ja bi rekao hope realno , al kako je novac bezvrijedan postao sve burze su na razinama euphorije po vrijednostima iz nekih normalnih vremena , dakle čim se malo po Europi smiri ovo lockdown shit ide raketa
Posts by Mrcash
-
-
Rekao bih da kupcu treba još vremena za dubinsko snimanje pa je zato i produženo trajanje fonda . A ovi sto kupe po asku pametno , to o znaju .
-
Ovde je netko od sefova donio odluku o isplati divke što automatski znači i povrat potpora državi. To što će time oštetiti firmu za 30 milj kn njemu ne znači ništa jer njemu treba parstotisuca kuna od divke .... nažalost, tako je to u nas, hebe se šefu za kravu ako mu se digla ona stvar i htio bi biftek sad i odmah
-
o čemu pričaš, da je tako to bi objavili na burzi i cijena nebi bila tu gdje je...
-
I kakav je plan za poslije ?
Ako smo se svi natrpali papira, tko će za nas stajati na bidu ?
Trezor . Još čekamo njihovu kupovinu, a oni će kupovati kad nekome od šefova zafali love, nadamo se svi po 5x ili više cijeni. ...
-
u srijedu broj 8 još -20k komada što je bilo i za očekivati s obzirom na cijenu po kojoj su sipali, ostalo im 71k komada što znači da su u 3 dana prodali više od pola portfelja . Četvrtak i petak govore da su gotovi sa prodajom ili nisu spremni dati ispod 42, 43 kune .
-
pbz u utorak još -10k komada. Ostalo mu 91k . U srijedu je vjerujem prodao više, no jucer je pokazao kako robu neda ispod neke cijene.
-
jučer i I danas još 40ak tis, znači ostalo im još 60ak tis. Iako to ne znači da misle prodati sve, bar znamo ko je na drugoj strani stola .
P.s. realno , od ovih ostalih prodavača ovo je još i najmanje zlo, jer nemaju neku brutalnu količinu
-
tankera 500 po 44 kn
-
hoće li druga strana na tankerima odigrati kartu , lijepi pot je na stolu do 44.... ako ne potegne sad , onda je ostao bez municije..
-
Ivane legendo nek ti je sretno u kojnu, a lijepo je čuti da si prodao sve osim 330 komada. Mi koji smo ostali ovdje imamo izreku, hvali kojn drz se mora.
-
+ jos 202 dionice TPNG po 44 kune.
Branim cijenu vec tri dana. Ostala bez casha. Carapica prazna🙃
Čuj branis cjenu a prodavač iskipao 60k komada ... mene zanima ko je prodavač i koliko još ima , pa bi i ja malo branio cijenu
-
čekajte malo , pa nije valjda zaista foruma ovo prodavao danas ?
-
tankeri po 44 , 2000 komada
-
i ja uzeo 1k komada . Prošle godine sam ovdje lijepe pare uzeo , ajmo jovo nanovo
-
Ja sam očekivao danas najmanje pozitivnu blokadu i to bez Rusije. Dovoljno je i ovo iz Hr za najmanje 10 g posla.
Pozitivnu blokadu? Jedino pameti. Jel ti znaš da 13k komada ceka na iskrcaj ma 150kn ?
-
godina krenula ludo, prvo minus na atpl 40k s kojom sam ušao u godinu cekajuci vozarine, pa onda minus na opte 30k kn kad je krenulo sve dole za vrijeme lockdowna u proljeće. Izlazak iz opte sa tim minusom to mi je bila najbolja odluka u godini, i onda malo po malo karta me krenula ko pravog kockara, prvo tpng 30k plusa , i na kraju igi preko 50k , tako da sam se nekako izvukao iz ponora . Za 2021 nemam roza naočale, a u dione bi ponovo ušao samo uz neki brutlan diskont, kao na proljeće 2020 , sve mi je skupo sad kad sam pun ožiljaka ratnih. ....
-
Nakrcah se danas.
Pametno
To ce mo viditi sutra. Ovo je ko rulet, crno ili crveno, ko pogodi taj je pravi kockar
-
Po 100 kn za ovaj paket , rekao sam i nekidan , je realnost. Nekidan sam htio po toj cijeni uzeti 2000 komada, sad nudim 1000 komada . Za koji dan možda neću ni to ....
-
Par kolega je u petak tvrdilo kako je ovo super odluka i primjer drugima kako u trenutku kad slijedi najveći rast i poslovi stoljeća najbolje je sve dionice prodati odmah a ne kad budu skuplje. Problem je u tome što se to kosi sa zdravom logikom i pameti, bar se meni tako činilo, iako je bilo kolega koji tvrde drukčije. Stoga , pitanje je zašto je ovakva na prvu ruku idiotska odluka donesena?
1. Nemaju para pa idu na daj sta daš
2. Nemaju para al imaju kupca za cijeli paket po 1xx cjeni. U petak to nije izgledalo kao da imaju dogovoren deal.
3. Imaju para , a ovo rade čisto jer im je dosadno i vole darivati male dijonicare.
Sta vi mislite? Možda sam glup i nevidim dobro pa se unaprijed ispričavam, ponekad i pored zdravih očiju ja nevidim nista .