hoće li druga strana na tankerima odigrati kartu , lijepi pot je na stolu do 44.... ako ne potegne sad , onda je ostao bez municije..
......nije se dugo čekalo......tko je jamio - jamio......
hoće li druga strana na tankerima odigrati kartu , lijepi pot je na stolu do 44.... ako ne potegne sad , onda je ostao bez municije..
......nije se dugo čekalo......tko je jamio - jamio......
Još da napomenem, nisam izašao skroz iz tpng, djeci sam ostavio po 110 komada x 3. Ali pasiviziram se na Zse, to je 1/1.
🖐️
Znaci, sudeci po tome sto govorite dolazim do zaključka da su ove danasnje transakcije br.39-49 u 13:58 (vidi prilog) gdje je cijena po prvi put spustena do 43,60kn - vase istresanje do kraja......
.....zapravo je čudo da se nakon one vase jučerasnje objave o izlasku sa popriličnom količinom danas bid shodno tome nije spustio puno nize.......za slučaj da toga ima jos (sto se pokazalo da ima)......
.....očito da trezor i ini jači igrači ne prate forum......
.....posto sam danas izuzetno lose volje (ubija me ova losa biometerooloska + niz propustenih prilika na likvidnim izdanjima u zadnje vrijeme itd...) bila je to čisto impulzivna reakcija............mislim na kupnju TPNG.......
.....osim toga, totalno mi je odjednom presusio bid na KOKI, pa sam se jos jednom morao podsjetiti na sve čari nelikvidnih izdanja.....
......srecom nije mi puno komada ostalo za riješiti......jer kod nas nikad ne znas sto se valja iza brda......
-KOKA (17kom po 354kn i prije toga na 362) (ostatak koji sam uzeo po 354 srecom riješio po 390 - hvala na poklonu jer sam nudio po 370)
.....čak i da se ovi jači igraci koji drze tu KOKU ovako visoko i ponovo aktiviraju neću razbijati glavu.......oni tak-i-tak ne trguju prema forumaškim prebumtavanjima......
++ TPNG (44kn) (za sada umjerena kolicina)
čekajte malo , pa nije valjda zaista foruma ovo prodavao danas ?
......i ja priznajem da to tesko mogu povjerovati.......da netko s foruma javno priznaje da prodaje ovakve količine jedne dosta atraktivno valuirane dionice koja (navodno jos uvijek) ne ide u stečaj........a s druge strane s tom lovom ide kupovati "trenutno strasno potcijenjeni" BTC.....
.....prije bih povjerovao da je čovjek rekao - gradim kuću, ulazem u aviokompaniju (vidi novi članak) ili tako nesto.......pa mu treba malo konkretnija lova.....
.....ali svašta smo se ovdje nagledali......tako da ništa nije isključeno.......
......ode KABA na Hitu OTC.....
.....ja sam svoje odmah stavio na prodaju po 10kn okruglo......i ukoliko ovi ipak ne skupe dovoljno za squeez out, mogao bi jednog lijepog dana čak i dočekati tu cijenu (ako jos budem medju zivima)......
.....a ja upravo poklonio svojih 900kom po 22,20 jer mi se nije dalo ići kod biljeznika i na postu......nije mi bilo ni u peti da će ovaj pokupiti takav paket po cijeni iz ponude......posebno od jutros kad se bio maknuo onaj veci nalog sa 22,60......
Zašto uopće ulažete na TK... Kod pojedinaca stvarno ne mogu dokučiti zašto ulažu i brigu vode po forumima, uvijek i zauvijek crnjaci.
Složili smo se da se budućnost kupuje... Ja je recimo vidim svijetlu
Kolegica vam je post gore upravo mudro odgovorila.
Istina je da se kupuje budućnost.......samo kod nas ta "budućnost" moze trajati kratko, srednje, dugoročno i ono najčešće - ultra-kratkoročno.
To znaci ono - dignes se ujutro prije 09:30 (sto većina vas pretpostavljam i radi), nanjusis prema spiki na forumu ili friskim vijestima gdje bi to jutro mogao biti moving i onda dotično kupis prvi u 09:30 i izadjes najkasnije do 10:00 sa plusom koji je u tom času na raspologanju.
Druga opcija je naravno pratiti mirovince i njihove kupovine koje nekad - kao recimo zadnjih dana ADRS (nisam iskoristio) - mogu biti čisti poklon (damn.....nisam iskoristio) - i onda se istresti 5 minuta prije nego što procijenis da je njima u ovom valu bilo dosta pumpanja.
Sve ostalo ti garantira dugoročni gastritis (kao meni) i besane noci (totalno nepotrebno).
