1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • May 4, 2021 at 2:53 PM

ma jq vam kažem da je zločesti prodao optiku do kraja i to nedavno, mene osjećaj rijetko vara

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • May 4, 2021 at 1:32 PM

ja nemogu vjerovati da mittko nije na brodu . Ja sam laik Al imam zdrave oči pa mi je nakon par dana čuđenja postalo jasno da je I 250 kuna dobra cjena za ući kad već nije bila 200 ili 220 .

• Mrcash
    • May 4, 2021 at 11:31 AM

Uffff. Dobro sam prošao, a kopačka jedna je već bila u kanti . Ovako , idem po nove mercurial

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • May 3, 2021 at 9:07 PM

ako sutra nakon ovog rasta vanka atlant bar 5 posto ne ode gore , bacam kopacke u smeće

• Mrcash
    • May 3, 2021 at 2:09 PM

Svaki dobar management bi napravio isto , prvi kvartal ovakva dobit , drugi kvartal x2 , treći x3, nastavi niz . Iduci tjedni su ključni, kako bi capak rekao , samo neka bdi ostane jak a cijena na burzi je nebitna trenutno , 240 250 ili 260 kn

• Mrcash
    • May 3, 2021 at 12:19 AM

moram priznati da me kolega prijateljska lisica razočarao, prodao dionu i odjednom traži iglu u plastu sijena. A plast je velik, velik . Kolega lisice bolje ti je vrati se u dionu makar i skuplje, pa da zajedno opet kokoši lovimo

• INGR (INGRA d.d.)

• Mrcash
    • May 1, 2021 at 12:36 PM

Bice su prodali one krevete što su ostali nakon covid debakla u Areni

• Best buy

• Mrcash
    • May 1, 2021 at 12:34 PM

Ja bi sve u optiku, pa ili pukovnik ili pokojnik. Iako imam neki feeding da si prodala optiku pa ti ovaj moj savjet i nije baš nešto

• Mrcash
    • April 30, 2021 at 6:37 PM

po meni , očekivano s obzirom na kretanje cijene zadnjih dana . 250kn do 260 kn je očito neki sweet spot s obzirom na q1. Ako bdi nastavi rasti , cijena će ga pratiti , a s obzirom na najave i prognoze trebalo bi tako biti . Iako , u današnje vrijeme stalna samo mijena jest .

P.s. imam ovih diona , vjerujući u bolje sutra

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Mrcash
    • April 30, 2021 at 6:34 PM

loše igi , čudi me da cijena nije jace reagirala s obzirom na insajdere

• Mrcash
    • April 29, 2021 at 3:48 PM

koce kvotu 260 partizani, al tuku i naši...

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Mrcash
    • April 29, 2021 at 3:06 PM

bice revizoru nešto smrdi u papirima, do kad je rok za objavu ?

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • April 29, 2021 at 3:05 PM

+ more , volim sol

• Mrcash
    • April 29, 2021 at 2:46 PM

bdi probio 3000 bodova! Bravo mornari !

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • April 28, 2021 at 10:05 PM

ovdje se samo ceka da zakon bude izglasan u saboru i adio đaci. Cjena se održava u kanalu od 6.2 do 6.6 kn , zašto neznam , al to je očito. Kažem, da se proda i po euro što je neka sweet spot cijena, i to je bolje nego da se ovo odugovlačenje nastavi , puno love leži u optimi koja bi se prelila kao val na naplaćeni zse market .

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • April 28, 2021 at 4:53 PM

Ma fi ko fi , ništa neobično. Davno smo zaključili da preduzece samostalno opstati nemoze , bitno je da se proda bez obzira po koliko cijeni . Puno je love malih dijonicara ovde zarobljeno, tako da jedna fina prica o uspješnoj prodaji bi potakla i one neodlučne da uloze na zse

• Mrcash
    • April 28, 2021 at 4:50 PM

ovo je jasno ko dan da ide predajam za divku .... bravo za sve mornare , i one koji će to tek postati

• Mrcash
    • April 27, 2021 at 9:51 AM

bilo kako bilo , rast ove dione od 190 kun do danas ide kontra svim pravilima struke i grahologa. Pa i sam guru mittko je priznao da je prodao po 215 misleći to je to , a moram priznati i mene je izbio iz gaca ovakav tempo rasta. Neznam šta piše u tom FI Al nadam se da nije prevara

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Mrcash
    • April 26, 2021 at 10:59 PM

prodaja optike bi pogurala zse, slažem se . To bi bio sjajan impuls u idealno vrijeme globalnoga oporavka

• Mrcash
    • April 26, 2021 at 9:40 PM
    Quote from Hari001

Gospari nisu od jučer u poslu,tako da ja ne brinem za odluke koje donese,danas bogatiji za 449 komadića.

Dragi kolega da se niste cjepili fajzerom ili slicnim pa vas zlatna groznica spopala?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt