kolega budifox , jel ovo prvi put da ste utekli iz kraljice berzana? Bez vas u moru, more nije isto
Posts by Mrcash
-
-
ja neznam cemu crncenje I dernek, em vani em kod nas .
- vani trump dobija izbore izi mode
- ruski sputnjik radi ko vuruca, uskoro je korona lanjski snijeg
- u nas krece obnova ZGa , but ce posla ko u prici
Long story short , nikad ljepsa budućnost, samo mi kesha fali .
-
akcionar je prodao sta je mislio ocito . 3 su vlasnika , jednome je trebala lova i to je sva mudrost
-
drugzz. Not... strong... enough ....
-
my .... drugzzz. Are.... back....
-
Izgleda da je 90 posto prometa na berzanu vezano za hitu. No hita, no cry
-
neeed..... my..... drugggzz... need.... hita.....
-
Meni se ovih 150 kn cini kao "novo normalno" nakon fi 2019 . E sad , izvješće za prvih 6 mjeseci nije lose nego su svi očekivali neki milijune zaboravljaju sta se sve desilo u tome periodu. Preostalih 6 mjeseci bi trebali biti pravi pokazatelj kuda plovi ovaj brod . Kad na to nadodamo projekt obnove zga , sve te silne poslove koji su ugovoreni, a kazu da se kroz dionice kupuje budućnost, onda mi budućnost izgleda dobro.
Budimo realni , ove obveze iz predstecajne su razlog zašto je cijena tu gdje je. Rjese li to kako je planirano , novo normalno ce biti na xxxx ciframa . Aj bo aj.
-
Najgora kriza u povijesti, rezultat uopce nije katastrofa, neznam sta ste očekivali?
-
ovaj na 190 je sve bliži... bas me zanima ima li cohones ostati tu
-
Pozdrav svima koji su u petak prodali igija, adio mare odo ja u njemačku...
-
Ja nisam skupljao kao mrav nego kao buldozer, a da prodam na 150 kn, how yes no, takve greške sam radio na optimi kad je bila na 2.5 kn pa propustio 300% rasta. Sto bi rekao jedan moj frend trgovac, pare mi netribaju, pa nek se kiseli.
-
Kakva žetva...zakašnjela prinos iznad očekivanja( 6 200 kom )
Zar si prodao sad kad se ljepotica budi ?
Danas sam donio odluku da ja ostajem do daljnjeg, nekidan sam prodao po 122 , da bi sad opet lovio po 127 prosjecno zadnjih dana. Ovaj put sam usao sa 2000 komada , I sad nema prodaje pa sta bude, ovdje je potencijal x3 I vise , postoje i rizici al no pain no gain ...
-
proda bubreg i all on u igija po 130
-
dobit po dioni 30 kn?!!!?@?@@?
Šta cijena radi na 130 kn???? Znate li dobrog kamatara da bubreg prodam i all in ?
-
+ optika po 5, kokosarim zajedno sa kreshom, par iljadarki
-
Naime , ili kresho , kako ti više paše, nešto si mi happy danas, daj reci i nama da uzmemo vise od 2000 komada
-
Ako sam dobro shvatio pjesnika ovdje , ako kreso kupi 2000 komada onda je to investitor , al ako ja i slični kupim 2000 komada onda sam kokosar ?
-
danas sam i ja kupio kad sam vidio da bulldozer ide , na 5 se pokusalo zaustaviti rast al nije dugo trajalo. Ovo je kao na djuki jucer , neki inside info garant . Bit ce zanimljivo pratit razvoj sutra
-