Jos puno puno bolja (za kupca) je bila ona OTC od prije neki dan od skoro cca 2mil. komada po 5,28kn......
A bas sam se nadao da ću moći zaokruziti količinu jeftinije, ali ne ide, pa ne ide......
Jos puno puno bolja (za kupca) je bila ona OTC od prije neki dan od skoro cca 2mil. komada po 5,28kn......
A bas sam se nadao da ću moći zaokruziti količinu jeftinije, ali ne ide, pa ne ide......
Lijepo je netko upravo kupio pristojnu količinu.
Meni upravo stiglo postom........dva papira zajedno u koverti - ponuda i KA-POP....sa svim potrebnim podacima ispunjenim......
Ima jos jedna opcija.
Skinete KA-POP sa njihove stranice, otvorite online PDF editor, kao npr. ovaj:
Sve podatke mozete ispuniti bez problema i onda, ako ne idete osobno tamo, odaberete biljeznika
koji vam je najblizi i posaljete mu popunjeni obrazac e-mailom prije dolaska.
Kad dodjete tamo, samo potpisete i to je to.
To je verzija za one koji nemaju (ili im ne radi) printer, kao mene npr.
Vidim da su nekima dosle ponude vec u petak / subotu.
Meni jos nista danas (dosla je ostala posta), ali prve dionice sam kupio tek 01/03.....dakle postao dionicar 03/03.
Sad stvarno vise ne znam hocu li uopce dobiti ili ne.
Ali ovo da posebno stize ponuda, a posebno formular je stvarno bezveze.
Tak i tak je bitan samo formular.
Zanimljivo je da jos na SKDD nema apsolutno nista, ako se gleda pod pregled korporativnih akcija........
Šteta što sam jučer kupio 50000 kom po 5,22......kad vidim da jos uvijek ima onih koji će poklanjati novce i dalje.....
Ha, nis.......čekamo nize......
Pa, ponuda je objavljena jučer navecer u NN.......
Meni ovaj Vlainic stvarno nije jasan.
Prvi put je izasao nakon sto je godinama lijepo (i jeftino) skupljao pa mu se očito isplatilo svoj veliki paket dogovorno uvaliti Vindiji po 470, a i u ono vrijeme je očito osjetio poriv da zeli okrenuti te pare jos jednom drugdje (riskantnije), sto donekle i mogu razumjeti.
Onda je opet naglo (i nasilno) usao onog dana kad je objavljena vijest da je Kutjevo zainteresirano za preuzimanje i tog dana je praktički sam pokupio sve dionice od 470 / 500 / 550 (prosjek cca 510).
Ja sam imao veliku nesreću da je upravo to jutro nakon sto je objavljena vijest zakazao Agram, pa nisam mogao kupiti ono što je on pokupio u prvom naletu po 470.
Uglavnom, iduceg dana kad je vijest o mogucem preuzimanju dematirana, odmah je krenuo u spustanje cijene, tako da bi prikupio što više i u medjuvremenu uspio doći do 679kom.
Sad odjednom vidim da je opet taj svoj paket uvalio Vindiji......samo ovaj put van burze.
Onda je sad valjda odjednom odlučio da u squeeze outu ipak neće moći dobiti puno veću premiju i da mu je dosta ove priče
(ipak je prvom prodajom jako puno zaradio).
Sve u svemu.......super je to kad netko moze prodati svoj paketic većinskom kad god pozeli......bas me zanima je li to ovdje vrijedi za svakoga.
Nekog ekipa jel ste primjetili jedan obrazac na turistima na skoro do jednom asku turista jedan veliki nalog da ne bi slučajno dionica otišla gore, pa ajmo redom:
-SLRS 690 dionica na 590 kn
-HHLD 20000 dionica na 3,98 kn
SLRS je CERP, koji pomalo prodaje. Ne miče se već dugo s te cijene.
HHLD je skriveni. Ima skoro 300000 kom i to je br.4 iz Top-10. Stoji vec mjesecima, ako ne i godinama.
+ PODR (sitno)
ne svidja mi se ovaj novi članak koji je upravo objavljen, tako da......
prodao PTKM od jučer......a mogao sam je lijepo odmah jučer uvaliti skuplje...
A čuj da će te dobiti 35kn po dionice to možete zaboraviti...
.....ipak će biti i više od toga...... 35,43kn......
+PTKM (samo cca 1100 kom ispod 30kn..... na zalost)
Vidim da jos nitko nije izracunao prosjek......
VIDU - prosla isplata nakon zavrsene ponude za preuzimanje.
To je bio moj best buy za ovu godinu.
Za cca mjesec i po dana čekanja uzeti sigurnih nesto manje od 20%. (od 350 - 417)
....a tek ona trojica koja su kupila ranije ove godine po 52,5 / 67 i 100kn....
....da su bar curile malo veće količine......
Agram proradio......no, meni, na zalost - prekasno - za ono što sam namjeravao odigrati.......
Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija
da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....
onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....
Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......
Ne radi mi Agram od jutra... Jel to samo kod mene ili???
Ne radi.
Imaju neki strujni problem.
Timing je genijalan......