Čekaj malo jel to naim prodao optiku ??
Posts by Mrcash
-
-
Ja sam godinama kao hrčak skupljao nema prodaje na ovim cijenama...
Prijo svaka cast toliko love ubacit u firmu , u tako dugom periodu i biti uvjeren u ispravnost odluke, koliki je prosjek ulaza ako se smije znati ?
-
izvješće za q2 ce biti zanimljivije od q1
-
Panka pred rezultate. A oni ni uz ovaj produženi rok još nisu stigli poslati na burzu.
Rezultate znaju oni koji su blizu oltara, kao i kod svake druge dione, mi saznamo zadnji . Sudeći po onoj manicnoj kupovini od nedavno od 5 do 6 kn , rekao bih da su i rezultati takvi , bumo vidjeli
-
pa ako su stečajuše porasle toliko, onda nas tek čeka eksplozija pravih dionica izvrsnih fundamenata....
evo samo sto nisu
-
Mene su uvjerili i ja podebljao za 3k komada . Nisam grahđžija, ni stigmatik ko neke kolege ovdje, no spurijus mi kaze da ce opet poljubiti šesticu kao prvi put kad se melo kao da sutra ne postoji. Odlučio sam ovdje igrati na duge staze, jednostavno mi je dosadilo svaki dan trejdati, čini mi se da je samo broker u plusu, a ja prelivam iz skupljeg u prazno . tražim novu optimu , nesto big game fishing
-
+iggy pop
+ingre ringe raja
Sto bi kerum rekao, idem u tvrdo
-
Sve pet , al kako su dosli do 20 kn u proslim izracunima,
-
Čujete kad i ako bude top firma onda će i cijena bit top . Nekidan je kolega pisao kako je na kredit kupio neke "sigurne" dione među njima i rivp, ja nevidim po čemu je to rivp sigurniji pick od igh recimo . Pače, ja bi radije svu tu lovu od krede ubacio u igh i ingru nego u rivp i adpl , u prvom slučaju moguce da se i obogati a u drugom sigurno neće.
-
jasno je ko dan da ne vrijedi, ne vrijedi ni rivp 28 no kako su ovo fondovske dione oni odlučuju koliko sta vrijedi ili ne vrijedi .
-
https://www.nacional.hr/guzve-na-grani…e-koronavirusa/
Svega 37% manje ulazaka u HR nego lani, to je zapravo odličan rezultat kada se zna da se još nismo ni otvorili za državljane trećih zemalja.
To samo govori koliko je beznačajan i apsurdan takav način brojenja . Evo ja znam 3 frenda sa obitelji koji upravo ulaze u hr iz njemačke, idu u bih par tjedan na godišnji kao i svakog ljeta ... a takvih je vecina, gastarbajteri se vracaju u ex yu zemlje i dalje
-
Apsurdno je sto Naimu nevaljaju prestecajuse ali, avaj, Optima gdje je silne pare uložio, malo kvari tu sliku .
-
mene je strah što bid ne postoji, al inace je lijepa diona
-
pogodio sam skoro u komad koliko je ana prodala . Tako je to i inace, ostalo bude trejdanje, posebno kad cijena krene skakati .
Po meni odlican score za jedan dan, jos dva ovakva dana i cao ana cao ljubavi
-
Zaista neznam kako je u Istri , iskreno ne vjerujem da je bolje nego u ostatku Hrvatske bez obzira na priče. U Splitu nema nikoga, na rivi i zapadnoj obali ima šušura al to je većinom domaći svit, pa im se priključi i pokoji stranac , al cim odete sa rive 20 metara unutar zidina, to je sok nevjerojatan, nikoga nema kao u sred zime. Kako nema pravih gostiju , potrošača a to su ameri, australija, kinezi koreanci i japanci sve je u banani. Oni su trosili , isli na izlete privatne ture brodovima. Ovi gosti sto dolaze ili ce doci , to su vecinom mladi ljudi koji ili nemaju godisnji ili ih nije strah. To nisu potrosaci vec budget gosti . Vecina ih bukira prekao AirBnB, cjena mora bit bomba da bukiraju, pricamo o 50% popusta u odnosu na proslu godinu, ko nije spustio gace taj nece niti prodati sobu, a i to je dosta upitno .
-
Meni je veca enigma ko je onako agresivno krenuo kupovati jucer, jer je prodavač jasan. Nekome se žurilo, a zašto time will tell
-
Danas uz malo sreće, Pola je mara pola je trejd. Što znači još 20k treba marici jamit
-
ja vidim da opet dioničarima nema dividende, a sve ostalo su lijepe želje
-
+ Igija po 99
-optike po 2.74 , trebalo mi za poklon Igiju
-
Moram priznati da je i mene ovaj rast namamio ,pa sam zavukao ruku u džep unatoč poskoku koji unutra vreba .