Uostalom, kao što kaze kolega gore:
".....al zato i puno mirnije spavam jer radje izadjem s malim plusom nego velikim minusom. Al svatko ima svoj nacin trgovanja ...."
Sad ćemo vidjeti koliko onih koji su glasali na skupstini će iskoristiti svoje pravo da im proda dionice i shodno tome, hoce li doci do 95% potrebnih za squeez out.
Ako hoce, onda je stvarno veliko pitanje po koliko će to ići......ali uopce ne sumnjam da će oni učiniti sve što je moguce da jos više spuste procjenu vrijednosti.......
Šta raditi ovdje' Danas je zadnji dan trgovanja, kupiti i čuvati ili...
Da kupiti.......zar nije malo kasno za to ?
Meni se čini da je zadnji čas za prodati......ukoliko naravno ne racunas na dugogodisnje čekanje u nadi bolje budućnosti.....
PBZ Investor se vratio u kameno doba,Flash vise neradi,moze se koristiti samo stara verzija iz 2007g,bez transakcija i ostalog
Prije mj dana poslao upit,kaze broker nije do njih i nije tako jednostavno do Intensa grupe je,uglavno sramota
Pa, stara verzija je jos jedini razlog zasto im i dalje plaćam pretplatu.
Tu je barem pregledno.
Novu nikad nisam niti koristio.
Njima treba čak sat vremena da bi zaustavili trgovanje nakon ovakvog potresa.
Oni stvarno nisu normalni na ZSE.
Ajooj
A što je to, HJDR ?
Hotel Jadran - Gradac.......brat blizanac Jadran Hotela - Crikvenica........
-35kom HJDR (147kn) (izasao sa Bogom-danih 70kuna minusa)
.....htio sam se malo kockati, pa sam uskočio u ovo jos prije par mjeseci - doduse, samo sa tom sicom što je kapnulo po bidu - ali, moram sad priznati da sam jako sretan da mi je to sve sto je upalo, jer sam nakon toga jos par tjedana stajao na bidu na 148 i srecom, nitko me nije "počastio"......
.....inace, zanimljivo da nitko nije komentirao ovo Hanfino odobrenje ponude za preuzimanje po 1KN......
.....prema elaboratu procjenitelja dionica, kojoj je BV nesto manje od 700kn vrijedi 0KN, a neovisni revizor je potvrdio taj nalaz, no najzanimljivije je da se i procjenitelj i revizor nalaze na istoj adresi - Stojarska cesta 20.......koja luda kuca.......:(
.....tak da je ponuditelj vrlo galantno i dobrodusno odlučio ponuditi premiju te dati ponudu na 1KN.......:)
.....svasta sam se nagledao na ovoj burzi zadnjih 13 godina, ali ovako nesto ljigavo stvarno nikada nisam vidio......
.....sreca moja da nasa burza ima tako sporo paljenje, pa je ovaj zaostali bidas na 147kn bio Bozji poklon danas u 11h......
svi ostali koji zele svoje utopiti skuplje od 1kn vjerujem da će, na zalost, čekati do sv.Nigdarjeva......ako, naravno, ne pokrenu tuzbu na Upravnom Sudu.....
-MGMA (zadnjih cca 2100kom) (prije toga jos nesto manje od 7000kom po 0,33/0,30/0,29) (steta da sve nije proslo po visoj cijeni, ali posto se mirovinac nedavno rješavao kompletne količine po 0,29 / 0,27, tko bi rekao da ce biti tako nadobudnih da kupuju toliko skuplje)
.....jako brzo je pukla 6-ica......neočekivano brzo.......
+100kom IGH (133)
-100kom IGH (134)
.....samo za statistiku......(i malo za brokera)......
.....neki dan kupio 5x vise po 144/145......srecom, sve natrag uvaljao po 145 (jedan manji dio i po 149).....
.....sad nemam hrabrosti ponovo jače ući čak ni 10-tak posto nize......
+DLKV 3000kom (7,00kn)
-DLKV 3000kom (6,86)
......od jučer......prijavljujem sa kasnjenjem......
Ja sam prekjučer slučajno ostavio nalog preko noći na kupnji na 7,00 i jučer par sati kasnije izašao na 6,86.
Jos si predbacujem za takav nepotreban previd i - naravno, nesreću, da je bas taj dan ujutro dok sam spavao
izašao taj kobni članak......
Bezveze bačeno 550kn......ali bolje i to nego drzati u nadi odbijanca koji nije na vidiku.....
+20kom SAPN (402)
-20kom SAPN (418)
.....ovo očito moze jos povući, ali ja jako rijetko kupujem nesto sto je vec toliko naraslo, a onda u pravilu odmah izlazim.....