sad bi trebala nastupit jedna jača korekcija i indexa i dionica
cjene dionica su pregrijane isto kao i index
idemo natrag 1600bod
kao u zadnjh 13 god
Iz vasih usta u Bozje usi.
Bilo bi i vrijeme.
sad bi trebala nastupit jedna jača korekcija i indexa i dionica
cjene dionica su pregrijane isto kao i index
idemo natrag 1600bod
kao u zadnjh 13 god
Iz vasih usta u Bozje usi.
Bilo bi i vrijeme.
Sudeci prema trgovini, izgleda da nesto ipak steka u vezi tog ugovora koji su potpisali (uz dodatne uvjete za ispunjenje).....
ili netko opet unaprijed zna vise (sto je kod nas često slučaj)......
Zašto bi inače netko sad prodavao tisućice blizu 170kn, ako za par mjeseci sigurno moze dobiti cca 184......
Jucer stigla pinka od BD62, uskoro ce vidim i na KABI, sto cu s tolikim novcima, a tek zarada tu kolika je...🤣🤣
Jos samo da mi se "Rus" pokrene i zaradu na HDEL isplati gdje bi mi kraj bio!🤔🤫
Ne kuzim da li tu isto ciljate na squeez, ali ta faza je jos jako daleko.
Eventualno nova dobrovoljna ponuda.
Ja sam svoje izlozio na Hiti i toplo se nadam da cu to u dogledno vrijeme uspjeti riješiti, jer mi se tu ne čeka godinama kao na LCDS.
Lova sjela na račun u zaba-i
HBP takodjer.
Gledajući obavijest na ZSE, vidim kako nas sutra LURA istiskuje.
Nema kamate ni za papar.
Hvala Bogu da je to riješeno.
Jedina postena zarada u par mjeseci.
Kamatu stvarno nije trebalo očekivati.
Nisu oni mirovinci pa da razbacuju pare kako se sjete.
Što mislite bili se Lucidus mogao vratiti na burzu,znam da su trenutno delistirane. Imam 4 paketa po 168 dionica. Hoće li se što pokrenuti s ovom Jakovom prodajom
Prema trenutnom zakonu ne moze se vratiti bez odluke skupstine - a to zapravo znači g.Andabaka.
Koliko je to vjerojatno - procijenite sami.
znači lcds 82 kn po dionici. znači da vrijedi debelo preko 100 jer ima još imovine.
.....i kakva je to konkretna korist nama dionicarima LCDSu u sadasnjoj situaciji, dok se na OTCu i dalje prodaje po 15kn (prije par tjedana), ne mozemo je nikako vratiti na burzu bez odluke skupstine, ne mozemo ni apsolutno nista drugo ishodovati na skupstini jer Jako ima 2/3 vecinu glasova - dakle nista ni od likvidacije po hitnom postupku, isplate dividende - ukoliko to on ne bude zelio......
+SUKC (81KOM - 163KN / 100KOM - 168KN)
-SUKC (81KOM - 170KN / 100KOM - 170KN)
LCDS prodao svoje dionice.......love će kapnut, a nema ga na burzi........:(
Ovo je odlicna burza. Mozes otici kuhati rucak, pojesti i vratiti se u miru
.....da......a u medjuvremenu te na gledalici dočeka na DDJH cca -12% (kao sto je bilo do malo prije), a bilo bi jos kandidata za takva ugodna iznenadjenja.....
Razbacivanje hanfe nedefiniranim PR-ovskim pojmovima koji dobro zvuče a nitko ne zna što se iza toga krije u praksi. Konkretan zadnji primjer: Hanfa je jučer odobrila ponudu za preuzimanje Hotela Živogošće za 5.79 kn po dionici. A njena zadnja cijena i to na ovakvoj burzi bila je 13.5 kn. Jasno izgovor je nedovoljan broj trgovinskih dana. Je li to možda doprinos zajednici za kojeg se zalažu?
Zadnja cijena na burzi u rezimu niskolikvidnih dionica (PRT-u) stvarno nije nikakav kriterij.
Pa tamo su spredovi uredno na mnogima 50-100&........
Druga je stvar sto su zbog nedovoljnog broja trgovinskih dana morali uzeli elaborat o procjeni fer vrijednosti kao cijenu u ponudi. O tome kako su dosli do upravo te vrijednosti (kojom metodom ili metodama) bi se vec dalo raspravljati i svašta reci - posebno ono što ne smije u eter.......
+SAPN (9kom) (550kn)
-SAPN (9kom) (575kn)
.....ajd bar da nije bilo totalno uzalud ovo danasnje buljenje u ovu stravu i uzas od trgovine.....
jel vam radi agram?
.....Agram privremeno otisao, a meni ostao visiti nalog na Ingri.......
.....jako jako nezgodna situacija......ali bome i apsurdna s obzirom da nitko ziv ovdje ne trguje, svakih pola sata se promijeni neki nalog i onda se bas desi problem na najlikvidnijom dionici dana......i to u vrijeme drazbe......
+VLEN pa odmah -VLEN......sa malim minusom.......
......nikad vise ovaj VLEN necu dirat......samo nepotrebna sekiracija s tim......
-KOEI (jucer po 660)
+KOEI po 650kn
a Tehnika?
i to je gubitak ?
......kupuje se.......ali očito u tisini.......a kasnije će se to oglasiti na sto smo trzili.....kad se proda, naravno......
+++ Zg Burza
Euroherc kupio od Agrama izvan burze?
Nije to.
Pogledajte danas stanje na:
https://hr.investiramo.com/dionicari
Euroherc IN / Agram OUT na nizu nepovezanih dionica - BDMR / GRNL / IGH / FMPS.....tak da to nije vezano isključivo za IGH.
prodao tankere, minus keka eura, lažem rane Al na mladu je što bi stari rekli
Svaka čast na priznanju, kolega.
Ja sam imao srece na TNPG i povukao kupovni nalog od 550kom na 42kn izgleda taman u pravi čas.
No, nisam imao sreće, a jos manje pameti, jer sam opet ulazio u INGR i ovaj put prodavao sa minusom.
Los timing me kostao da sam si više nego prepolovio zaradu od zadnji put na 10kn.
Da ne govorim o tome da sam propustio kompletan rast u zadnjih cca godinu dana......