1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. barbosa 2.0

Posts by barbosa 2.0

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 7, 2022 at 7:28 PM

prvo, radi se o prekršajnom postupku, platiti će kaznu i to je to a drugo, trgovački sud je već upisao korporativnu akciju, ona je pravomoćna i opet, to je to...

ovo je sve jedan birokratski privid da kao rade nešto, samo troše vrijeme a konkretnog rezultata ništaX/

• Birtija

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 6:58 PM
    Quote from toluen

Ima i treća opcija - živjeti svoj život "izvan" od svih tih sran.a i pri tome čak i uživati.

upravo to kolega, biti neovisan i onda sve jasnije vidiš...isto kao i u našemu poslu, kada nisi u poziciji i kada nemaš očekivanja, malo drugačije vidiš neke stvari...

• Birtija

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 3:43 PM

da, to je normalno, svi smo tamo vani "naši" i u bih bi bilo tako ali rane su duboke a političari egzistiraju upravo na tim ranama prošlosti , bez toga, tko bi znao za njih i kome bi uopće trebali, bili bi jedna apsolutna nula...tako je u bih i u hr a i u cijelome svijetu i US kao dominantna demokracija uvijek izmišlja neke napetosti i probleme kojima zaokuplja pozornost i onda sami sebe nameću kao riješenje problema koji nikada ne rješavaju, sami sebi daju na važnosti inače ih ne bi niti bilo na pozicijama moći, potreba za njima jednostavno ne bi niti postojalaX/

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 3:31 PM

*havi...mene je ranilo, ne puno, već sam to nadoknadio na trejdu ali za moj ego previše a i ima ona narodna "vuk dlaku mjenja..." svak za sebe bira društvo, dlkv i to sve s njim nisu dobro društvo, ne za mene a svi ostali, vaša stvar, bude vam kako bude :|

• Birtija

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 2:47 PM

hrvati su u bih trebali imati svoj entitet, kada se sjetim samo da smo bili pred banjalukom kada je sve stopirano, srba nigdje a armija bih u rasulu, pitam se zašto tada u daytonu kada su se radile granice, hrvati kao tada dominantna vojna sila i pozicija u bih nisu izborili svoj entitet

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 2:18 PM

da ali nove dionice nisu uvrštene na burzu a pitanje je i da li tehnički i mogu biti jer su izdane bez prospekta stoga sada pričati o nekom interesu ili pak pomami je deebelo preuranjeno dok ne vidimo u kojemu smjeru sve ovo ide...za sada, ma koliko god bilanca bila očišćena i koliko god u nekoj budučnosti dlkv dobro poslovao, dosadašnji indikatori svakako ne idu u korist malih dioničara, upravo suprotno...što se promjenilo u odnosu na manjince...još je i gorije, uzeli eli su im sav kapital i svedeni su na statističku grešku a mirovinci i većinski su riješili ili su u toku rješavanja dosadašnjih pozicija u r-a...zašto

*Zlatek, da, mislim da će u najskorijem mogućem vremenu, odnosno kada konsolidator proda dionice FGS-a, dionica oznake DLKV-R-A biti povučena iz kotacije ZSE

...ali to je samo moje mišljenje, ništa drugo...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 11:11 AM

ja eto mislim da slijedom događanja i dosadašnjih iskustava kao i modela lešinarenja na dlkv kao i na ptkm, "starog" dlkv-r-a u narednim mjesecima kada konsolidator riješi poziciju, na zse neće niti biti i da su iz tog razloga svi mirovinci kao i dr. fondovi riješili pozicije sa skoro potpunim gubitkom ne čekajuće eventualni oporavak vrijednosti uslijed eventualno dobrih budućih poslovnih rezultata tvrtke kroz restrukturiranje i dokapitalizaciju neprijateljski preuzete tvrtke dlkv...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 4, 2022 at 9:55 AM

*havi, ono što mene odbija od svega ovoga je slijed događanja sa ovom dionicom... svi fondovi su već vani i veliki upitnik što će se sa r-a dogoditi kada FGS rasproda, da li će r-a nakon toga uopće egzistirati na burzi ?(

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 3, 2022 at 11:14 PM

jučer

2.AZ OMF kat. B - 2867

i danas

Ispali iz Top 10:
    dionOut1.jpg AZ OMF kat. B -1901

dionOut1.jpg Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira

...konsolidator riješava ali i dalje debelo prvi sa 147.374 69,62% i u r-a više nema fondova :/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• barbosa 2.0
    • February 1, 2022 at 11:05 PM

svi ti hr kapaciteti su za krajnjeg potrošača manje bitni...imamo Zakon o tržištu električne energije usklađen sa "pravnom stečevinom EU" i to je to, isto je i za plin, naftu i dr...na kraju ispada da nije stvar kolike nacionalne kapacitete imaš nego koliko možeš platiti i shodno tome, nije energija skupa, to je tržište a mi, eto, imamo malu kupovnu moć ?(

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 1, 2022 at 5:21 PM
    1.NAPREDNA ENERGETSKA RJEŠENJA D.O.O. (48374695230)31.000.00075,61Osnovni račun
    2.AGRAM INVEST D.D. (19330941681)2.410.0005,88Osnovni račun
    3.MF ENA D.O.O. (17034601189)2.400.0005,85Osnovni račun
    4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)/PBZ CO OMF - KATEGORIJA B (99318944138)1.520.0003,71Skrb. račun
    5.OTP BANKA D.D. (52508873833)/AZ OMF KATEGORIJE B (59318506371)1.170.0002,85Skrb. račun
    6.ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/AZ PROFIT OTVORENI DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145)1.000.0002,44Skrb. račun
    7.OTP BANKA D.D. (52508873833)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND KATEGORIJE A (15220336427)1.000.0002,44Skrb. račun
    8.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)/PBZ CO OMF - KATEGORIJA A (94002620905)500.0001,22Skrb. račun
    Ukupno: 41.000.000100,00

da se nađe...

*Parica, možda za uvrštenje na zse treba prospekt, ne znam ali r-c dionice su

uključene u usluge depozitorija i usluge namire

1. Redovne dionice na ime pojedinačnog nominalnog iznosa od 10,00 HRK, društva DALEKOVOD d.d., Zagreb, OIB 47911242222,
    ISIN: HRDLKVRC0004 oznake: DLKV-R-C

uključuju se 28. siječnja 2022. u usluge depozitorija i usluge namire.

i njima se može trgovati kao što se već i trgovalo:

28.01.2022. Prodaja dionica DLKV-R-C

Nastavno na objavu od dana 21.1.2022., a sve sukladno obvezi iz Pravilnika o promidžbi, informativnom prospektu i ostalim informacijama za članove obveznih mirovinskih fondova (Narodne novine br. 2/2020, 80/2020), društvo PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima obavještava da je za račun PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija B dana 28.1.2022. izvršilo transakciju prodaje i prijenosa dionica izdavatelja Dalekovod, dioničko društvo za inženjering, proizvodnju i izgradnju, oznake DLKV-R-C, ISIN: HRDLKVRC0004, za račun povezane osobe PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fond – kategorija A.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 1, 2022 at 12:53 PM

budemo vidjeli,... fondovi izlaze iz r-a od 100kn a vjerojatno su ušli u r-c po 10 kn dakle za njih dobar izlaz a još ćemo vidjeti što i kako će se riješiti FGS sa 150K dionica kojime upravlja konsolidator, po zakonu se već trebao likvidirati...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • February 1, 2022 at 12:36 PM

Ukupna Imovina :
    989.15M

Ukupne Obveze:
    899.58M

Dionički Kapital:
    89.57M

Broj Dionica u Opticaju:

246.193

+ dokapitalizacija:

410Mkn

41M novih dionica

Ukupno:

Broj Dionica u Opticaju:

41.246.193

Dionički Kapital:

499.57M

BV: 12,11kn

EBITDA Marža (TTM):
    5.88%

Neto Profitna Marža (TTM):
    1.83%

trenutno potencijali nisu preko prihoda 1,5B kn i da dignu Neto Profitnu Maržu na 5% to bi bila godišnja neto dobit oko 75M, stoga, onako na brzaka, do bv 60kn po trenutnim pokazateljima treba proći 23godine

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• barbosa 2.0
    • January 31, 2022 at 9:18 PM

kol.harpun...a što je sa ovim

PBZ CO OMF - KATEGORIJA B -909

• Birtija

• barbosa 2.0
    • January 31, 2022 at 2:08 PM
    Quote from Moller

ja više ne idem, a vi kako hoćete

naravno da ne, to je najgore što se jednoj civiliziranoj i obrazovanoj osobi može dogoditi u životu a svojevoljno ići u tuđi rat može samo bolestan na mozak a bolesniji od toga može biti samo onaj koji ga šalje

• Birtija

• barbosa 2.0
    • January 31, 2022 at 1:44 PM
    Quote from plavi05

Moj barbarosa nemojte idealizirati ono vrijeme u odnosu na danas, bio sam sudionik onog vremena i nismo mi Japanci da u vrijeme tragedija i izvanrednih situacija nikome neće pasti na pamet nešto otuđiti. Krala se hrana, krale su se dnevnice na temelju više prijavljenih branitelja u postrojbi, krala se pokretna imovina iz napuštenih kuća, otuđivali su se stanovi i tu ću stati.

stari moj, izostavio si najvažnije...ginuli su ljudi, toliko sam frendova pokopao da sam u ljeto 92. sam sebi zabranio ići na pogrebe jer sam svaki puta bio sve bjesniji i bjesniji i dovodio se u sve veći i veći triper situacije...smeča ima svagdje ali kad je počeo rat, nitko 91. nije išao krasti, bilo je toga i svakakvih drugih gadosti ali to je došlo kasnije sa politikom!...i upravo je to rezime teme oko ukrajine...pa oni to njesra o kojemu ti pišeš žive već 10 god...više niti ne znaju što je običan život, tamo više nema "normalnih"

• Birtija

• barbosa 2.0
    • January 31, 2022 at 1:05 PM
    Quote from Moller

imao bi on i ovdje problema za okupiti ekipu, više bi ih Vučić motivirao nego on

https://net.hr/magazin/podiga…28-6ab216cf4884

kol moller, prvo, ovo je jedno "blato" od članka, a drugo, ajmo se malo vratiti...što su hr branitelji "branili" tada 90ih...današnje (ne)ideologije i ovaj način života ...aaa ne, ne!...branilo se ono a ne ovo a kandidata je bilo toliko da ih je bilo više nego oružja i svakakve ekipe je tu bilo ali niti jedan sa figom u đepu kako to insinuira autor ovoga blata, nitko nije mislio na "povlastice" niti su uopće postojale, to je došlo kasnije i zašto je došlo, jer su umeđuvremenu pokrali sve što se pokrasti moglo dok je "kritična" ekipa bila zaokupljena na bojištu, svo gospodarstvo se urušilo, pogotovo po manjim mjestima, više nije bilo posla, nema novaca a djeca traže, standardi se urušili do *aja,...i onda je nastao zakon o braniteljima, i trebao je, ali ne zato da bi braniteljima bilo dobro nego zato da bi ratnim profiterima bilo dobro, zato jer su se svi i oni i ovi današnji gnjusevi bojali što bi neki tamo subjekt sa ratnim načinom razmišljanja i specifičnim vještinama mogao poduzeti, odnosno krenuti ispravljati nepravdu i kažnjavati lopovluk... i onda su one najopasnije "kupili" i zbrinuli tim zakonom a to su upravo hrvi i pripadnici mupa i gardijskih postrojbi a kasnije, kada je korupcija i pogodavanje uzelo maha, uključili su se i mnogi hoštapleri koji rata nisu niti vidjeli odnosno upravo ovakva ekipa koju predmetni novinar citira X/

stoga kolega, onu hrvarsku su svi branili bez ikakvih povlastica a ovu teško da bi i 10% koliko ih je bilo onda i u čemu je odnosno u kome je onda problem, u motivaciji...kojoj motivaciji :?:

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• barbosa 2.0
    • January 31, 2022 at 12:16 PM
    Quote from renchi
    Quote from 5. Element

https://www.liberal.hr/ukrajina-zoran…krajini-rat-417

Eto, konacno jedan suvisao clanak o Milanovicu i Ukrajini.

Da, definitivno se nemamo sto tamo mijesati, pogotovo zato jer nemamo nikakve koristi od toga, a mogli bi ispasti topovsko meso.

Uvijek se moze uputiti humanitarna pomoc, primiti i neke izbjeglice (pa s tim mozda i rijesili dio demografskih problema), ali petljati se na nacin da saljemo vojsku na istocni front, ne. Pa to ne radi ni Njemacka, cak ni Amerika, a nasi dupelisci bi rado poslali nase da ginu.

Bravo, Milanovicu.

Ako je to istina da je Anemija ponudio hrvatsku vojsku u rat u Ukrajijini onda se radi o najgoroj vrsti hipokrizije koja je hodala po ovoj zemljici. Ah da, oni koji imaju talasemiju minor ne moraju u rat. Ako je to istina.

Display More

evo još jedan odmjeren text...

Hrga o iskustvima iz Ukrajine: 'Jedan dan stigao je američki izaslanik. U mene se uvukla jeza...'
    Bivša novinarka, urednica i savjetnica predsjednice Kolinde Grabar Kitarović očitovala se o sigurnosnoj krizi i mogućnosti izbijanja oružanog sukoba na…
    www.tportal.hr
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• barbosa 2.0
    • January 29, 2022 at 6:59 PM
    Quote from Infinity
    Quote from zlocesti

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…sefova-15151306

Sve ovo u zemlji sa manje od 4 milijuna stanovnika.

Milano ima 4,9 milijuna.

X članovi šire familije eto glasova koliko očes…

pa to i je problem, njih je 400k, polovica od svih zaposlenih, zato demografski i svakako drugo propadamo...nema sexa, sve familija :|

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• barbosa 2.0
    • January 25, 2022 at 9:27 PM

znate što kolege...fakat je postalo ugodno čitati i participirati ovaj forum, vrlo dobri komentari i respekt sudionika...fakat dobro :) :thumbup:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt