Treba vidjeti koliko je broker prodao danas, jer da je htjeo do 130 kn već danas je mogao sve prodati...
Očito prodaja neće ići po principu "daj šta daš" , već postoji dogovor o najvećoj mogućoj cijeni, a o čemu očito ovisi i nagrada za brokera.
Nije prodao niti komada, a po 150 kn niti neće. Neznan koja je ideja da izlozi svu robu po 150 kn , valjda se nadaju da će netko odnijeti sve u komadu . No dragi moji to tako ne ide , znala je to Anna Marus a bogami i Akcionar. Prodati ovoliko robe neide bez popusta . Mišljenja sam da će za par dana cijena dole 10 kn pa onda opet 10 kn dole dok ne pronađe neki sweet spot, koji je opet po meni , na nekih 120kn . Ja osobno prije te razine nebi kupio niti komada, a i neću.
Ovi sto kupuju po 140+ kn danas meni nisu jasni i kad pomislim da sam vidio sve na berzanu uvijek se iznenadim.
P.s. i još nešto, prodati 15k komada trejderima a ne samo jednom kupcu u pravilu znaci da prosječno oko 45k komada moraju promijeniti vlasnike, to je neki prosjek po mom iskustvu iz drugih diona. Pa sad računajte koliko je to prometa u ova kokuzna vremena