1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• KABA (Karlovačka Banka)

• kvart99
    • September 11, 2020 at 11:46 AM
    Quote from MickeyM

Ha , ha, ha, sad nude 1kn više... a tko bi drugi, pa neće mali dioničar staviti na bid nalog od 10k komada kad će mu ga oteti kasnije za tu istu 1 kunu manje:P^^

Ne prodavati... nikako nek se kisele malo!!!! Kad im to prođe dobro će Kabu unovčiti, pa nisu oni bankari već "Doc Holliday"

Tko nudi 1kn vise.......o čemu vi to, kolega ?

• kvart99
    • September 10, 2020 at 7:39 PM

Baš sam malo gledao povijest trgovanja unazad zadnje cca 3 godine.....

Ovdje su stvarno konstatno bili mizerni prometi, s rijetkim danima iznimke, tako da čak i onaj tko je skupljao priblizno na ATL razini - izmedju 5-5,50kn nije mogao skupiti više od 10-20k komada.....i to u cijele 3 godine.....tako da jedino takvi pojedinci koje se vjerojatno moze nabrojati na prste jedne ruke tu mogu izaci sa pristojnim plusom na ponudjenoj cijeni......svi ostali pušiona (manja ili veca)......

• kvart99
    • September 10, 2020 at 6:43 PM

Izgleda da ćemo ovdje svi, koji smo u medjuvremenu skupljali, izgubiti lijepe novce (ako prihvatimo ponudu, naravno)......no meni i dalje nije jasno gdje je u rješenju Hanfe slovima i brojkom njihova dobrovoljna ponuda ?

Pa nisu valjda mislili da je dovoljno da tro-mjesecni prosjek, odnosno fer procjena vrijednosti (a znamo i kakve su one) bude = dobrovoljna ponuda......onda stvarno bolje da je nisu ni davali, jer ionako neće skupiti količinu koju ganjaju......

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • September 9, 2020 at 1:38 PM
    Quote from Manu

Očito im sjela dividenda od Ine pa se fondovi malo razbacali.

....to sam bas i ja mislio komentirati.....

.....fondovi se uključe na 5 minuta tek toliko da opet rasplamsaju lazne nade......i onda opet tajac do iduće stanice nize na pruzi.....

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • September 9, 2020 at 1:35 PM
    Quote from zlocesti

A Koka danas ?

🙂

.....za sad nista......kad više ne daju jeftinije.....:(

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • September 9, 2020 at 1:32 PM

+1500 DDJH (3,99kn)

-1500 DDJH (4,12kn)

.....kasno (kao i obično ovdje ) ulazim.....tak da je ovo čisto sica za osjećaj da nisam sve propustio......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • September 8, 2020 at 11:49 AM

+KOKA 177 kom (350kn) (jucer)

-KOKA 27kom (360kn) (jucer) / 150kom (358kn) (danas)

(.....i to nakon sto sam prethodno prodavao na 310 i 320......i to puno manje količine.......dakle, ludjak (ja).....sto drugo......)

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• kvart99
    • September 6, 2020 at 12:13 PM
    Quote from zlocesti

Mitkko se okanio ćorava posla. Vratiti će nam se u neka bolja vremena.

Ovo u najmanju ruku ne ide nigdje, a po pravici ide dolje

Trenutno smo na razini 2015 . godine ???

Poigrali smo se na svim malim papirima, Ingra, Dalekovod, Viro, čak je i mali Vlen došao na red. Svugdje isto, veliki računi izlaze, a mali ulagači veselo kupuju, a to naravno nije nikada dobro

Na kraju tržišnog ciklusa kaže se da pesimisti imaju novac u rukama, a optimisti papire.

Rado bih da nisam u pravu. Pamet u glavu, i sretno svima.

Display More

Kolegica mudro zbori (kao i obično).

Inace ne volim komentirati Crobex, jer vrlo rijetko posezem za njegovim sastavnicama i ne predstavlja mi ama bas nista u zivotu,

ali kad danima vani rastu kao ludi, a mi ovdje (odnosni "oni") ga teskom mukom naguramo na + 0,30/,040.....onda oni okinu -3/4 % u jednom danu, a mi slijedimo sa -1% - dovoljno govori što se tu moze očekivati......

Dakle, kome se da gnjaviti sa usual suspectima (spomenutim u postu kolegice gore), samo naprijed......ali bez neke izuzetno pozitivne vijesti tesko da se tu na dnevnoj bazi moze uloviti vise od par postotaka.......a volumeni su obično mizerni......tako da je to većinu vremena ipak samo cjelodnevno buljenje u monitor i mučenje očiju, više nego išta drugo......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 28, 2020 at 8:23 PM
    Quote from Sokolic

Kupio ddjh jutros po 4,27 pa popodne prodao po 4. Dozvolio sam istoj zmiji da me dva puta ujede iz iste rupe

Baš mi je zao zbog vas, kolega.

