1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Mrcash

Posts by Mrcash

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Mrcash
    • June 13, 2021 at 9:22 AM

Parica Nekidan smo ja I friend na pivi isto tako razglabali gdje da izadjemo iz dione , jeli to 500 , 600 kuna ? Jer velike cifre i zarada na racunu čovjeka tjeraju da razmišlja o prodaji.

I onda nakon 5 ture nešto tako slično računamo, s tim da smo mi računali da I ovih 6 preostalih brodova ne voze za papar I sol, friend se skoro zagrcnuo od cifre koju smo dobili, i to popriličnom prostoseljackom računicom. Onda sam za kraj sjetio se da postoji I ona famozma revalorizacija imovine , nešto slično što je već jednom radjeno kad su smanjili vrijednost brodova, samo što bi ovaj put bilo suprotno . Tu je počela prica o divki , a noć smo završili ispod stola , sretni ko bebe, odlucni da se nećemo zadovoljiti sa pišljivih 600 kuna po dioni . E sad , jesmo li bili previše euforicni , ili previše pijani , neznam . Al znam da je bio good feeding.

• Mrcash
    • June 12, 2021 at 7:10 AM

bravo junace. Jer pazi da nije bilo onih koji su prodavali po 200 kako bi mi kupili? Tako će i oni koji od tebe kupe po xxx cjeni možda biti zahvalni i reci jednog dana da mi nebi junaka nebi sad passata novoga od Nea vozo...

• Mrcash
    • June 11, 2021 at 10:09 AM
    Quote from maratonac

Taj će ponovo kupovat kad prođemo 500 kn. Shvatit će da je izašao puno prerano... al takvih ima na lopate...

Milo moje, Milo mame svojeeee

• Mrcash
    • June 11, 2021 at 9:43 AM

a lipo sam vam rekao , ovde je najgore trejdat , mislim možete Al svakim novim ulazom imate manje diona nego nakon trejda . Idemo do 450 bude li pravde božje i providnosti. Petak je

• Mrcash
    • June 11, 2021 at 9:37 AM

Tuku partizani , al tuku i naši. Kvota 420 mora pasti , nakon toga i Knin

• Mrcash
    • June 10, 2021 at 6:41 PM

Ako je ikada postojala diona za dugoročno ulaganje onda je to ova , i to u zadnjih mjesec dana . Ovde trejdati i kokosariti je glupo , ovo su kupuje i ostavlja za zimnice. Evo moja zimnica prešla 50% kiseljenja, al slabo je , ja volim da bude žestoko, stoga nek stoji do jeseni, a možda, samo možda, i 2 godine . Glupo mi plaćati porez na dobit.

• DRY BULK

• Mrcash
    • June 10, 2021 at 1:06 PM

joakim je kao forumasi ovde . Kad pada nema ga čuti, kad raste objavljuje u par minuta , a rakete lete na sve strane

• Mrcash
    • June 10, 2021 at 9:50 AM

danas pada 400 , bilo je očito sinoć. A kako rastu vozarine , niti veće stotice nisu utopija

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Mrcash
    • June 9, 2021 at 10:11 PM

više vrijedi ovih par postova Lokija007 nego zadnjih 100 stranica naših palamudjenja ovdje ....

• Mrcash
    • June 9, 2021 at 4:30 PM

pomalo, bitno je da je bdi okrenuo , ako sve bude ok korekcija cejpova je gotova , a pane I supre nisu je niti osjetile... sad gas

• Mrcash
    • June 8, 2021 at 9:33 PM
    Quote from Jubito

Možete se vi sprdati sa mnom koliko hoćete, ali ja taj zajam na horizontu vidim kao potencijalnu prijetnju svojem ulaganju.

Računam da je 30.06. kao datum dospijeća bio odabran sukladno nekakvim predviđanjima o eventualnoj prodaji i isplati zajma od strane novog vlasnika, ali to je po svoj prilici palo u vodu.

Kolega ako se sjećate jedini sam ja o ovome govorio u zadnjih godinu dana u više navrata, a i tada kao i sada ljudi ovu činjenicu minoriziraju. Zapravo je smiješno što se i negativne stvari kao prodaja od strane SoKrea predstavlja kao nešto dobro jer eto jeftino se može dokupiti. Ja se uopce ne bi iznenadio da 3.7 ili 4.7 dodje obavjest kako je račun optime u blokadi radi nemogućnosti naplate i da je račun blokirao ht. Zaba nemoze sve i da hoće dati novi kredit, jer da je mogla nebi to radio HT dok je upravljao optimom . Optima je , čisto da se ne zaboravi kako bi rekao Baka , u postupku predstecajne nagodbe , što to znači za kreditnu sposobnost i zaduživanje, valjda svi znate .

Osobno, mislim da je game over , al u negativnom smislu , i to uskoro . Zato SoKre bježi glavom bez obzira, ako je on izgubio vjeru onda se ne piše dobro. Pa taj je kupovao po ovim cjenama ima godinu dana!!! Ovo je samo moje razmišljanje, dione nemam , a imao sam u više navrata, a mozda i griješim nebi bilo prvi put ...

• Mrcash
    • June 8, 2021 at 2:22 PM
    Quote from 5. Element

Doskora... Vidim pracku prema gore.

Ili sam jedini? :)

Ovisi o tome sta SoKre optimas veli

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Mrcash
    • June 8, 2021 at 9:31 AM

aj nek sam I to dozivio , Neo priznao da je u gubitku =O

• Što smo danas tržili

• Mrcash
    • June 7, 2021 at 9:31 PM

a je vas pune optimom, ko ciccolinu marco zifredi u dobre stare dane ..

• Mrcash
    • June 4, 2021 at 10:31 PM

SoKre ispo it Topa , sad bez knjige možeš samo nagađati kamo je kreno.... tragedija je šta HT uradi ovdje , a trebala je to biti lijepa prica za berzana ...

• Mrcash
    • June 2, 2021 at 10:30 PM

Ajme ovaj ŠoKre ... I mene je koštao nekih 50k kuna dok sam ga pratio kao gurua. Al da boli vidjeti njega kako prodaje , boli .

No za razliku od dosta ljudi ovdje na optici i na sapunu , on je na obje dobar bar 100% , pa mu ne pada teško balast ispustiti.

Jedino mi nije jasno kako je moguće da čovjek sa toliko love i znanja nije kupovao preko više skrbnickih ispod top 10 , ovako se doveo u situaciju da svojim postupcima sam sebi jamu kopa ...

• Mrcash
    • May 31, 2021 at 6:44 PM

13.5 k $ zarade po danu za Panamax prosjek .

A ploviti se mora , i to sa 12 brodova ...

Files

SmartSelect_20210531-183418_Acrobat for Samsung.jpg 146.14 kB – 0 Downloads
  • DRY BULK

• Mrcash
    • May 31, 2021 at 6:36 PM

Brisati ovo ..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Mrcash
    • May 20, 2021 at 11:36 PM

@budifox prvo nije rasla sa 130 na 390 , već sa 190 nakon što su je stopali tjednima. Nakazem da je to malo , al budimo fer. Drugo, budfox je u tom rastu drukao na pad jer je greškom prodao sve prerano , dok nije opet kupio i počeo hvalospjeve. Trwnutni bih rekao da niste unutra stoga ste za mene izgubili svu vjerodostojnost , od sad pa na dalje i ubuduće.

• Mrcash
    • May 16, 2021 at 6:18 PM

Ja očekujem neku konsolidaciju oko 350 kn kroz tjedan ukoliko se vozarine ustabile na ovim razinama, ako krenu opet divljati pratit će i cijena.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt