1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. barbosa 2.0

Posts by barbosa 2.0

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• barbosa 2.0
    • June 29, 2021 at 4:15 PM

kol. Marin83, upravo o toj devijaciji koja je po tebi sve perfektno ja tu govorim...ma koje ispravne odluke, nema toga ili si u poziciji ili nisi i velika riba jede malu a to što je google pokupovao xxx malih kompanija koje su imale potencijale utjecati na prihode googla ili pokrenuti neke druge inovativne trendove ti nazivaš selekcijski pritisak i da su oni stoga kao najbolji, ma jesu drek najbolji, kao i ovi svi ostali top bogataši, imaju poziciju kojom kupuju i/ili uništavaju konkurenciju i sve ono što ih može ugroziti pri tome ne birajući sredstva koja su često i kriminalna!

gle, ti pojedinci i tvrtke su toliko ekonomski i statusno moćni da donose zakone cijelih država i da korupcijom upravljaju istitucijam istih pa i vojskama...po tebi je tolika moč u rukama tih globalnih multi bogataša koji kupuju tzv. "demokraciju" i cijele parlamente sasvim u redu :?:

• barbosa 2.0
    • June 29, 2021 at 3:23 PM

uopće je devijacija ekonomskog sustava da postoje privatni subjekti koji raspolažu tolikom količinom likvidnosti, također kao i globalni posl. subjekti kao google, facebook, monsanto, i drugi koji globalno kontroliraju pojedine ekonomske sektore i procese pa i same države čije političare korumpiraju ne bi li još više zaradili... to na dobro ne može izići

• barbosa 2.0
    • June 29, 2021 at 3:13 PM

ma izašao text o dlkv na poslovnom u već poznatom stilu ...sutra je gs pa će se vrlo brzo uvidjeti da li je habor "prelomio" da spali 75 M kn kako navodi autor člaka ili ipak nije, da li će biti kvoruma ili ne kao i da li će uopće proći prijedlog dokapitalizacije uz isključenje prava dioničara...

...ali ipak nisam očekivao da pukne onaj nalog 100k kom na 1,08kn

• Birtija

• barbosa 2.0
    • June 28, 2021 at 8:43 PM

a baš sam se ponadao... ali ipak su bolji, povezaniji, ta lopta fakat ide glatko i precizno a i sudac ih više voli, međutim ova tekma je pokazala da nisu nešto imuni na mušku igru i pojedinačne kvalitete...ova dva gola smo si sami zabili kao što su si oni onaj prvi ?(

• barbosa 2.0
    • June 25, 2021 at 6:42 PM

*Marin83, onda ok, ako su vodili te dionice po 45 kn onda je tih 5,8kn razlike do 50,8 13% prinosa

• barbosa 2.0
    • June 25, 2021 at 4:27 PM

kol.Marin83, ne 5,8 nego 50,80 kuna po dionici

To izvješće pokazuje da je danas provedena OTC transakcija s milijun dionica Spačve (što odgovara broju dionica koje je prodao HPB), i to po cijeni od 50,80 kuna po dionici, što znači da HPB za taj paket treba dobiti 50,8 milijuna kuna.

:)

• barbosa 2.0
    • June 25, 2021 at 3:32 PM
    Quote from Marin83

Bogami danas teška mehanizacija krči ask HPB-a.

bome lijepo, prošlo 500kom...ali što reći, ta dionica je i na 800kuna podcjenjena 450kuna prema bv a i u ovome kvartalu bi se trebala vidjeti i nedavna prodaja 1m dionica spačve pervanu...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• barbosa 2.0
    • June 23, 2021 at 9:46 PM

aha...znaći samo bajkice prolaze, ništa za stvarno, odmah kritike i neuroza...zašto ako je sve tako ružičasto...

