vijesti.
Bude li erste plavi izlazio do kraja, u pravilu trebat ce protrgovati x4 njegovu količinu dionica kako bi on rasprodao.
-
Da je i istina kako je samo A1 u opciji, tromjesečni prosjek je oko 6 kn , dakle nema tu puno rizika na sadašnju cijenu ako prodaja i bude samo jednom ponuđaču . Vidim da je dosta kolega izgubilo vjeru prije cilja, pa pobogu izdrzite jos koji dan. Risk reward ratio je dobar
-
Tko je autor teksta?
Neki zoran kovacevic, isti lik koji je u 3 mjesecu tvrdio kako je optima mucak koji nitko ne želi
-
prvo da zahvalim kolegi zglobu na investiranih 7.5kn koje je nesebicno podjelio .
Drugo, ovaj portal je već jednom pisao fake news da nema ponuđača i to naplatio 7.5 kn .
Treće, da je samo A1 u pitanju , sumnjam da bi ovoliko dugo trajali pregovori .
Sve u svemu, bitno je da se dimi a gdje ima dima ima i vatre
-
Imam pitanje.
Jel se zna kome su ta prava konacno prodana?Jesu li ti svedjani UG - ako nisu jel to znaci da nista od slavodobitne prodaje?
Ne znam ne pratim puno ovu optimu ali ako moze pojasnjenje.
To ti je brat od vlasnika UGa , dakle nece valjda bratu gledat u milju gore dolje. Sutra udri po kupnji moj giorgio, pometi sve do 6 akobogaznas
-
ova cijena je nonsens kao i cijena adpl. Dokaz da na zse radi plitkosti tržišta fondovi mogu sto hoće i koliko hoće. Čak sam razmišljao da ubuduce ulazem kontra pameti, što glupljih seljak to veći krumpir
-
stvara li se ovdje umjetna potražnja samo da fondovi mogu izaći ili stvarno postoji interes
KUPNJE (60.877) - DLKV PRODAJE (20.962) - DLKV Čisti pump and dump
-
znaci firma nauče 40 milja gubitka u q1 , sa tendencijom jos goreg rezultata u q2 , i po vama ide to prvo na 240 pa onda 400 i jače?
Ko vam nabavlja brlju, i ja bi malo ?
-
Čeka se optima , bude li bijeli dim vidjet će te kako cijeli zse raste . Pa tu je trenutno zarobljeno parsto milja kn od malih ulagača. Zamislite samo kad se pola toga prelije nazad , berzan ce se zeleni ko salata
-
kakvom rastu do 10 kn jeste normalni ?? To je moguce samo uz objavu o prodaji . Cijena je fer, dovoljno niska za one koje misle da ce se prodati i dovoljno visoka za one koji misle da nece .
Addiko ne prodaje agresivno vec samo stopa cijenu . Agresivna prodaja je bila nedavno u par tjedana kad je par dionicara sa po 100 tis dionica izlazilio , tad su oborili cijenu na skoro 5 kn. Zapravo meni je fascinantno to kako se cijena lako moze oboriti sa 100 tis komada
-
svaka čast, al ja se nebi kladio kontra fondova ma koliko u grafove vjerovao
-
Po meni nije u redu da napadate Kurca , ja bi mu se čak i zahvalio i rekao hvala ti Kurče