Nadogradnja foruma

 • Poštovani korisnici, danas je izvršena nadogradnja kojom su riješeni neki nedostaci u cilju još boljeg i stabilnijeg rada foruma.

  S novom verzijom smo dobili i nekoliko novih opcija kao što su "Reakcije" na objave, te "Stup srama" koji se nadam da ćemo trebati sve manje i manje.


  Ukoliko primijetite probleme ili pogreške molim da ih ovdje prijavite kako bi se što prije otklonile.

 • Poštovane kolegice i kolege,


  od nedavno smo prerasli i kapacitete novog servera, te su se opet počele pojavljivati ove pogreške (Financiranje servera). Kako u HR ne postoji shared hosting koji bi pružio dovoljno resursa, baza podataka foruma je danas prebačena na Google Cloud, te će time biti otklonjeni svi problemi sa potrebnim kapacitetom.

  To je bio razlog zbog kojeg forum danas nije bio dostupan nekoliko minuta.


  Ako primijetite nekakve probleme u radu molim vas da ih prijavite ovdje kako bi se što prije otklonili.


  Lp

 • Danas je forum bio privremeno nedostupan zbog kompletnog prebacivanja u cloud okruženje. Sada smo u potpunosti modernizirani :)

  Kao rezultat toga će se vidjeti osjetno ubrzanje u radu svih funkcija foruma.


  Svi kolege će nam se uskoro pridružiti nakon globalnog ažuriranja DNS postavki koje može potrajati 24h, ovisno o pružatelju internet usluga kojeg pojedini kolege koriste.  Lp

 • Danas je forum bio nekoliko minuta nedostupan zbog optimizacije i nadogradnje serverskog softvera i foruma, a rezultat je ubrzanje rada foruma od cca 50%. Iako su se i do sada svi dijelovi foruma učitavali ispod 1 sekunde, sada će to učitavanje biti praktički instantno nakon klika bilo gdje.

 • Dodana je i jedna od najtraženijih funkcionalnosti - bookmarks za pojedine postove:


  Bookmarke možete dijeliti sa kolegama koji vas prate, sa svima, ili ih označiti kao privatne. Bookmarksi su vidljivi i unutar profila.

 • Danas je u sklopu nadogradnje instaliran dodatak koji omogućava lakšu komunikaciju privatnim porukama, u facebook stilu:


  Aktivira se klikom na gumb Poruke u donjem desnom kutu:

  Ovaj dodatak sam morao deaktivirati zbog prevelikog opterećenja na server. Kako se radi o plaćenom dodatku, tako ćemo ga zadržati ali od sada samo za VIP članove.