Palite motore , drzite gaće....
Posts by Mrcash
-
-
Bit će lipa prica sutra, dija aproves
-
stigao jasko, stiglo I proljeće. Ajmoooooo
-
najveći dnevni rast cejpasa, jel to proljeće na vratima ?
-
ne rasprodaje se , nego se pegla porez na dobit
-
dali su dovoljno da pokazu da su ozbiljni I da sljede trendove svjetskih brodara . U nas bi se reklo, rđavom kur*u svaka dlaka smeta . Zivili vi meni , večeras ću se sasit, 20 krznenih zivotinjica x dovoljno diona = duga noć.
-
citam ove komentare nekih ljudi , pa jeli moguće da ste toliko jadni ?
Ovo je game changer, dionica prelazi u dividende, ja sam prvi rekao da sam prodao po 380 kad je krenuo rat , i kupio ponovno po 500 nedavno kad sam vidio da sam se zahebo.
Ovo danas je san svakog ulagača na zse , pogoditi dragulj prije nego što institucionalni igrači krenu u šoping.
A vama zlobnima i kivnima, večeras je naša festa , večeras se vino pije !
-
Zaista brutalan razvoj događaja po cijenu , u negativnom smislu , a bez pravog uporišta u zbilji. Evo i dan rast vozarina, šteta što više keša nemam ...
-
ima je isto simbolicno , Granata
-
majko mila , kvartalno četvrtinu dolara divke , to je godišnje dolar ako nastave tim ritmom , a nevidim zašto ne . Mogla bi dija lagano prema 10 zelembaca krenuti , neznam sta se čeka.
P.s. ako se ovako nešto preslika na kraljicu, 25 kuna za prvi kvartal bi bilo skroz ok
-
dijana na šeji.
Sta će mo sad ?
-
Brodari su vruća roba, bio sam mlad i naivan , al sad sam opet star i lud . All in drugovi i drugarice !
-
Rat bi koga biti gotov , zato plastika radi
-
nisam u toku , al zašto baš danas mora doći poziv za skupštinu?
-
evo nakon ove sjajne vijesti dionica raste ! Otključava se vrijednost konačno, bit će para ko pljeve
-
Cejpovi grabe krpunim koracima , mala braca ih cekaju sa stafetu preuzmu
-
govor je bio suprotan svemu što su psi rata priželjkivali , sad je vrijeme da psi burze naprave svoh dio
-
Iz izvješća je vidljivo da su vozarine bile najveće u siječnju, oko 23k da bi pale na 20k u ožujku. E sad, neznam kako će trend ići dalje Al da je neobičan za 1q, to sigurno je . Za razliku od većine ovdje , mislim da će Q1 biti najbolji u 2022 godini , vidjet će mo .
Inače uposlenost flote me iznenadila, čak 98 % dok je kod ostalih puno manji . No ne zaboravimo da moraju ugraditi scrubere u većinu flote ovde godine .
Rezultat u skladu sa očekivanjima i vozarinama, objava podataka o vozarinama brodova je znakovita. Po meni , neki signal instuticionalcima ??
Ako je povijest učiteljica, danss će bit lagani rast pa pad do 350 kn nakon ovog FI
-
Cesto se sjetim situacije kad se korona pojavila , pa je u plastika pala na nekih 120ak kuna po dionici . Tada je situacija bila ozbiljnija nego sad , isao je smak svijeta , nitko nezna sta sutra donosi . Ipostavilo se da od smaka nema nista , pa i lockdowni po cijelim svijtu nisu drasticno utjacali na prodaju auta.
Par godina iza , evo nas opet u novoj krizi . sad kazu fali nekih kabela, pa cipova , još malo falit će I krumpira za prozivesti cipi cips ( I tu su cipovi)
Kriza se umjetno stvara , cijene svega rastu kao posljedica QE proteklih godina a prodaje se prica o ratu , veliki reset je pred nama.
Koliko znam , niti jedna tvornica plastike nije unistena u ratu, auta se I dalje proizvode I sve su skuplja, a I krupiri će roditi pa će biti I cipova .... a do tada, promatrajmo što bi rekli optimisti iz optime , sad u mornarskoj obleki.
-
35 dana rata = 76 mil. kn manji prihodi i 25 mil. kn manja dobit
Koliko će rat trajati?
Najveca steta je na poceku svakog procesa , poslje se stvari stabiliziraju . A i rat nece vjecno, ovo je lijepa vijest i ja sam u to ime nazdravio saxjos 500 komandosa koje saljem u pomoc Krajini