prica oko maraske će biti okidač za daljnji rast cijene , to je balast kojeg se treba riješiti. Ova pojačani bid zadnjih dana sugerira da bi se nešto moglo dešavati u tom smjeru . S druge strane ispadanje iz crobexa je loš moment ( no onda opet ovdje na tu vijest diona raste a vlen koji ulazi u crobex pada!?) P.s. imam par stotina ovih diona
Posts by Mrcash
-
-
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
Sretno novim imaocima
Prije bi se reklo da ovi na 11 kupuju šakom i kapom , a kad nestane na 11 bit će ok i 12, pa 13 itd. Ovo ako ne prodaje neki insajder radi nečeg što mi neznamo , je banka po 11 kuna . P.s. imam nešto ove robe , par tisuća za mirovine uzeo
-
Ma prvi kvartal je već prošla stvar, vidimo što se događa s vozarinama.
Teško će se tu još dugo moći ostati imun na jači rast.
Tko ne uđe na vrijeme vlak će odjuriti bez čekanja na ukrcaj.
Kolega vozarine za Mr su 5000 usd ispod isplativosti...vidjet će se kad izađe Q1 za2021....već sad imamo tendenciju pada prema 40 kn.
To se u jedan dan promjeni , kao sto je bilo prije dva tjedna kad su skocile prekonoci na 10k dolarosa. gledam vanka su neki japanski i kineski tankeri na ATH, američki su negdje na pola puta , samo se naša jadna diona vuče po dnu . No svaka sila za vremena , što bi rekli naši stari
-
https://dubrovackidnevnik.net.hr/vijesti/hrvats…rh-u-i-poreznoj
naletio mi kolega u bespucima neta na ovu priču, pa velim da čujemo komentare
-
A gle , neki i kupuju . Ja znam gospona Casha , navodno je kupio 5k komada prosječno po 11 i po kun , a covik nema blage veze o brodovima a kamo li o remontu istih ... čudna biljka gospon Cash
-
Bravo Pero , sta reci osim , bravo . Da mi je netko rekao da će biti robe po 10.5 kn nakon FI nebi mu vjerovao, ovako bravo Pero.
-
Mora vam biti jasno da se turizam nece vratiti na predkorona vremena sve dok se ne vrate prekooceanski gosti. Oni su ti koji generiraju potražnju, troše na dodatne sadržaje isl. Europski gosti koji su putovali prošle godine su 90% mladi ljudi, a oni nemaju puno love . Trenutno rezervacije ne postoje, a realno i nemoze ih biti kad su ljudi zaključani u svojim zemljama . Sezona će biti kao prošla većinom last minute i to sa opcijom otkaza dan prije dolaska, bude li sreće možda bude malo duža jer je prošle 9 mjesec sheban odlukom Engleza . Računajte od 30 do max 40 % prometa pred korona krize, bude li sreće.
-
a ono što reći... da nisu radili ovo uskladenje vrijednosti brodova rezultat bi bio kao i u 2019 godini. Sve ostalo je zapravo top , za kamate su dali 10 milja manje što je odlično, brodovi svi rade i to po dobrim cijenama. Sve je lijepo posloženo. Nisam znao da su otkupili 13k dionica prošle godine ?
-
netko se kešira i priprema za neko bolje izvješće, jer opte prodaja će još trajati, trajati i tko zna kada će se to prodati i po koliko
O čemu vi pričate ? Trajati će najduže još 4 mjeseca do 01.07.
Zasto bi to bio deadline ? Toga dana ht gubi upravljačka prava, nigdje ne stoji da se firma mora prodati. Jediio ako niste mislili da će nakon tog dana nastati raspasoj jer HT drži optiku da ne potone u dubine modre . Ja bi se prije brinuo kako će optika vratiti onaj kredit HTu koji dospjeva skoro, e to je pitanje u kojem leži odgovor kad će se prodati i za koliko .
-
sreća je što pivci imaju jos samo 25 tis komada, to se lako pojede, zato no sikiriki , ko vjeruje u dionu, a neteiba mu para, samo roka rodjo
-
Odrađuje vas ekipa.... nagurat će oni to još i vise. Nema tu ničega vrijednog, al oni igraju na to da će FOMO učiniti svoje.
Kad bi me barem svaki dan odrađivali kao danas.... a sreća što sam imo fomo nekidan pa kupio po 11
-
Baš imate cohones
Pa niko nema veći cohones od tebe biti u optici do cohones
-
prodo ovaj čas 10k ingre po 13.20 kupljenih po 12.2 , nisam imao cohones za ući jace po 11.... umrijeti ću, prezaliti neću. P.s. Mislim da ovo ide u nebo
-
Koji je ovo vrhunski spin.
Bravo !
🤔
Kakav spin ? Ja bi projekt rekao dobar PR
-
mora da Neo koči
-
Danas nema onoga što nudi dionce ispod cijene prije otvaranja. Ni na DLKV ni na OPTE
Nije samo tu , tako je i na tankerima i na još par diona. Moguće da je zaspao lik pa kompjuter nije upalio.
-
new entry u top 10 , Josip Sedlar i to skoro 10k komada po 12.21 prosjek
-
robe ima neće nestati čemu zurba, a cijeli bid su njegovi nalozi kako bi stvorio privid kupnje
-
U petak smo imali dno. Tko imalo gleda grafove to je mogao i sam skuziti. Pa sve je graficki da ne moze ljepse. Trebat ce neko vrijeme...al povratak je siguran ko kuća.
E jesi mi uljepsao jutro! Vratija se Šime!!!
-
Prestaje biti zabavno, dugo u dokupu na koju kunu niže - rezultat prevelika izlozenost jednoj dionici a neda ti se kratit jer je solidan minus.
Zna se odavno da je q4/2020 los ali opet ce biti bolji od trećeg kvartala. Kako nije doslo do značajnog rasta vozarina a puno je brodova na spotu izgledno je da je i q1/21 opet minus i vjerojatno zato rasprodaja. Tri losa izvjesca u nizu...
Meni je samo 18% porfelja na ZSE u TPNG, ima se dovoljno da se podupla pozicija kupnjom ispod 40kn. Ovo prvu polovinu ću prodati čim cijena dosegne cijenu ulaza(a to je do 44 kn),drugu polovinu koju ću kupiti ispdo 40kn, ću držati.
Ako ću već držati dionicu nekoliko mjeseci, bar ću je držat sa dionicama kupljenim na dnu. Nema panike, nema očajavanja i moj savjet:"šaraj malo, brate."
Ovo ti je odlicna ideja . Samo, ima jedan problem, a to je skoro 80 tis dionica koje su prodane prosjecno po 44 kn malim burek majstorima sa zse , kakvih smo svi mi, I svi mi bi rado te svoje dione prodali po 44 nekom vecem optimistu od nas, sad kad je jasno da amo se zahebali