1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • August 12, 2020 at 2:20 PM
    Quote from st-brajo

svaka čast, kolega!

ali ako mogu primjetiti, skoro da i nema dionice u kojoj Vi niste.

očito imate dobar budžet ;)

Ja uglavnom izbjegavam ove općenarodne, kao ATPL - tu se, moram priznati, ne snalazim dobro......ali mi idu ove uglavnom PRT totalno nelikvidne ŽLJ kategorije.......

No, s obzirom na vremena, morat ću se prilagoditi i prebaciti se u one samo LJ kategorije, koje ipak prati jos par ljudi osim mene......

• kvart99
    • August 12, 2020 at 2:13 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from toluen

Skočila cijena KOKA-e - možda vatrogasci iz Vrgorca kupuju zalihe :D

jel vidite što je ovo?

u par mjeseci x2 8|

onome tko je tržio, kapa do poda.

Ja sam okrenuo jos par puta (od kad sam zadnji put prijavio k/p), ali svaki put na zalost ulazim sve skuplje (doduse i prodajem skuplje).......no sad me je vec frka.......

23/10/2019 se moglo kupovati po 81kn, a 20/12/2019 velika količina prošla po 95kn.......tak da je ovo sad više nego dovoljno onima koji su ulazili na vrijeme......za razliku od mene.....

• kvart99
    • August 11, 2020 at 2:28 PM
    Quote from tin

vidimda su svi usmjereni na OPTE....međutim mislim da su turisti trenutno puno zanimljiviji...pad u glavnoj sezoni biti će puno manji od onoga što se očekivalo....tako da očekujem značajan rast svih turista idućih dana....posebno mi se zanimljiv čini SUKC koji je ušao u postupak prodaje...

JDRN -5,15

SUKC cca -2

....za sada sve po planu.....:/

• Birtija

• kvart99
    • August 10, 2020 at 11:32 PM

Ma nema smisla kolega.

Na ovom forumu tak i tako svi samo zaradjuju......za razliku od real world burzovnih statistika prema kojima velika većina stalno gubi.

Rijetko se nadju hvalevrijedne iznimke kao kolega mr.Cash neki dan koji je priznao pozamasan gubitak......doduse ne na ovom topicu.

• Birtija

• kvart99
    • August 10, 2020 at 11:26 PM

Danas opet fina zarada.

Okrenulo se nesto dva puta, ali posto nije OPTE, nema smisla ni da pisem o čemu se radi (neće ni zanimati većinu).

Onaj tko prati ono sto ja pratim će već znati......:)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• kvart99
    • August 10, 2020 at 11:22 PM
    Quote from zlocesti

Oči cijelog foruma uprte u Optimu

Ovo je samo donekle točno.

Ima nas sigurno dosta koji povremeno ili redovno pratimo ovaj forum, a uopce nismo zainteresirani za dionice ovog tipa........mozda eventualno tu i tamo koji put za prikratiti dokolicu i da se malo razmase adrenalin kad je sve drugu u totalnom knock-downu.

Istina jest da se ovdje isključivo zbog prisustva velikog broja špekulanata povremenu u ciklusima zaradjuju veliki novci, a bome se i gube - kao što je upravo evidentirano zadnjih dana.....a ja osobno uvijek radje propustam prilike za "velike zarade" i ubirem po sitno, nego sto biljezim pozamasne minuse.

Drugi faktor je miran san - a on je meni osobno neprocjenjiv.

Tko god nakon ovog dogadja preko vikenda i dalje drzi xxxxx broj dionica i mirno s njima spava - svaka mu čast. Taj ima konjske zivce. Ja nisam taj. Naučio sam davno svoju lekciju iz 2009.g. i obično sam iz dionice vec vani prije nego što sam i ušao - simbolički rečeno.

Nelikvidne u posebnom rezimu su druga priča. Dvije takve trenutno drzim, ali znam da tamo bude nekakve akcije samo eventualno jednom u par mjeseci, pa se s time uopce ne zamaram. A svejedno mogu donesti itekako finu zaradu.

• kvart99
    • August 5, 2020 at 12:20 PM

......ma kakvo zlato, ljudovi......

......pogledajte srebro pa usporedite......trenutno nadomak 27US$, a jos prije samo 4,5 mj. je bilo na 12US$.....

......premda ne ulazem van ZSE, čini mi se da sam vec jednom tijekom prethodne krize vidio na chartovima da je srebro srednjeročno itekako outperformiralo zlato......

• kvart99
    • August 4, 2020 at 10:50 AM
    Quote from deny_09

Opet ne radi investor, nisu normalni. Opet treba ulazit preko plota....;)

Dajte nama koji ne znamo pojašnjenje......

EDIT: OK, ne treba.....hvala......skuzio......

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• kvart99
    • July 31, 2020 at 2:50 PM

Jos jedna priprema za pretovar iz supljeg u prazno ili.....

Files

Capture 2.PNG 2.77 kB – 0 Downloads
  • Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 31, 2020 at 1:56 PM

HMST kupio 21.11.2019. - 130kom po 250kn / 13.07.2020 - 27kom po 274 i prodati cu u squeez outu uskoro po cca 431kn......kada da racunam da je taj trade zavrsen ?

