.....i, kako ide daytrading......?
Ovakvi dani su stvarno idealni za to......
.....i, kako ide daytrading......?
Ovakvi dani su stvarno idealni za to......
TURISTHOTEL d.d. - Mišljenje Uprave ciljnog društva i mišljenje Predstavnika radnika o ponudi za preuzimanje |
Zanimljivo......vrlo vrlo zanimljivo......
Svaki petak krvoproliće vanka na burzama. Nitko ne želi dočekati vikend u dionicama.kod nas i da želiš ne možeš izaći jer nema voluma. haha
Eh, da.......bit ce toga sve vise i vise.......
Zato je lijepo biti jako ugodno pozicioniran u dionici koja će ti za par tjedana isplatiti kompletan ulog + fini bonus za taj kratak period čekanja.....
++ TUHO
Ja sam zaokruzio svoj TUHO na 300 komada (prosjek 597,10)
Samo ovih zadnjih 98 danas meni donosi 855.54 eura sa sigurnom isplatom za manje od 4 tjedna .
Kad bi bilo jos casha pokupio bih sve sto se nudi po 600.
Ne kuzim ljude - pretpostavljam fondove - koji sad to rasipaju.
Ovdje je, osim Cerpa, koji obično prodaje po sitno, počeo prodavati i Sauka i to po krupno.
Znaci da je cijeli onaj rast od 140-200 bio na jako klimavim nogama, ako njegov glavni pokretac sada tako posteno krati.
On je napravio 99% prometa prije dva dana kad je srušena nazad do 160.
Pitanje je tko ce to sad nazad dizati kad se vide ove promjene.
Ovo danas je totalno dno.
Samo za mazohiste.
Eto......svi se nesto bili raspričali kako se ne isplati tu kratkoročno parkirati lovu na mjesec-dva do isteka ponude i isplate, a sad čovjek vise ne moze kupiti ni par mizernih komada ispod 600kn.....
Kupnja se odjednom povampirila......
Netko se lijepo zaxebava na kraju dana sa MKT nalozima......s to s par komada......taman za dizanje cijene........sa tudjim novcima......
Evo.......ima tko ima.......pokupio sve po 600 u jednom cugu.....blago njemu......
Opet PBZ investor ima "jedan od svojih dana" kad nis ne stima.....
Kako god bilo, ja ću svoje prodati u ponudi, a ako oni kupe iznad te cijene nakon isteka trajanja ponude ili dodje ili dodje do pravosudnih odluka koje ce stvari usmjeriti u tom smjeru, tak i tak moraju svima nadoknaditi razliku u cijeni.
Nije baš primamljivo, za kupnju na 600€ prinos od 1,3% nakon brokerske naknade. Još na to treba platiti porez, a koliko bi se uopće čekalo do isplate?
cca 5 tjedana od dana objave - znaci za koji da u NN -
Ja da imam jos par miliona viska, uopce ne bih razmisljao......a mislim da takvih ima dosta, samo ne prate........
Evo, ponuda expresno objavljena na ZSE.
Hoce li se sad maknuti ovaj pozer sa 600 ili ce se mozda prosuti kad-tad, ako bude srece......
Sad netko opet nudi 500kom po 600.
Valjda su to oni koji su kupovali po 575 i sad vide neke bolje prilike na trzistu (da mi je znati koje).
Ili mozda netko tko jos ne vjeruje da je TNPL i sluzbeno objaviti ponudu i kupiti po 610,53 ?
Neka me netko prosvijetli - zašto sad nakon objave ovi danas prodaju na burzi?
U petak se oko 14h pojavio prodajni nalog od 200kom na 595 i ja sam samo čekao kad se me poklopiti na 590, medjutim nije htio.
Onda kad je izasla objava o odobrenoj ponudi sam se grizao da ja njega nisam pokupio na 595 jer sam imao sredstva.
Odmah sam stavio kupovni nalog od 199kom na 595 i stajao je sve do jutros........i vidi čuda, djelomicno prosao.
Tko bi rekao da se i ova vremena voli tako poklanjati novce......srecom za mene......
U svjetlu ovih najnovijih kriminalnih aktivnosti koje su se počele za ozbiljno istrazivati, mislim da je svima ovo odobrenje ponude iznenadjenje u ovom času, ne zato sto smo realno očekivali veću cijenu, nego zato jer je bilo realno očekivati da ce se pričekati da institucije odrade svoje.
Bome, ako se ovo stvarno pretvori u trakavicu sa krimi epizodama, mogli bi mi uskoro ovdje vidjeti i znak STOP kod trgovanja
dok se stvari malo ne rasčiste, jer jedino sto je sada svima nama jasno je da nista nije jasno.
Zastita malih ulagača - 0 bodova.
Svuda je zanimljivo ...... samo na trgovini TUHO tajac.
https://www.index.hr/mobile/magazin…ave/634966.aspx
Lik je legenda
Da 47.rodjendan.....??, a aktivan je već od sredine 80-tih ........stvarno za taj Index na postoji double-check......
Dok vi skuzite kaj se zbiva, rasprodaja ce zavrsiti.