ma jq vam kažem da je zločesti prodao optiku do kraja i to nedavno, mene osjećaj rijetko vara
Posts by Mrcash
-
-
ja nemogu vjerovati da mittko nije na brodu . Ja sam laik Al imam zdrave oči pa mi je nakon par dana čuđenja postalo jasno da je I 250 kuna dobra cjena za ući kad već nije bila 200 ili 220 .
-
Uffff. Dobro sam prošao, a kopačka jedna je već bila u kanti . Ovako , idem po nove mercurial
-
ako sutra nakon ovog rasta vanka atlant bar 5 posto ne ode gore , bacam kopacke u smeće
-
Svaki dobar management bi napravio isto , prvi kvartal ovakva dobit , drugi kvartal x2 , treći x3, nastavi niz . Iduci tjedni su ključni, kako bi capak rekao , samo neka bdi ostane jak a cijena na burzi je nebitna trenutno , 240 250 ili 260 kn
-
moram priznati da me kolega prijateljska lisica razočarao, prodao dionu i odjednom traži iglu u plastu sijena. A plast je velik, velik . Kolega lisice bolje ti je vrati se u dionu makar i skuplje, pa da zajedno opet kokoši lovimo
-
Bice su prodali one krevete što su ostali nakon covid debakla u Areni
-
Ja bi sve u optiku, pa ili pukovnik ili pokojnik. Iako imam neki feeding da si prodala optiku pa ti ovaj moj savjet i nije baš nešto
-
po meni , očekivano s obzirom na kretanje cijene zadnjih dana . 250kn do 260 kn je očito neki sweet spot s obzirom na q1. Ako bdi nastavi rasti , cijena će ga pratiti , a s obzirom na najave i prognoze trebalo bi tako biti . Iako , u današnje vrijeme stalna samo mijena jest .
P.s. imam ovih diona , vjerujući u bolje sutra
-
loše igi , čudi me da cijena nije jace reagirala s obzirom na insajdere
-
koce kvotu 260 partizani, al tuku i naši...
-
bice revizoru nešto smrdi u papirima, do kad je rok za objavu ?
-
+ more , volim sol
-
bdi probio 3000 bodova! Bravo mornari !
-
ovdje se samo ceka da zakon bude izglasan u saboru i adio đaci. Cjena se održava u kanalu od 6.2 do 6.6 kn , zašto neznam , al to je očito. Kažem, da se proda i po euro što je neka sweet spot cijena, i to je bolje nego da se ovo odugovlačenje nastavi , puno love leži u optimi koja bi se prelila kao val na naplaćeni zse market .
-
Ma fi ko fi , ništa neobično. Davno smo zaključili da preduzece samostalno opstati nemoze , bitno je da se proda bez obzira po koliko cijeni . Puno je love malih dijonicara ovde zarobljeno, tako da jedna fina prica o uspješnoj prodaji bi potakla i one neodlučne da uloze na zse
-
ovo je jasno ko dan da ide predajam za divku .... bravo za sve mornare , i one koji će to tek postati
-
bilo kako bilo , rast ove dione od 190 kun do danas ide kontra svim pravilima struke i grahologa. Pa i sam guru mittko je priznao da je prodao po 215 misleći to je to , a moram priznati i mene je izbio iz gaca ovakav tempo rasta. Neznam šta piše u tom FI Al nadam se da nije prevara
-
prodaja optike bi pogurala zse, slažem se . To bi bio sjajan impuls u idealno vrijeme globalnoga oporavka
-
Gospari nisu od jučer u poslu,tako da ja ne brinem za odluke koje donese,danas bogatiji za 449 komadića.
Dragi kolega da se niste cjepili fajzerom ili slicnim pa vas zlatna groznica spopala?