optika sa 1.6 kn na 3.2 kn se isto činila skupa . Znamo sta je poslje bilo ...
Ja bi volio da malo cjena smiri, rasla je brutalno . Par dana od 350 do 400 bilo bi poželjno da se beton stvrdne
optika sa 1.6 kn na 3.2 kn se isto činila skupa . Znamo sta je poslje bilo ...
Ja bi volio da malo cjena smiri, rasla je brutalno . Par dana od 350 do 400 bilo bi poželjno da se beton stvrdne
šaljem li nam gospodin ovime poruku da je cijena 4.44 fer i korektno?
Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
pa jel ovo onda igra letećih noževa ili se to stručno nekako drugačije kaže
Mislim da se u literaturi ovakava pojava naziva "Raketa" , "Rocket" ili " Das Raketten"
joakim je uzbuđen . I tata isto
uragansko otvaranje. A oni na kopnu na aparatima , šaljemo vam dalekozore jer nestajemo u daljini
auffff ovo će odjeknuti kao bomba ! Onda je i danas on kupovao , a svi znamo šta znači kad debela betra zagrmi!
kolega maraton , ja sam odluku da ne prodajem dugoročno donio kad sam ušao po 250 kn jer mi je bila skupa po 200 i 220. Ne zanima me jeli raste 10 posto (iako to je jedino što radi cjeli tjedan ) ili pada (što još nismo vidjeli) . Budite realni , očekujte nemoguce . Vrijeme je za uzeti opasnu lovu na zse , kakva bitcoin kakvi bakraci
I ovaj rast vanka samo podiže neku realnu vrijednost za toliko posto , ne zaboravimo da atpl nije krenula sa istih razina stoga ima još dosta jahanja
danas neka opasna igra na dioni , ovo su sada big guys u igri . Dobro je da pored nas kokosara i orke plivaju
Ja sam svoje prodao jučer i zaradio jako lijepo. Nemam namjeru tu sad plakati da se cijena opet spusti.
Nadam se da će svi zaraditi na ovome i smatram da ovo ide još bar do 400, samo sam ja imao jako veliku količinu i nisam bio spreman tolko riskirati.
I ja sam skratio jeb.acki jucer...80%...razlog isti...vec danas kukam i kupujem skuplje🙈🙈🙈...i ne zalim se
A lijepo sam vam rekao da se ne bojite zarade. Niste slušali, sad kupujete 10ak posto više. svaka škola se plaća, tako je uvijek bilo
lijepo ste opisali kako je ht pio krv optimi . Podsjeća me to na onu opasku Vipa da će nakon završetka upravljanja ostati samo prazna ljuštura.
Nadam se da će se pojaviti taj kupac, jer je uspjeh prodaje veliki impuls za cijelu zse
Nego meni nitko nece da odgovori šta je sa onim kreditom koji je ht dao optimi prosle godine i koji čini mi se dospjeva 1.6 ? Šta ako optima nebude imala odakle isplatiti? Kolega Flight , imate li vi odgovor na ovo pitanje?
pa ne posluje atpl na hr tržištu već na belosvetskim morima gdje su joj takmaci sve ove firme koje su rasle x 2 do x4, stoga je i više nego mjerodavno usporediti je sa stranim brodarima i njihovim rastom cijene .
A to što je na zse je odlično, jer inače kako bi kupili po 200, 250 ili 300 . Na efikasnoj burzi bila bi i prica efikasnija, ovako i mi koji sporo palimo imamo priliku se ukrcati na vlak
i nije neki pad vanka , par posto ... zaboravljamo činjenicu da su ovi brodari brutalno rasli dok je atpl tavorila. Stoga kad atpl dodje na njihove razine, tek onda možemo govoriti o nekom praćenju u plus ili minus. Na 360 kn bit će na +100 % ako uzmemo nekih 180 kako početnu cijenu, a složit će te se da je to razina gdje se najviše zadržala proteklih mjeseci. Zato tamo prije 500 kuna ne zanimaju me zbivanja vanka ( osim ako nije rast, što diže moju procjenu od 500 kn na više)
ovaj gospar voli po 50k kuna uložiti u dionu , ne pita kolika je cijena . Ovo me podsjeća na jednog mog priku koji kaže kako njemu gorivo nikad ne poskupljuje, naime on uvijek nalije za 50 kuna . Lijepa filozofija .
stq je ovo jutros majkom moja mila, jel ovo zločesti carapice poderala zajedno sa gacama?
gledajte, optima je bila škola svima koliko se love može uzeti samo treba biti strpljiv , pa i zločestom koji je prodao sve nedavno a kunuo se u kevu rođenu da nece do kraja . No neteiba mu zamjeriti, dosadilo čekati Godoa, bar je zaradio, ja sam tu spusio lijepu lovu preko 50k kuna u raznim ulazima i izlazima.
S druge strane ovo je diona u branši koja nudi nevjerojatne padove ali uzlete, a sad je vrijeme globalnog uzleta . Razmišljati da je diona skupa jer je rasla na 180 na 300 je pogrešno. Prvo iz razloga što si slične dionice vanka već odavno narasle na x2 minimalno do x4, i dalje rastu, a ova nije samo zato što je na zse i postojali su interesi da ne raste dok ne dodje vrijeme. Drugo, iz poucka Optima , ne treba se bojati rasta i zarade , ovo je vrijeme kad se ozbiljna lova može uzeti, trend je frend. Ja osobno neću svoje dione dirati dok mi ne zatreba lova , a to neće biti tako skoro . Jednom u životu desi se ovakva prilika ...
kolega prijalisica je davno rekao kako mu je prosjek ulaska 300 kuna. Evo mu prilike da opet udje po dobrim starim običajima
298 će pasti ko plitak potok. Ajmoooo
Jel to netko danas kupio 2000 komada u šusu, jer je neki Rudan kupio jucer 200 komada
Evo promjene u top 10
ATPL-R-A2. 2. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA -645 -0,05% -0,17M 136.192 259,00 30.04.21 35,27 9,76%
Ja se nadam da si to bio ti , fališ prijo, fališ lisico ....
Jedna mi je stvar posve nejasna.
A to je Zaba .
Većinski vlasnik bez prava glasa, a čini se i bez interesa
meni nije uopće nejasno . Ovako bih ja to odradio da sam na mjestu HTa . Dogovorio bih se sa Zabom da ne talasaju previše oko ovog postupka a zauzvrat će mo vam taj gubitak kompenzirati, ljudi smo dogovorit će mo se ....
Uskoro dolazi onaj kredit dat od HTa na naplatu , nema živo zanima kako će to proći i sta ce se desiti nakon toga . Moguće da je to dan D .