I mene je par puta tako nasanjkalo.

Ovaj puta sam, srećom, ipak ušao i izašao na vrijeme.

Čim se pojavi ovaj sa 2xxxx komada onda znate da počinje igra.

Problem je što ne znate koliko dugo će ga dizati (nalog) i koliko će izdrzati prije nego što ga natrpaju.

Obično to kod nas ide zbog nekog, meni nejasnog, razloga uvijek uredno izmedju 9:30 i cca 10h.

Nakon toga nastupa zatisje......osim u posebnim slučajevima (okolnostima).

Mrzim to napucavanje zato sto uvijek ima običaj odvijati se od ranog jutra......a meni se zbog toga bas i ne ustaje tako rano.

• kvart99
    • August 28, 2020 at 3:30 PM

Krenuo širokopojasni iskrcaj......posebno na brzo-rastucim.......

• kvart99
    • August 27, 2020 at 1:15 PM

Nisam ja nista kriv......barem ovaj put......^^

Osim toga, ne znam zasto se spominje HHLD, kad s njom uopce nije trgovano.......:/

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• kvart99
    • August 26, 2020 at 10:29 AM
    Quote from mitkko

TPNG

Evo još jedan tip. Cijena opasno koketira sa zonom otpora 44,50. Ako ovo probije vjerujem da ćemo vidjeti relativno brzi rast do cca 60 kn.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

44, 50 ??

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 25, 2020 at 2:49 PM

+DDJH ("samo" 2000kom) - 1,94kn

-DDJH (2000kom) - 2,20kn

+INGR (500kom) - 8,40

-INGR (500kom) - 8,70

• kvart99
    • August 21, 2020 at 12:42 PM
    Quote from Moller
    Quote from Rocky

KABU nam je netko sa cca 73k kn kuna zaključao na 8,55. Dok to ne pogrickamo neće prema gore!
    Jel to ima veze sa ponudom za preuzimanje ne znam. Možda da, jer se cijena ne "mrda" od tog naloga!?

https://www.mojedionice.com/dionica/KABA-R-A

ovo su najnoviji podaci, a on se drži starih, zašto ? valjda on zna bolje,

inače je tromjesečni za sada 7,97kn pa ako misli da će to biti ponuda, dobro stoji, ako bude

BVPS 10,02

onda loše stoji

......a ovo što se tiče prosjeka, mislim da se prosjek računa 3 mjeseca unatrag od dana kad su njih dvojica sklopila ugovor o zajedničkom djelovanju, a to je 23/07.....i to ako je trgovano više od 1/3 trgovinskih dana u tom vremenskom periodu, a to je knap (22)......

....u tom slučaju je prosjek značajno nizi, odnosno cca 6,40kn.......

.....u suprotnom ide procjena vrijednosti - jasno.......

• kvart99
    • August 21, 2020 at 12:22 PM

Pitam sada brokera sto misli kad se moze ocekivati odluka Hanfe u vezi Kaba zbog termina sjednica, a on kaze da misli da HNB prvo treba odobriti.......?

• kvart99
    • August 14, 2020 at 3:28 PM

Primjetno povlačenje bida na mnogim turistickim dionicama koje pratim.......čak i na Krasu, sto je iznenadjujuće......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 14, 2020 at 2:13 PM

+25kom KOKA (274)

-20kom KOKA (298)

.....ostalo jos 5 komada pride.....

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 13, 2020 at 1:00 PM

Zato kazem jos jednom da je bolje ovdje nista ne pisati, jer se uvijek jave oni koji zaradjuju "na veliko", a nikad ne gube (odnosno, bar to ne prijavljuju).

Meni je svaka zarada dobra.....a svaki gubitak istovremeno nastojim izbjeci na sve moguce načine.

Kome to nije dovoljno dobro, neka trguje kako mu najbolje odgovara i amen.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 13, 2020 at 12:25 PM

+25kom KOKA (300kn)

-25kom KOKA (310kn)

.....ludjak, sto drugo......(mislim na sebe).......

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • August 12, 2020 at 2:37 PM

.....u medjuvremenu jos par puta KOKA +/-.....

+KOKA (jucer 248, danas 250, 252) (sve skupa 99kom)

-KOKA (danas 268) (99kom)

.....cini se, jos jedan preuranjen izlazak......izgleda da nikad neću naučiti.......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt