Od predstečajne nagodbe svakog 14.02. u godini dobivam kamatu i dio glavnice za neisplaćene obveznice DLKV-O-302A.
Sjelo i danas.
Očekivao sam da to bude isplaćeno sve odjednom i riješeno nakon zadnje "dokapitalizacije" ...
Od predstečajne nagodbe svakog 14.02. u godini dobivam kamatu i dio glavnice za neisplaćene obveznice DLKV-O-302A.
Sjelo i danas.
Očekivao sam da to bude isplaćeno sve odjednom i riješeno nakon zadnje "dokapitalizacije" ...
Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu:
Društvo), sukladno članku 133. Pravila Zagrebačke burze d.d. objavljuje da će se:
- dana 14. veljače 2024. godine održati sjednica Uprave,
- dana 28. veljače 2024. godine održati sjednica Nadzornog odbora,
na kojima će se utvrđivati financijski izvještaji Društva, prijedlog odluke o isplati dividende i prijedlog
odluke o stjecanju vlastitih dionica
Sve zeleno a kineska nova godina za par dana...
Chinese New Year 2024 will fall on Saturday, February 10th, 2024, starting a year of the Wood Dragon. As a public holiday, Chinese people will get 8 days off from work from February 10th to February 17th in 2024.
7SLO i 7BET
Može se ući i izaći bez problema razlika samo 0,02€ 7SLO i 0,01€ 7BET
7BET uzeo kad se pojavio i za sada vrlo dobar 25% za 7 mjeseci
7SLO imam duže al je jedno vrijeme išao dolje tak da tu imam nekih 20%
Ak se nekom da čitati... nije baš ružičasto...
+HPB par komada po 190€
Arena Zagreb povećala popunjenost, smanjila gubitak |
+HPB po 178€
"Na šestom je mjestu najveća banka u većinskom državnom vlasništvu – Hrvatska poštanska banka (HPB) s dobiti od 65,5 milijuna eura, što je za 48,7 milijuna eura ili čak 290,4 posto više nego u prvih devet mjeseci ove godine. No, taj je rast posljedica i pripajanja Nove hrvatske banke početkom srpnja. Tako su iz HPB-a i u devetomjesečnom financijskom izvješću naveli kako su ostvarili neto dobit 65,5 milijuna eura, što je gotovo četverostruko više u odnosu na isto razdoblje lani, uz rekordnu profitabilnost i razinu imovine, čemu je pridonio i završetak pripajanja Nove hrvatske banke."
+PLAG po 330€
Mogli su uzet dio i jeftinije na burzi po asku...
Dana 14. rujna 2023. godine kupljeno je 268.657 dionica oznake HT po prosječnoj ponderiranoj cijeni od 26,9 eura po dionici, što predstavlja 0,341040% temeljnog kapitala Društva.
Dolazak novog broda je valjda blizu...
+Atpl
Dokap me ne bude vidio...
+KODT po 660
16:00:03 j
+Atpl po 58€ ( jučer poslije 15h)
Vjerovatno bolje nego što bude u dokapu...
+ERNT 210€
6€ jeftinije nego u petak...
+ 7 BET 100kom po 9,84 - vjerovatno bude i jeftinije uskoro
Bio je stock split 1 na 4 dionice tako da je 4€ ove i 50kn prošle godine...