1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Mrcash
    • August 26, 2020 at 2:12 PM
    Quote from BudFox
    Quote from hugh

u odnosu na dlkv i ingru u ovoj je dionici izgleda najviše drhtavaca.......

Ovdje je i voda najmutnija... čekamo da se razbistri...

Bistra voda , cijena isto tako . Stoga , no risk no profit . Ja sam opet in

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Mrcash
    • August 26, 2020 at 10:59 AM

dok vi laprdate, oni sa cohonosoma uzeli lovu . I opet ce

• Birtija

• Mrcash
    • August 25, 2020 at 4:37 PM
    Quote from dionicar
    Quote from Mrcash

prodao po 2.7 prerano , zaradio za nike air tutu gornji i donji dio ....

ono sto tvrdim.. nema na ZSE pravih ulagaca, koliko je to kolega? 300 Kn

ali air tata gornji i donji dio , 1500 kn

• Birtija

• Mrcash
    • August 25, 2020 at 4:16 PM

prodao po 2.7 prerano , zaradio za nike air tutu gornji i donji dio ....

• Birtija

• Mrcash
    • August 25, 2020 at 3:37 PM

ovo na djuki ne nevidjeno jos . Cisto da zadovljim kockara u sebi , uzeo po 2.5 malo

• Mrcash
    • August 22, 2020 at 8:43 AM

akcionar -1000

Cini mi se da mu je 115 do 120 kn sweet spot

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • August 17, 2020 at 9:31 PM

ovaj joakim jw toliko puta promasio ceo fudbal, da ga je bilo tužit vise bi se zaradilo nego na berzanu od njegovih gluposti

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • August 11, 2020 at 1:51 PM

A šta će mo sa onim kreditom koji je HT dao optimi i dospjeva na naplatu u 6.2021? Ako se ne proda do tada , a neće ocito , sta ce mo onda ?

• Mrcash
    • August 11, 2020 at 11:27 AM

Nemoze banka nastaviti gdje je HT stao to bi bilo apsurdno, mora ići ponovni natječaj, vjerojatno sa blazim uvjetima za kupce. Dakle sve ide ispočetka, realno nema sanse u skorije vrijeme da se stvari rjese. Pisali smo ovdje i to kako HTu i Zabi ne odgovara prodaja preko inv banke , da im je to skupo i slično, e sad ili stvarno nije bilo kupaca ili se htu isplati i ovakav razvoj situacije jer najskuplje je da im dodje konkurencija , teško je biti pametan u svemu ovome .

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • August 10, 2020 at 7:52 AM
    Quote from BudFox
    Quote from prdekalo

bumbar:

prodaja OPTE ide dalje..do 7 mjesec sljedece god ce se realizirat prodaja a vjerujem i prije...sad nema HT koji je bio kocnica prodaje...banka ce to rjesit u kratkom roku (ZABI treba cash..pogledaj u HR dobit ima pala 50%..a matica u Italy dobit pala 77%..ZABI je potreban cash a ne Optima)..tako da ovaj panicarski pad gledam kao priliku za onog ko ima love..u kratkom roku ocekujem 5.50 do 6 kn i u to rasponu ce se vrtit dok ne dodje info o prodaji...

Ovaj komentar od prdekalo ima najvise razlicitih ocjena do sada :D, samo fali confused ?(

I ja sam bas isao gledati sta fali da nabacim ,nažalost sve je bilo popunjeno pa sam nabacio jedan tužni

• Mrcash
    • August 9, 2020 at 9:48 AM

Kad niste u dionici onda stvari gledate drugim očima, jer u prirodi čovjeka je da bude optimist.

Bilo je milijun znakova da nece dobro proći a evo ovdje neki od njih.

- ht daje oglas zadnji dan i to takav da oni kao prodavač mogu sve a kupac može samo pare donijeti .

- atzn je krajnje neozbiljno a možda i namjerno dopustio takav oglas koji mijenja pri samom kraju razdoblja.

- u dionici odavno nema fondova, a to su ljudi koji ipak imaju inside info ma koliko mi mislili drukčije.

- iz dionice su izišli neki veliki igrači kad je dionica bila na vrhuncu, Tuđman i Tokic (u čijem NO sjedi grubisic) ovo je bio opasan signal koji sam i ja ignorirao opijen velikim ciframa

- nedavno su jos 3 velika dioničara rasprodali portfelj, tad sam i ja svoje rjesio kad se cjena vratila na 6 kn

- kopesjak je mene koštao love, mislio sam da on nesto zna. Da njega nije bilo nikad nebi ušao po drugi put u dionicu , ovako sam izgubio 50k kn . Svaka škola se placa

HTu nije u interesu da se optima proda, sjetimo se samo sto je VIP napisao prilikom produženja upravljanja prosli put. "Optima ce ostati samo prazna ljuštura kad HTovo upravljanje završi "

I opet se vidim neki tjese da ce sad investicijska banka prodati bolje, ja vam to gledam kao prodaju of strane stecajnog upravitelja .

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 9:10 PM

ja sam rasprodao sve danas nakon vijesti o optimi , i bio sam u pravu . Zašto? Optima je trebala biti afterburner za cijelu burzu, da je se desilo prodaja silini milioni bi se prelili na cjelo tržište koje ovako plitko vapi za svakom kunom. Ovako , optjma je postala uteg svemu , i bojim se da ce povući u ponor sve kao sto je i danas. Ja nisam prodao igija da bi ušao u optimu , toliko lud nisam, full sam u kesu i tako će i ostati dok se ne slegnu dojmovi od nuklearne optima explozije

• OPTE prodaja - kladionica

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 5:31 PM

Nekidan sam napisao kako svi imaju roza naočale u ovoj dionici i moderator me obrisao , nije dobro da moderator ima dionice neke firme jer onda nije subjektivan.

Sad kad znamo koje karte je odigrao HT, a roze naocele su pale, vidim da ih opet neki dižu sa poda i stavljaju. HT ima opasan adut za drugi krug pokera , kredit od 200 milj koji je dao optici i koji dospjeva u 6.2021 . E sad , to optika nema odakle vratiti, i ako ne vrati ht ce pustiti na naplatu i ode firma u stečaj.

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 2:57 PM

prodao 1000 igh po 121 i 10k ingre po 6.65. Na oboje zarada 20% al gorak mi je okus u ustima ...

Nije dobro ovo sa optimom ...

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 2:49 PM

ovo je katastrofa za zse... zao mi je svih unutra, al trebalo je biti oprezniji ... ja sam svw prodao po 6 prije mjesec dana sa gubitkom od 30 posto al nisam htio ovdje stvarati los sentiment ..

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 2:47 PM

Nažalost, umjesto poticaja optima ce biti uteg .... tužan dan zq zse

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 1:15 PM

cijena je zaronila na 4 jer je to bio vrhunac korona krize , tad su i ostale dione bile na najnižim razinama. Ova cijena od 6 kn je indikativna po mnogo cemu, i nije tu bez razloga po mom mišljenju . Kad je sluzbeno objavljeno da UG kupuje tele2 , cijena je sa 4 kn naglo isla do 6+, na 6+ se vrtila duuugo prije rasta do 8.5 , odakle je pad počeo i opet se stabilizirala oko 6 . Nemoguce je da je 6 kn neka slučajnost, vidjet će mo na kraju .

• Mrcash
    • August 7, 2020 at 9:32 AM

Joj sto volim kad tehničari griješe pa rano prodaju...

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • August 6, 2020 at 10:20 PM

+ igija po 118, sad već imam opasnu kolicinu.

• Mrcash
    • August 6, 2020 at 12:27 PM

Igi - konacno. 1/3 akcionara je out , nema više robe jeftino

1. Privacy Policy
  2. Kontakt