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 31, 2020 at 1:39 PM
    Quote from tollway
    Quote from kvart99

Ja vas ne kuzim u čemu je problem.

Ja uvijek vrlo rado napravim veliki promet, čak i ako mi je tu zarada mizerna, a meni danasnjih cca 1000+kuna od jutra za sav trud uopce nije mizeran iznos.
    Kad bi bar svaki dan bio takav......

Osim toga, ne znam o kojim iznosima za brokersku proviziju vi kalkulirate.

Ja imam 0,3% kod Agrama (bez minimalne) i mislim da tesko mogu dobiti bolje.

A kad smo kod veliki prometa, nekad sam sam (u vrijeme prethodne krize) dnevno bez problema znao raditi promet od par stotina tisuća kuna......a vjerujem da je bilo itekako jos takvih malih ulagača poput mene.......danas je to (sa dobrim rezultatima) u velikoj većini slučajeva nemoguca misija

kak ti to računaš? ako si koku imao od prije, to nije današnji trejd. točnije, još si u minusu! a veliš kad bi bar svaki dan bio takav!!??

Display More

......a stvarno.....pa zar sve moram crtati ?

INGRA - cca 320kn

OPTE + cca 440kn

KOKA + cca 1000KN

....ja stvarno ne znam gdje vi vidite minuse.....ja sam u odnosu na jučerasnje stanje na kraju dana u plusu cca 1000kn.....

......mislis, to što sam KOKU kupio prije x tjedana i prodao danas ne mogu racunati kao danasnji trejd ? A kako onda drugačije ?

• kvart99
    • July 31, 2020 at 1:15 PM

Ja ne znam je li netko jučer pratio uzivo objave FI za Amazon, Facebook, Apple na CNBC......

Ja sam slučajno gledao ih pola sata od objave rezultata dok su im tickeri bili na ekranu.

Amazon ode od 3050 do 3260 US$ kao od šale, Facebook istih takav raspon (cca 7-8% plusa)......

I to nije naravno pravocrtno, kao kod nas - ili dolje ili gore - nego cijena stalno fluktuira i tko je spretan moze xx puta uci / izaci,

a na samo čekati zacrtani target......

Naravno, to nije zanimacija za svakoga, ali u svakom slučaju - nije dosadno......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 31, 2020 at 1:06 PM

Ja vas ne kuzim u čemu je problem.

Ja uvijek vrlo rado napravim veliki promet, čak i ako mi je tu zarada mizerna, a meni danasnjih cca 1000+kuna od jutra za sav trud uopce nije mizeran iznos.
    Kad bi bar svaki dan bio takav......

Osim toga, ne znam o kojim iznosima za brokersku proviziju vi kalkulirate.

Ja imam 0,3% kod Agrama (bez minimalne) i mislim da tesko mogu dobiti bolje.

A kad smo kod veliki prometa, nekad sam sam (u vrijeme prethodne krize) dnevno bez problema znao raditi promet od par stotina tisuća kuna......a vjerujem da je bilo itekako jos takvih malih ulagača poput mene.......danas je to (sa dobrim rezultatima) u velikoj većini slučajeva nemoguca misija

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 31, 2020 at 11:44 AM

Danas raznoliko......i plusevi i minusi.....

+INGR (7,40) (3000kom)

-INGRA (7,45 - 1000kom; 7,25 - 2000kom) (nepotreban minus)

+OPTE (5,50 - 1000KOM)

-OPTE (5,66 - 1000KOM)

+OPTE (6,04 - 3000KOM)

-OPTE (6,16 - 3000KOM - hvala Bogu na dobrom timingu).

-KOKA (1kom - 180kn; 28kom - 197kn) (od prije - kupljena po 160kn)

.....sve u svemu, nije lose.......vise pluseva nego minusa,....

• kvart99
    • July 30, 2020 at 12:01 PM
    Quote from mikromakrto

u članku se navodi iznos od 150 milijuna europski novaca.

za 100% dionica, to je 188kn po dionici.

za andabakov udio od nekih 70%, to je 270 kn po dionici

....ajd`mi molim te izracunaj koliko bi to bila po dionici za LCDS-ov udio......kad si tako dobar s brojkama......:)

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 30, 2020 at 11:52 AM
    Quote from Moller
    Quote from Parica

Zasto ste svi navalil??

Imam sitno SUKC pa me zanima

lito ide :)

.....treba uzeti dok jos ima......mirovinci se mogu aktivirati svaki čas......ali su poznati po kasnom paljenju......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 30, 2020 at 11:45 AM

+++ SUKC SUKC

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 28, 2020 at 3:07 PM

+LRH (29xx) (jucer)

-LRH (3500) (danas)

....ovo je evidentno dobitnik za najlaksi trade dana....bez imalo muke......na zalost, nisam uhvatio.....neka javi tko jest.......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • July 28, 2020 at 1:35 PM

+ TPNG (better late than never)

• KABA (Karlovačka Banka)

• kvart99
    • July 27, 2020 at 1:27 PM

Osim toga, ova ponuda - kao i svaka druga (dobrovoljna ili ne) moze biti prihvaćena ili odbijena od strane Hanfe......ukoliko u njoj bude ikakvih nepravilnosti......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt