1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. kvart99

Posts by kvart99

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • November 13, 2020 at 11:23 AM

+PBZ (pa ćemo da vidimo hoce li i danas doci čistac do 800 na kraju dana)

• LURA (DUKAT mliječna industrija d.d.)

• kvart99
    • November 11, 2020 at 9:45 PM

Ovo danas - budimo potpuno iskreni - se nije smjelo dogoditi.

Cjenovno izuzetno osjetljiva informacija. Bilo je apsolutno nuzno blokirati trgovinu ili to objaviti nakon kraja radnog vremena - za zastitu svih ulagaca - a u ovom slučaju posebno prodavaca (cijena na 800kn na burzi, a ponuda po 928kn)

Recimo ovaj koji je imao nekih 1000kom na 850 je na ovaj način uskraćen za barem 70k kuna zarade samo u jednom danu.

Nama, kupcima, koji smo se donekle snašli u tih par minuta, su napravili veliku uslugu - to uopce nema sumnje.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• kvart99
    • November 11, 2020 at 9:44 PM

Ne budite smiješni.

Nema tu nikakvih pravih valova već jako jako dugo. Ovo neki dan za objavu cjepiva su vatru malo pripalili fondovi, no oni su već poznati po tome da to naprave every once in a while i onda dugo dugo nista.

Sve ostalo su jadne navlakuse na stečajušama i stiskavci na dionicama koje nesto vrijede (da se riješe ostaci ostataka malih dionicara).

Ovo danas na LURA je konačno bila prava stvar i gdje su se mogle utući gadne pare na ulazak - tko je prvi vidio informaciju.

No, naravno, i to - budimo potpuno iskreni - se nije smjelo dogoditi.

Cjenovno izuzetno osjetljiva informacija. Bilo je apsolutno nuzno blokirati trgovinu ili to objaviti nakon kraja radnog vremena - za zastitu svih ulagaca - a u ovom slučaju posebno prodavaca (cijena na 800kn na burzi, a ponuda po 928kn)

Recimo ovaj koji je imao nekih 1000kom na 850 je na ovaj način uskraćen za barem 70k kuna zarade samo u jednom danu.

Nama, kupcima, koji smo se donekle snašli u tih par minuta, su napravili veliku uslugu - to uopce nema sumnje.

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • November 11, 2020 at 4:06 PM
    Quote from Parica

Ja sam vidio vijest dok se moglo kupit po 800 kn, ali sam morao glupe kupovne naloge micat...dugo je to trajalo...

.....eh, da sam stigao po 820 sve ovo pokupiti, to bi stvarno bilo dovoljno za cijelu iduću godinu....

• Što smo danas tržili

• kvart99
    • November 11, 2020 at 3:25 PM
    Quote from Parica

WOW...

Uhvatio LURU 200 kom na 850 kn i izasao na 910 kn...najbolji trejd u zivotu!!!!

Ja uhvatio 300kom po 850 i jos lupam glavom u zid sto nisam stigao vise, jer dok sam otkazivao ostale kupovne naloge, nestalo je po 850.

Al mi nije jasno zasto se zurite van po 910 kn ?

Upravo ste poklonili 18 kn po dionici.....na 200komada to je - previše......

Tako samo fondovi bacaju pare.....

• kvart99
    • November 9, 2020 at 2:50 PM
    Quote from hugh

rast na velikom prometu dobar je znak.....ako se ne varam, uvijek tamo treba malo više love upucati prije nego krene u jači rast.....

+0.84%.......kaj je to rast ???

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• kvart99
    • November 9, 2020 at 2:38 PM
    Quote from zlocesti

Na Adrisu tri i pol milijuna kuna prometa .

Nešto se zbiva.

Da......zbiva se to da netko lijepo koristi priliku za golemi iskrcaj na 365, a mnogi puse foru......uključujući i mene......

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• kvart99
    • November 6, 2020 at 2:32 PM

.....a sto se uopce gurate na bidu......pustite da padne junački i gotovo......tak i tak je evidentno da kupaca ima na kapaljku na cijeloj burzi.....

