Sve je to lijepo I točno što piste, no cijena vam ode dok vi palamudite .... Gospari misle ozbiljno
Posts by Mrcash
-
-
salu na stranu , no ja mislim da ovo nije bio plan Biblije & co do prije neki dan.
Mislim da ga je na ovo ponukala skupsitina gdje su po prvi puta u povijesti gospara vidjeli da neki tamo Bojan & Co ozbiljno se petljaju u njegove planove . I ne samo petljaju vec su im skoro izglasali protuprijedlog! Stoga je Biblija& co odlučio buy out zadrugare. A kako će to najlakse učiniti nego dobrom cijenom . Evo ja znam dvojicu koji su spremni odreći se zadrugarastva za simboličnu naknadu od sto ojra po dionici .
Dakle Biblija, do we have a deal ?
-
ovo me podsjeća na šaranov obrazac . Tko nezna sta je to , nek prolista temu Krah
-
pitanje od milijun dolara je koliko robe trezor misli kupiti ? I do koje cijene su spremni ići
-
Čestitam Dartqgnanu i Mrcashu na dobroj procjeni jučerašnje kupnje trezora .
Hvala, hvala, sama sam gatala .
Molio bih i admina da me drugi puta ne bana kad su ufuram u lik i djelo Vidovitog Milana
-
I ja sam nešto gledao u grah danas kao zločesti, medjutizim moj grah kaze da idemo gdje nam je i mjesto. Dugo smo grebli po dnu , vrijeme je da matchiramo cijenu dije kao u stara dobra vremena . Stoga , 1 diona = 1 marulic , Mark my words
-
meni ovo izgleda da trezor kupuje. Jucer sam sumnjao , danas sam siguran da je tako. Ako su se nagradili za 3 lose godine sa po 1500 diona, mogu tek zamisliti kako će se nagradivati za 2022 godinu . A za to će im trebati diona. Taman kad smo mislili da je Biblija nije sveto pismo , on nas podsjeća da ipak je ...
-
Bolje da su dali ovim buđovanima nego sibicarima sa zse . Ovima ne treba za burek , bar se nadam . A posto je preduzetje poklonilo pola diona , možda malo I kupe od sibicara sa zse . Svi zadovoljni , posebno buže
-
hvala obojici kolega na izvjescaju . Rekli bi kako je casa napola prazna (statusquo) , ili napola puna (vergilije ) , al u sustini casa nije prazna .
Čini mi se da se stvari odvijaju u pravom smijeru , jedino što fali da casu napuni do cepa se bolje vozarine .
-
ovi likovi koji su glasali protiv jer im tako vjera nalaze , ili likovi koji bi poslali punomoc da je baba musko zvala bi se Dusko , bravo 👏
-
ovo je zaista nevjerojatno... znaci da nije bilo ovih par nevjernih toma koji nisu htjeli potrositi 60 kn za javnog biljeznika , sad bi imali 60 kn divke ....
Nek nam to svima bude lekcija za ubuduće, nikad se predati , nikad odustati , svaka dionica je važna ...
-
ovo ide pod full kasko
-
#Vergilije,
Koliko je to sad komada otprilike?
Nisam slao punomoć jer nisam siguran da je to dobra ideja.
Ako bude 20kn dobro, ako bude 60kn opet dobro.
Svakako izvrsna inicijativa.
What is his power level? Its over 9000!
-
Znaci sad šaljemo punomoci u vuciju jazbinu? Tamo je dobri vuk Sanja koja će ovce cuvati , maziti I paziti dok pastir ne dodje ?
Zamislite da u vasoj firmi radi Sanja , vi kao šef ste donjeli odluku , al Sanja se ne slaže nego ide pomagati da se odluka srusi ?!
Ili je Sanja luda , ili sam ja lud .
Neznam
-
Iz dosad naucenog , cim joakim nesto hvali , iz toga treba bjezati glavom bez obzira . I obrnuto .
-
Ovjerena punomoc je stotinjak kuna ... otvorite takujine I platite sada kad se nudi prilika , dosta kukanja po forumu , imate priliku biti aktivini dionicari. Ako Bojan dodje sa nekih 150k komada , to vam je dragi moji 10ak posto firme , nije zahebancija. Evo ja I jedan moj kolega smo poslali punomoc na 1k komada , još 150 takvih I na konju smo . Ajmo sada !
P.s Možda se I Cerp pridruzi kad vide da se nesto zbiva , inicijativa ima šansu, budimo dio povijesti!
-
šaljemo ti dvije punomoci iz Splita , preko 1k komada imaš u obe
-
nastavi li ovako bdi roniti , moglo bi biti da zatraze divku nazad
-
chuck je alias . Nego gdje je Tin ?
-
nego gdje je kolega tin , nije valjda da je prodao pod ovim naletima crnila proteklih tjedana ? Zar I ti sine Brute?