a kol. BabaLuji, fučka se meni za brodare, uopće se ne kužim u to i meni je to sve isto a i svejedno... iz dosade sam pogledao što se piše na forumu i samo prenio nedavni razgovor sa terena i ništa više a što se tiće tvojih 150% ulaz izlaz i sve to što si naveo, ma doslovce me :sleeping: , to je tvoja stvar a iz moje pozicije, ja prihodujem od pravog posla prema kojemu su prinosi na zse, toliko sitni s obzirom na vremensku komponentu i rizik, da je to najobičnija zahebancija i šteta kvalitetnog vremena X/

toliko i adio :*

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• barbosa 2.0
    • June 23, 2021 at 8:10 PM

Flight, koje ti gluposti pišeš, daj se malo informiraj prije nego bubneš i tako se sramotiš, drvena građa je u hr zadnjih 4 mj. poskupila preko 30% kao i tehničko drvo i trupci ali to nije bitno u ovom slučaju jer su vrijednosti i količine ugovorene u 02.2020. X/

• barbosa 2.0
    • June 23, 2021 at 7:52 PM

gle Flight, uopće ne špekuliram nego samo prenosim dio razgovora, radi se o industriji parketa, sirovina je domaća kao i obrada tj dodana vrijednost, cijena 110kn m2 dakle 15eur ugovorenih u 02mj 2020. i sada su stopirali navodeći visoke vozarine kao razlog...

• barbosa 2.0
    • June 23, 2021 at 7:16 PM

malo situacije sa terena...prije neki dan u razgovoru sa jednim likom iz drvne industrije, kaže da kinezi prolongiraju ili čak otkazuju naruđbe zbog visoke cijene prevoza jer im se po ovim visokim vozarinama uopće ne isplati poslovati...vjerojatno je slična situacija i kod svih ostalih sektora usko vezanih uz brodski transport

• barbosa 2.0
    • June 23, 2021 at 3:00 PM
    Quote from Meri

je li netko vidio, da li je nalog koji je pokrenuo dražbu na Đuri bio prema gori ili doli?

Hvala

nalog za kupnju nekih 1300kom po 3,80

• Religija

• barbosa 2.0
    • June 22, 2021 at 1:33 PM

@plavi05, brkaš, vjeronauk u školi nema veze sa sakramentima , za to djeca pohađaju vjeronauk u crkvi a največi problem u svemu tome je onaj koji radi raspored tom predmetu

po meni, vjeronauk i religija uopće nisu loše stvari, tu ne možeš ništa loše čuti niti naučiti ali su subjektivne naravi i i smatram da to ne bi trebalo biti predmet općeg obrazovanja, tim više što je izbor predmeta vjeronauk ili etika tehnički nametnut roditeljima i jer dijeli djecu, tj razred čime se otvara prostor podjelama i svim svinjarijama koje idu s time a što niti društveno niti etički ne smije biti prisutno u javnom općem obrazovanju, upravo suprotno

u svakome slučaju nema tu ništa lošega osim rasporeda i shodno tome tih podjela među djecom i/ili roditeljima koja phađaju taj predmet ili ne

@Valeron, malo si preoštar, zašto bi bilo licemjerje, religija ima također i društveno i kulturološko značenje, ne mora biti nužno vezano uz neki zastarijeli crkveni nauk

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• barbosa 2.0
    • June 14, 2021 at 3:12 PM

:D opet musk pogurao btc

Elon Musk

@elonmusk

This is inaccurate. Tesla only sold ~10% of holdings to confirm BTC could be liquidated easily without moving market.

When there’s confirmation of reasonable (~50%) clean energy usage by miners with positive future trend, Tesla will resume allowing Bitcoin transactions.

• Birtija

• barbosa 2.0
    • June 12, 2021 at 7:45 PM

kol.Ledica, a što bi ja trebao reći, od 2002. sa kratkim prekidom imam iznajmljeno kladionicama, kuhinja mi je iznad njih i jedino što ulazim je da sa curama popijem kavu...u životu nisam listić uplatio niti ne znam kako a niti zavrtio onu slot voćarnu ?(

