u odnosu na dlkv i ingru u ovoj je dionici izgleda najviše drhtavaca.......
Ovdje je i voda najmutnija... čekamo da se razbistri...
Bistra voda , cijena isto tako . Stoga , no risk no profit . Ja sam opet in
u odnosu na dlkv i ingru u ovoj je dionici izgleda najviše drhtavaca.......
Ovdje je i voda najmutnija... čekamo da se razbistri...
Bistra voda , cijena isto tako . Stoga , no risk no profit . Ja sam opet in
dok vi laprdate, oni sa cohonosoma uzeli lovu . I opet ce
prodao po 2.7 prerano , zaradio za nike air tutu gornji i donji dio ....
ono sto tvrdim.. nema na ZSE pravih ulagaca, koliko je to kolega? 300 Kn
ali air tata gornji i donji dio , 1500 kn
prodao po 2.7 prerano , zaradio za nike air tutu gornji i donji dio ....
ovo na djuki ne nevidjeno jos . Cisto da zadovljim kockara u sebi , uzeo po 2.5 malo
akcionar -1000
Cini mi se da mu je 115 do 120 kn sweet spot
ovaj joakim jw toliko puta promasio ceo fudbal, da ga je bilo tužit vise bi se zaradilo nego na berzanu od njegovih gluposti
A šta će mo sa onim kreditom koji je HT dao optimi i dospjeva na naplatu u 6.2021? Ako se ne proda do tada , a neće ocito , sta ce mo onda ?
Nemoze banka nastaviti gdje je HT stao to bi bilo apsurdno, mora ići ponovni natječaj, vjerojatno sa blazim uvjetima za kupce. Dakle sve ide ispočetka, realno nema sanse u skorije vrijeme da se stvari rjese. Pisali smo ovdje i to kako HTu i Zabi ne odgovara prodaja preko inv banke , da im je to skupo i slično, e sad ili stvarno nije bilo kupaca ili se htu isplati i ovakav razvoj situacije jer najskuplje je da im dodje konkurencija , teško je biti pametan u svemu ovome .
bumbar:
prodaja OPTE ide dalje..do 7 mjesec sljedece god ce se realizirat prodaja a vjerujem i prije...sad nema HT koji je bio kocnica prodaje...banka ce to rjesit u kratkom roku (ZABI treba cash..pogledaj u HR dobit ima pala 50%..a matica u Italy dobit pala 77%..ZABI je potreban cash a ne Optima)..tako da ovaj panicarski pad gledam kao priliku za onog ko ima love..u kratkom roku ocekujem 5.50 do 6 kn i u to rasponu ce se vrtit dok ne dodje info o prodaji...
Ovaj komentar od prdekalo ima najvise razlicitih ocjena do sada , samo fali confused
I ja sam bas isao gledati sta fali da nabacim ,nažalost sve je bilo popunjeno pa sam nabacio jedan tužni
Kad niste u dionici onda stvari gledate drugim očima, jer u prirodi čovjeka je da bude optimist.
Bilo je milijun znakova da nece dobro proći a evo ovdje neki od njih.
- ht daje oglas zadnji dan i to takav da oni kao prodavač mogu sve a kupac može samo pare donijeti .
- atzn je krajnje neozbiljno a možda i namjerno dopustio takav oglas koji mijenja pri samom kraju razdoblja.
- u dionici odavno nema fondova, a to su ljudi koji ipak imaju inside info ma koliko mi mislili drukčije.
- iz dionice su izišli neki veliki igrači kad je dionica bila na vrhuncu, Tuđman i Tokic (u čijem NO sjedi grubisic) ovo je bio opasan signal koji sam i ja ignorirao opijen velikim ciframa
- nedavno su jos 3 velika dioničara rasprodali portfelj, tad sam i ja svoje rjesio kad se cjena vratila na 6 kn
- kopesjak je mene koštao love, mislio sam da on nesto zna. Da njega nije bilo nikad nebi ušao po drugi put u dionicu , ovako sam izgubio 50k kn . Svaka škola se placa
HTu nije u interesu da se optima proda, sjetimo se samo sto je VIP napisao prilikom produženja upravljanja prosli put. "Optima ce ostati samo prazna ljuštura kad HTovo upravljanje završi "
I opet se vidim neki tjese da ce sad investicijska banka prodati bolje, ja vam to gledam kao prodaju of strane stecajnog upravitelja .
ja sam rasprodao sve danas nakon vijesti o optimi , i bio sam u pravu . Zašto? Optima je trebala biti afterburner za cijelu burzu, da je se desilo prodaja silini milioni bi se prelili na cjelo tržište koje ovako plitko vapi za svakom kunom. Ovako , optjma je postala uteg svemu , i bojim se da ce povući u ponor sve kao sto je i danas. Ja nisam prodao igija da bi ušao u optimu , toliko lud nisam, full sam u kesu i tako će i ostati dok se ne slegnu dojmovi od nuklearne optima explozije
Nekidan sam napisao kako svi imaju roza naočale u ovoj dionici i moderator me obrisao , nije dobro da moderator ima dionice neke firme jer onda nije subjektivan.
Sad kad znamo koje karte je odigrao HT, a roze naocele su pale, vidim da ih opet neki dižu sa poda i stavljaju. HT ima opasan adut za drugi krug pokera , kredit od 200 milj koji je dao optici i koji dospjeva u 6.2021 . E sad , to optika nema odakle vratiti, i ako ne vrati ht ce pustiti na naplatu i ode firma u stečaj.
prodao 1000 igh po 121 i 10k ingre po 6.65. Na oboje zarada 20% al gorak mi je okus u ustima ...
Nije dobro ovo sa optimom ...
ovo je katastrofa za zse... zao mi je svih unutra, al trebalo je biti oprezniji ... ja sam svw prodao po 6 prije mjesec dana sa gubitkom od 30 posto al nisam htio ovdje stvarati los sentiment ..
Nažalost, umjesto poticaja optima ce biti uteg .... tužan dan zq zse
cijena je zaronila na 4 jer je to bio vrhunac korona krize , tad su i ostale dione bile na najnižim razinama. Ova cijena od 6 kn je indikativna po mnogo cemu, i nije tu bez razloga po mom mišljenju . Kad je sluzbeno objavljeno da UG kupuje tele2 , cijena je sa 4 kn naglo isla do 6+, na 6+ se vrtila duuugo prije rasta do 8.5 , odakle je pad počeo i opet se stabilizirala oko 6 . Nemoguce je da je 6 kn neka slučajnost, vidjet će mo na kraju .
Joj sto volim kad tehničari griješe pa rano prodaju...
+ igija po 118, sad već imam opasnu kolicinu.
Igi - konacno. 1/3 akcionara je out , nema više robe jeftino