prijuedlog za strane tankeraše, meni se scorpio čini sad dobar izbor...
Posts by mariv002
-
-
na našoj burzi je jedino tpng, ali imate li neki prijedlog za USA tankerske dionice?
ili mislite da je veci potencijal na TPNG u odnosu na strane tankerske dionice?
-
osim scorpia, koje tankerase jos da istrazimo?
vidim svoj portfelj, a u incognito modu imam poziv da napravim account
-
osim scorpia, koje tankerase jos da istrazimo?
-
moze neko objasniti logiku pada PANL-a? znatno pozitivna odstupanja u financijama od peer grupe, a istovremeno znatno negativnija odstupanja u cijeni.
ispada da šta bolje radi, to manja cijena dionice?
-
ma nisam se mislio osloniti samo na vas, obavit cu ja svoj DYOR, nego nemam vremena pronaći dionicu koju ću onda istražiti. Meni treba taj prvi korak, ono ta i ta dionica je zanimljiva za long. Proučim ja pa mozemo na forumu ovdje raspravljat.
iako svi očekuju pad, pa pitanje čuvat i bit u čeki ili ulazit, al vidit cemo sve, pomalo
-
Kolege, čitam Vas i pratim koliko stignem, ali uz redovni posao ne stigne se biti aktivan ko vi i tako zarađivati.
Imate li koji prijedlog za više tjedni-mjesečni long što očekujete lijep prinos? Da ne moram "svaki dan gledat kako stablo u šumi raste".
Dok ne odem na godišnji ili u državnu firmu ili pogodim neki pick da ne moram više bit zaposlenik, pratim Vas sa štovanjem
-
muk i tišina
-
izgleda top, i još sam se na 364 mislio uć. Ali, i to važno i bitno ali, ja sigurno, a u komunikaciji s drugima sam shvatio da ni drugi neće ulaziti u firme u kojima je vujnovac i ppd ekipa.
jednostavno s rogatim pokvarenjacima nema smisla zapet u nekoj poziciji
-
grkinja opet nastupa:
US largest publicly-listed shipping company is born - India Shipping NewsDry cargo vessel owner and operator Navios Maritime Partners has completed the acquisition of tanker owner Navios Maritime Acquisition Corporation afterindiashippingnews.com -
https://www.investing.com/indices/baltic-clean-tanker
Ja nešto krivo pratim ili?Di se mogu nać spot cijene za tankere, ono ko šta je Braemar za dry bulk?
Hvala
-
SH bi trebao rasti jos x2 na danasnji bdi
U tome lezi rev rezerva od 500-800 kn po dionici.
Na vec do sada rev. rastu od pocetka godine oko 200-300kn po dionici.
Ako ode bdi na 10.000 navedeno treba pomnoziti x2
I dodati pripadajucu dobit iz poslovanja koja bi bila
500-1000Mkn
A cijena i dalje halo bing kako brat.
Ima i onih koji se guraju u prvi red na asku👍🤭
Spot i ffa ne staju rasti za sve osim za cape
Idemo dalje... 😁
"SH" znači ...
-
jednostavno je, di su vujnovac i ekipa nitko normalan ne želi ni uložit niti poslovat
-
u večernjem nema ništa bitno pa nisam niti slikao
Hvala, nadasve zanimljivo
-
Moze netko postat cijeli članak... Hvala
-
Pitanje je zapravo do kada je sve NM dobar za ulaz?
-
Interesantno oko 28. min. 90-tih godina croatia line al pari sa maerskom.... šta znači pametno upravljanje flotom i poslom
imate li negdje konkretne podatke ili izvor ovakve informacije?
-
dva velika naloga na prodaju na 11 kn...
Navlakusa.
mirno je, ni gore ni dolje, dosadno...
-
dva velika naloga na prodaju na 11 kn...
-
onda bi mogli i tankeri brzo put gore