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• barbosa 2.0
    • June 11, 2021 at 10:36 PM

ta prodaja, upravljačka prava, ht, zaba, investicijska banka i sve to što ste prošli do evo konačnog regulatornog termina u ovoj famoznoj "privremenoj" koncetraciji i što se dogodilo- baš ništa i dalje će se događati isto to - baš ništa i to će biti tako sve dok ht ne odluči drugačije, ne atzn, ne zaba nego ht

zaba je svoje mogla riješiti bez ht-a kad god je htijela, ali nije, zašto nije, zato jer su tu neki drugi interesi u pitanju koji očito vrijede više od prodaje tog udjela i sve akcije poduzete shodno rješenju aztn-a su bile obična farsa, formalnost bez stvarne namjere, ht ne mora prodati, mora prestati koncetracija prenošenjem upravljačkih prava na zabu ili na treću nepovezanu osobu, tu je kol. Meri savim objektivan, ht niti zaba ne moraju baš ništa niti su u kakvoj obvezi, u stvari potpuno svejedno, iza 10.07 neće se pisati ht nego zaba( 8o ) ili neko treći a ht će i dalje posredno upravljati a ako stvari krenu nekim nepredviđenim tokom, tu je osigurač od onih zadnih 200M kn duga koliko se siječam iz 2019. koji može pustiti na naplatu kad god im se digne...i također, možda je i dobro da ht ima interes jer što bi bilo da ga nema i da se dogodi neka varijacija svinjarije kao aktualno na dlkv gdje večinski od 60% ide nulovati sam sebe <X

• barbosa 2.0
    • June 10, 2021 at 8:08 PM

Početkom 2023. godine, točnije 1. siječnja, Hrvatska planira uvesti euro

• Birtija

• barbosa 2.0
    • June 6, 2021 at 9:01 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    @mitkko :D :D :D , ja upravo jučer sriktao lokaciju, 4,8k m2

• barbosa 2.0
    • June 1, 2021 at 6:55 PM

kol. verdi, u mnogo čemu ću se složiti s tobom ali ovo ti je baš zločest komentar to o penzionerima, naime, samo ono najbanalnije, HR još dan danas živi, što od prihoda, što od rasprodaje gosp. resursa stvaranih u mračno doba socijalizma upravo od strane tih penzionera koji kao otimaju od unučadi...nije to baš tako, neko drugi je otimao i još otima, a to nisu pezioneri, da nisi mislio na PPDere koji upravo aktualno, korupcijom i kvarnim kombinacijama otimaju penzije iz mirovinskih fondova uložene u dionice dlkv kao i 100 milona kuna iz proračuna uloženih u fgs preko habora...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • May 29, 2021 at 9:58 PM
    Quote from accountant

Ja vam predlažem, umjesto trošenja para, vremena i inih resursa na udrugu md, da pokrenete postupak pripreme za osporavanje odluka GS tj. bar da se zna mišljenje i da uđe u zapisnik.

Pritom angažirati dobrog odvjetnika za trg. pravo da vam stavi na papir što se sve ovdje krši (zanimljivo je ovo neispunjenje dugova iz PSN, a pritom keš na računu). Dal vam treba udruga odn. jel lakše preko nje ishoditi sudjelovanje na GS i event. učešće kasnije u sudskom sporu.

Ako ovo opet dozvolite, PPD će pokupovati pola Hrvatske, društvo po društvo. Zato jer mogu i nitko se ne buni.

Danas se u Hodu za život mogao vidjeti modus operandi te ekipe: izborna šutnja a oni raspičili Škoru i Thompsona.

Boli ih klinac jer mogu. Svojevrsni predizborni miting pod paskom policije.

Kužite? Il ste u ekipi, il ste van nje.

A uzet će sve.

Osigurati tri generacije takvih istih degenerika.

Tužno i žalosno!

Display More

kolega je sve dobro naveo i dodao bih samo link:

index Istrage su projekt čiji je cilj okupiti najbolje hrvatske istraživačke novinare i stvoriti im platformu za 100% neovisno istraživačko novinarstvo. Osnovni hrvatski problemi su korupcija i netransparentnost u trošenju javnog novca kao posljedica otimanja novca poreznim obveznicima za financiranje kupnje glasova ili pogodovanja određenim interesnim skupinama.

...možda da se koja kuna uplati i napravi članak...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt