Presporo sve to ide.
Po jedna transakcija svakih 10-12 minuta ti ubija volju za nekim ozbiljnim daytradeom.
Presporo sve to ide.
Po jedna transakcija svakih 10-12 minuta ti ubija volju za nekim ozbiljnim daytradeom.
Ovo je trenutni MO.
U prilogu.
521kom po bidu i onda odmah nakon toga dizanje sa 4 kom po asku i povratak na prethodnu cijenu.
Vjerojatno isti igrač.....dok čeka da se opet napuni bid.
PODR
+33KOM (125,5)
-33KOM (129)
SPAN
+143 (56,20; 55,20; 53,20 - prosjecna 54,08>)
-143 (prosječna 54)
Prvo mali plus, drugo manji minus......
Ja malo skratio Zabu na 13 (ispred dotičnog).....sa minusom, naravno.
Tek kad se počisti jos daljnjih 150+ tisuća komada mi na toj koti ima smisla dokup.
Vidjet ćemo koja strana će pretegnuti.
Tko kaže da dotični prodaje?
MIslite da ima jos netko tko svako malo nadupunjuje dvije tisućice po dvije tisućice, na asku na 13 kad god se prethodna količina očisti ?
HPB......čekam na obaraču i dalje......jer izgleda da će tu uskoro proći vlak, za razliku od Zabe.
Ja malo skratio Zabu na 13 (ispred dotičnog).....sa minusom, naravno.
Tek kad se počisti jos daljnjih 150+ tisuća komada mi na toj koti ima smisla dokup.
Vidjet ćemo koja strana će pretegnuti.
Još +ZABA, meni 15% skromno dosta prilikom prodaje
Ja bih ipak pričekao ponovo na 12, ali - svatko prema svojem nahodjenju.
NB na fejsu kaže da kupuje dionice ZABE...🤔
Koliko ja vidim kaze da nije prodao - sto znaci da ih ima od prije (tko zna otkad prije), a ne da bas sad kupuje,
ali naravno da je moguce da i dalje dokupljuje, ako ima slobodnih sredstava.
EDIT - Sad vidim da ima stariji post od prije 6 dana gdje kaze da je kupovao Zabu na 12 i 13.
Inace forum je fora informativan, kad vidis da netko posalje vise od 2 posta na nekoj temi odma znas da ima dionicu..🤹🏼♀️ i moram priznati da je ovo stvarno jedno od zivljih ljeta za trgovanje sto znaci da ulazi novi kapital u krvotok samo je pitanje do kada če tako ostati..🤪🤪😁
Dok god inflacija ne padne ispod 2% ili dok hrvatske banke ne dignu kamate na depozite, a ni jedno od toga dvoje nije ni približno na vidiku, novi kapital će ulaziti na tržište kapitala i ono će nastaviti svoj rast. Crobex se konsolidirao na 1440 bodova, te je graf Crobexa i dalje u rastućem trokutu, a nakon konsolidacije slijedi nastavak prethodnog, u ovom slučaju rastućeg trenda i slijedeći porast Crobexa će biti na 1550 bodova, što je po tehničkoj analizi i slijedeći target na grafu Crobexa.
MIslim da ću čak nesto i kupiti kad budemo na tih 1550 bodova.
Neću niti čekati 1440.
Ako Zabu stvarno poguraju do 15, a HPB ostane ispod 200, onda tu nekaj opasno ne štima.
Evo replicirao tvoje: ulaz sa 75 % količine na 13, a 25 % na 13,25.
Izlaz 90 % na 13,5, 10 % na 13,35.
Sve skupa 2132 komada. Nije loše za 2 sata posla.
Ja sam otkrio sve brojke
Svaka čast.
Učinak svakako bolji od mojeg, barem sto se Zabe tice.
Ja sam jos u medjuvremenu okrenuo i MONP od 5,35 - 5,80 sa nesto vise od 500 kom u onom kratkom impulsu prema gore nakon FI,
i jos par nelikvidnih koje necu imenovati.
Sve skupa, tu smo negdje.
+2840 kom ZABA (13,00)
-2840 kom ZABA (13,25 / 13,35)
Necu spominjati konkretne brojke, ali uz brokersku proviziju 0,30% (Agram) meni je ovo izvrsna zarada za daytrading,
posebno zato jer sam imao skoro istu količinu na 12, ali nisam vjerovao da ce iznad 12,50 pa sam bio prodao uz jedva simbolicni dobitak i dosta nerviranja, tako da prvi put nije uspjelo, ali drugi jest.
Ne sjećam se ovakvog živahnog ljeta na marketu
Bit će valjda zato jer je zadnje........prije totalnog kraha......bar tako se priča......po komšiluku.....
Idem sutra do vidovitog Milana da čujem što on kaze.
+ zaba ............. sitno 250 kom
Ako je vama 250 komada po ovoj cijeni sitno onda ste pravi Vuk s wall streeta 😀😀
Koliko ja vidim danas se skidalo po 1000, 2000, pa i 2500 komada u par navrata odjednom, tako da zaista ispada da je cca 250 kom sitno.
+zaba (isto sitno, ali par puta)
+555kom MONP (5,45)
-551kom MONP (5,80)
Ozbiljni špekulanti su vec počeli iskakati.
Kao ovaj koji je danas prepustio svoje 4000 kom po 11,95 koje je kupio po 12.
Doduse, malo je riskantno riješiti se cijene količine, jer uvijek postoji sansa da on svoj nalog ukloni
ako dogovori prodaju ostatka paketa van redovnog trgovanja.
Jucer je na kraju dana bilo ostalo 260k i nesto sitno komada.
Trenutno i dalje na prodaji skoro okruglo 260k komada.
Znaci, do 12h danas nista nije prodao.
Već je jučer iza podne bilo očigledno da to neće iće dalje.
Ako on ne uspije ostatak svojeg paketa prodati na drugi način, onda je vrlo vjerojatno da ce vaga prevagnuti na drugu stranu.
Pitanje je samo do koje mjere.
Uzeo sam i ja 3000 komada ZABE, a upravo vidim da ima onih koji uzimaju i po 4, a danas rano ujutro jedan je uzeo skoro i 6 tisuca,
ali sve je to premalo.
Ako ne zagrize neka jako velika riba, bojim se da cemo se na kraju svi htjeti riješiti svojih dionica, a to neće ići lako......
Koji su bezveznjaci ovi iz SNBA.
Umjesto da lijepo narodski napisu - (protu)prijedloz za isplatu dividende nije izglasan, mi tu moramo desifrirati sto su točno htjeli reći......