1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • December 11, 2020 at 6:40 PM
    Quote from titulus

Treba vidjeti koliko je broker prodao danas, jer da je htjeo do 130 kn već danas je mogao sve prodati...

Očito prodaja neće ići po principu "daj šta daš" , već postoji dogovor o najvećoj mogućoj cijeni, a o čemu očito ovisi i nagrada za brokera.

Nije prodao niti komada, a po 150 kn niti neće. Neznan koja je ideja da izlozi svu robu po 150 kn , valjda se nadaju da će netko odnijeti sve u komadu . No dragi moji to tako ne ide , znala je to Anna Marus a bogami i Akcionar. Prodati ovoliko robe neide bez popusta . Mišljenja sam da će za par dana cijena dole 10 kn pa onda opet 10 kn dole dok ne pronađe neki sweet spot, koji je opet po meni , na nekih 120kn . Ja osobno prije te razine nebi kupio niti komada, a i neću.

Ovi sto kupuju po 140+ kn danas meni nisu jasni i kad pomislim da sam vidio sve na berzanu uvijek se iznenadim.

P.s. i još nešto, prodati 15k komada trejderima a ne samo jednom kupcu u pravilu znaci da prosječno oko 45k komada moraju promijeniti vlasnike, to je neki prosjek po mom iskustvu iz drugih diona. Pa sad računajte koliko je to prometa u ova kokuzna vremena

• Mrcash
    • December 11, 2020 at 1:19 PM

evo rodje na 150 haha. Rodio, skupo je to

• Mrcash
    • December 11, 2020 at 10:34 AM

evo brokeru ako čitaš, mojih 2000 na kupnji po 100, a neću biti jedini, u cugu rjesi svu robu

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Mrcash
    • December 11, 2020 at 10:25 AM
    Quote from harpun

prodaju 13.359 a već je prošlo 2800 ,ovo će brzo

Nisu ovi ni počeli prodaju , ja znam jednoga lika koji je 1000 komada prosuo prije pola sata

• Mrcash
    • December 11, 2020 at 10:08 AM

ajme majkom, ovo bi mogla biti fina prilika ako budu nisko dione..

Ovo ne izlaze broker jos, nego bježe zecovi, ko ima kesa valja cekat da pravi paket dodje ne tržište, mogao bi ovo biti lijep bozic

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Mrcash
    • December 10, 2020 at 6:56 PM

dajte mi broj od dilera, vidim da dobru robu vam prodaje...

O kakvoj crnoj dividendi pričate 2022, pa jel vi znate koliko treba ljudima da počnu trošiti kao prije krize , a auta su luxus par excellance. Ova cijena je napucana isto kao i rivp da bi fondovi mogli reći kako imaju dobit sad na kraju godine. I 130 kn nije bio no brainer kad je jos daleko bila 0, lako je biti general posljw bitke. Jos ovdje nije debela berta zapijevala....

• Mrcash
    • December 10, 2020 at 6:50 PM
    Quote from Marielena

Koliko ovi iz AZ fonda imaju jos za prodati?

Sitnicu

Ako si Warren buffet . Ako si burek vulgaris kao 99 posto nas ovdje , onda ohohohohoho puno

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Mrcash
    • December 10, 2020 at 9:09 AM

nekako vise vjerujem az omfu sam 800k komada koji kipa nego ibrici sa 100k ....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • December 9, 2020 at 10:13 PM
    Quote from Jubito
    Quote from BSOD

Mislim da su svi ovdje koji ne čekaju burek spremni pričekati još tih 6 mjeseci (sa ili bez "novog" natječaja).

Premda mislim da su eventualni kupci domaću zadaću davno napravili. Stoga, neovisno o natječaju, ovo će biti gotovo puno prije lipnja 2021.

Investicijska banka nema obvezu raspisivati novi, niti postupati po starom natječaju, jer u rješenju AZTN nema nikakve obveze propisane za investicijsku banku, već za HT.

Credit Suisse će radit posao onako kako ga i inače radi, prema svojoj poslovnoj praksi.

Ja ne očekujem da će se prodaja dovršiti ove godine, niti investicijska banka po rješenju AZTN ima zadani rok do kojeg mora prodati Optimu, teoretski je može prodavati godinama!

Kada se prodaja objavi, nakon toga idu traženja suglasnosti od AZTN i HANFE, pa onda zaključenje kupoprodaje i na koncu objava za preuzimanje svih dionica dioničkog društva, a to je po meni još najmanje 6 - 9 mjeseci.

Display More

Ima jedna kvaka, u 6 mjesecu 2021 dospijeva sav HTov kredit dan optimi koji je drži na životu . Sta ce se desiti ako se do tada ne proda , a neće kako stvari stoje i kojom brzinom se odvijaju, i sta ako HT pusti sav dospjeli zajam na naplatu?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • December 9, 2020 at 5:21 PM

Ovo je vijest koju su očito znali neki ima tjedan dana kad je cijena krenula preko petice, danas idealna za uvalit robu po 5.5 kn. Inače, dosad nisam vidio slučaj gdje se netko ovoliko trudi da ne proda firmu , sve u zadnji čas, sve maximalno rastegnuto , ta zaba ovdje kao da ne postoji, ili ih stvarno nije briga hoće li se prodati ili neće.....

• Mrcash
    • December 6, 2020 at 9:13 PM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kalama-15035325

Posao obnove od 100 milj kn, najmanje 5 godina. Obnova Zagreba biti ce hrvatski New Deal .

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Mrcash
    • December 5, 2020 at 11:09 AM

moguce da su cesi od bake kupili paket za jednu kunu uz klauzulu ugovara vezanim uz određene razvoje dogadjaja. Ako se te kaluzule ostvare , dobit ce neku dogovorenu cijenu , ako se ne ostvare nikom nista.

Ja da ovo kupujem, nebi pristao na nista manje, a baka nije bio u bajnoj situaciji ovdje da pregovara o cijeni

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Mrcash
    • December 5, 2020 at 11:01 AM

citam ove vase sanjarije, mislim nije me briga niti imam ovo preduzece, al nekako mi zdrava logika nalaze da ako netko MORA prodati nesto u roku od 2 mjeseca , ja da sam kupac tome istom nebi nudio premiju na cijenu nego bi trazio neki diskont . Just saying....

• Mrcash
    • November 20, 2020 at 8:38 AM

kako je moguće da ovako velika vijest nije popraćena nekom sluzbenom objavom ? Ovo je brutalan posao za Igija

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Mrcash
    • November 19, 2020 at 4:57 PM

cudna je priča bila od pocetka, rast cijene nakon skupsitne bez pokrica bio je ocita manipulacija , rekqo bi da je baki ovdje igrao neku igru, ova firma i cesi su smjesni. Sta je baki naumio vidit ce mo uskoro

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • November 2, 2020 at 10:23 AM

Croba ne nosi nista dobra... a ovaj nalog prodajni na tankerima je doom &gloom do bola

• Mrcash
    • October 28, 2020 at 8:53 AM

Ko je ovoga Joakima dosad slušao, ostao je bez gaca .

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • October 22, 2020 at 10:32 PM
    Quote from Marielena
    Quote from LodeRunner

Prosli put je netko gurao cijenu i pruzao podrsku radi transakcija na 224 i 213.

Da, netko je kupio po tim cijenama dionica za 5 milijuna kuna.

Taj sigurno otvara šampanjac nakon recentnih događaja.

• INGR (INGRA d.d.)

• Mrcash
    • September 28, 2020 at 8:33 PM

nisam bacac graha , al meni ovaj SHS pattern liči na jednu mušku stvar ? Šta grahičari kazu , jel vidimo isto ?

• Mrcash
    • September 25, 2020 at 4:02 PM

krokolil = Neo . Nwgo nije mi jasno to novo ime , Neo mi je bio puno bolje

1. Privacy Policy
  2. Kontakt