• kvart99
    • November 6, 2020 at 11:58 AM
    Quote from Moller

petak k'o petak, izdržimo još malo pa ćemo Odmoriti preko vikenda

bilo bi smijesno, da nije zaista tragično - poznavajući stvarno stanje stvari.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• kvart99
    • November 2, 2020 at 2:53 PM

Jasno mi je da se ovakvo što radi na npr. Viru gdje je vrlo pogodna klima za daljnje spustanje prema nekom predvidjenom targetu za eventulani dokap.....ali ovdje je to, rekao bih, čista samovolja jednog frustriranog pojedinca koji je, vrlo lako moguce, upravo i popusio pristojnu lovu na dionici tipa Viro, pa ga je sad uhvatila zuta minuta......

• kvart99
    • November 2, 2020 at 2:33 PM

Ovo trgovanje danas, od kupnje po 44,40, pa sve do 40 ne ukazuje da nista posebno dogadja osim planskog rusenja.

Files

Capture 2.PNG 10.64 kB – 0 Downloads

• kvart99
    • November 2, 2020 at 1:52 PM

Ovakvo plansko rušenje očito moguce samo na ovakvom pazaru gdje prodavac nema straha da ce biti pometen.

• KABA (Karlovačka Banka)

• kvart99
    • November 2, 2020 at 1:45 PM

Prosjek tocno 7,03kn (uključen zadnji dan prije poziva na skupstinu - petak).

Izracunao broker - provjereno.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• kvart99
    • October 30, 2020 at 2:20 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

evo došlo je vrijeme da više ne znaš ni što piše u izvještaju

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/696

ako netko razumije kako ovo sada pratiti, neka slobodno napiše, neću kupovati sigurno

E moj kolega, mi smo vec kupili. Kasno je sada😂

A lijepo, imaju dobit a mjesec i pol blokirani😂

Prosli kvartal je prihod bio od prodaje imovine.

Display More

......dobar timing.....

,.....nova blokada......

• kvart99
    • October 29, 2020 at 9:45 PM

Ja bih rekao da je to onaj koji je sve to pokupio po 55/56 u par navrata prije nekog vremena, pa se valjda nadao da će trezor to od njega uzeti barem 10-15% skuplje.......

To je vjerojatno jedan od onih (rijetkih preostalih) koji igraju na velike uloge, pa ako ne prodje, onda se i gube veliki novci......

Imamo takav primjer i na jednog drugoj dionici.....

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• kvart99
    • October 27, 2020 at 2:57 PM
    Quote from tenis

ako ima tko izaći na bidu mu je 1000 kom

Izašao......:)

• Birtija

• kvart99
    • October 27, 2020 at 10:42 AM
    Quote from zlocesti

Revolut je mnogima pomrsio račune.

A kaj je to ?

Nikad čuo.....

• kvart99
    • October 25, 2020 at 2:46 AM

Kao što reče Franjo Majetic u Tko Pjeva Zlo Ne Misli: "......ovdje se samo puno priča, a niš se ne pije........:D"

Drugim riječima, mozete vi raspravljati na dugo i široko o svim mogućim aspektima trgovanja na ZSE, ali činjenica ostaje da je sve manje onih koji iza čijih riječi stoje i djela, odnosno onih koji će ovdje uloziti neke poštene novce.......a bez toga perspektive nema......

• kvart99
    • October 24, 2020 at 4:34 PM

Ma šalim se......znam da ova ekipa ovdje uglavnom nije prodala......samo me čudi manjak reakcija na big shots koji su svoje utopili u javnoj ponudi......

Osim toga......prateci trgovanje, čini mi se da je jos jedan jaci igrac osim g.Gaspara ovdje aktivno uključen, odnosno ima direktni interes da utjece na cijenu......ili mozda čeka da preuzme palicu ako Gasparu ponestaje municije.......

• kvart99
    • October 24, 2020 at 12:13 PM

......hmmmm.......nema reakcija ?

......znaci, ipak ste svi prodali u javnoj ponudi......osim g.Gaspara, mene i ostatka koji nije na forumu.......

1. Privacy Policy
  2. Kontakt